2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خجالت داره آدم با مرد غریبه،همکارش بره رستوران پول غذاشم اون حساب کنه خب معلومه دیگه وقتی میرین خرج میدین دستش فردام ازت انتظار داره درخدمتش باشی مردا جنبه ندارنکه اون دوستتم رد کنه بره حتما کلی به اون مرده سرویس میده به راحتی روش میشه بگه گشننمه ببره خرجش کنه

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

عزیزم یبار دیگه چیزی گفت بهش بگو من شاهدم خداست و دیگه برام مهم نیست که باور کنی یانکنی. به سلامت

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
الان حرفش اینه چرا میخواستی قسم دروغ بخوری😐

چه قسم دروغی. خب بهش بگو باور نکن من حرفایه خودمو زدم بهت هرچی گفتم واقعیت بود و خداحافظ. اینطور که تو داری گریه... میکنی فکر میکنه چه خبره. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

ببین معلومه خاستگارت یه چیزیش میشه دوباره اشتباه نکن اصلا دیگه براش توضیح نده اینجور ادما هرگی بیشتر براشون توضیح بدی بدتر میشن 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

ببین اگه نشد با این ازدواج کنی مصلحتی بوده که این خواستگار تو بشناسی بخدا آدم شکاک بیچارت میکنی مخصوصا اگ ازدواج دومته معمولا برا بار دومم سخته جذاشی باید بسوزیو بسازی

ببین معلومه خاستگارت یه چیزیش میشه دوباره اشتباه نکن اصلا دیگه براش توضیح نده اینجور ادما هرگی بیشتر ...

دقیقا مشخصه این آقا بعد ازدواجم این قضیه از یادش نمیره

دقیقا مشخصه این آقا بعد ازدواجم این قضیه از یادش نمیره

وسواسی و شکاک هست معلومه اصن اسی چرا چشاتو بستی ؟به خدا تنهایی شرف داره به ازدواج با هرکسی 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

متنفرم از همچین دوستایی من ازین دوستا داشتم بعد هرکی می‌رسید بهم می‌گفته تو بااین دختره خراب میگردی حتما توهم خرابی.... در صورتی که من اصلا ن  دوست پسر میگرفتم ون اعتنا میزاشتم ب پسرا. تو راه مدرسه بخاطر دوستم که همرام بود اینقدر پسر مزاحممو ن میشد.......

منم دیگه دور دوستمو خط کشیدم

اولا‌که اشتباه کردی با مرد متاهل رفتی رستوران پول غذات هم داده.  معلومه هدفی داره ،

دوما میخواسته بهت شماره بده شما محترمانه رد میکردی تموم میشد میرفت 

سوما این خواستگار رو رد کن بره. بهش بگو متاسفانه شما به من اعتماد ندارین . بخدا شوهر کردن افتخار نداره ولی طلاق گرفتن برات خیلی درد و ناراحتی به همراه داره