2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
من بهش زنگ نزنم دیگه ؟ عذر خواهی نکردم ازش فقط براش توضیح دادم

نه بابااگه اون زنگ زدیاتماسی چیزی بعدحرفاتوبگو ولی الان نه هیچ کارنکن بزاراون بیادجلواگه واقعا میخوادت نبایدبه خاطرموضوع به این مسخره ای بگه همه چی تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیکاتو یه نگاه انداختم اگه میخوای دوباره طلاق بگیری با این ادم ازدواج کن تو واسه ریزترین چیزات هم باید بهش جواب پس بدی

یه روز درمیون بازپرسی میشی خبر نداری؟؟؟سرکارت اب هم بخوری باید بگی وگرنه زن دوستش بهش میگه🤫🤫🤫 و این اقا با شکاکیتش احتمالا زن سابقشو از دست داده مشکل داره خودتو نجات بده ولش کن برو مشاوره فقط یه کاری کن این موجودو از خودت دور کنی خیلی سمیِ😐😐😐😐😐😐😐نپرسیدی چرا زنش طلاق گرفته؟؟من بهت میگم اون خانوم یه پا داشته دوتا هم قرض کرده رفته این اقا مشکل روانی داره

این آدم پیرت میکنه😭شوهر من بعد ۱۰ سال هنوز همونه دقیق مثل خواستگارت بود تو اشنایی من خر گفتم از دوست داشتنه یه موردی مثل شم پیش اومد کچلم کرد باهاش 

قشنگ نابود میشی 

دل بکن مرد که قحط نیست🛑

🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀

خواهرمن یه چی بگم شاید بدت بیاد و ناراحت بشی ولی عزیزمن میگم چون میبینم خیلی ساده ای

چرا مثل کبک سرتا کردی زیر برف و از واقعیت فرار میکنی 

بببین من کل حرفاتا از اول خوندم هم خودت و هم اون اقا ازدواج دومتونه و به قولی تجربه یه زندگی دیگه راهم دارید به طبع دارای یه ترسها و حساسیتهای خاصی هستید اینجوریم که معلومه تو زیادی باج میدی و به طرف مقابلت اوانس میدی که بمونه پیشت و اونم زیادی شکاکه و بد دل تو میترسی ناراحت بشه از دستت اونم سر موضوعی که ته ته اش تقصیر تو نیست 

به نطرمن ولش کن تا بدتر نشوده به نظرم اونی که با این چیز پیش پا افتاده اینجوری شک کرده بهت وای به حال فردا روز 

به نطرمن زنگش نزن پیامم نده خودت میگی گفتی بهش چی بوده تموم شودو رفت 

الکی اصرار به گفتن چندباره نکن اگر اومد دوباره صاف بهش بگو اوکی این بود جریان تموم شود و رفت و با یه خداحافظی تمومش کن به قول بابام  که همیشه میگه  بهش بگو فکرشب بود و هما ندیدیم اصلا 

یکم جذبه داشته باش خواهر من

چه قسم دروغی. خب بهش بگو باور نکن من حرفایه خودمو زدم بهت هرچی گفتم واقعیت بود و خداحافظ. اینط ...

اخه بهم گفت قسم میخوری رستوران نرفتی ؟ گفتم اره . بعدش بهش گفتم پیام میدم برات توضیح میدم قضیه چی بوده .