2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
خواهرمن یه چی بگم شاید بدت بیاد و ناراحت بشی ولی عزیزمن میگم چون میبینم خیلی ساده ای چرا مثل کبک سر ...

همه ی حرفات درسته . ولی فقط میخوام بدونم چرا واسه تموم کردن رابطه گذشته ی منو کشید وسط 😭الان احساس گناه میکنم از دروغی که بهش گفتم . چون همون اوایل که بحث شد دو بار ازم محکم پرسید تو با اینا رستوران رفتی یا نه ؟ منم گفتم نه . دیشب دوباره بعد چند ماه حرف انداخت قسمم داد که رفتم یا نه . منم گفتم اره رفتم ولی اونجور که تو فکر میکنی نبوده . گیر داد که تو چرا بهم دروغ گفتی

بهش گفتم اره دست میزارم رو قران . میگه تو میخواستی قسم دروغ بخوری . گفتم نه من میخواستم دست بزارم رو ...

ولش کن بره بجهنم . شکاک به دردت نمیخوره 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه چیز میگم اسی گوش بگیر اینطور که معلومه تو همیشه درحال اثبات خودت برای دیگرانی  داری دنبالشون میدویی  محکم بگو زندگیم اینه قضیه اینه میخای قبول کن میخای نکن  ....بعد برو خونه قسم هم نخور بخاد خودش زنگ میزنه مییاد دنبالت...دلیلم هم اینه که نگفتم....تموم تموم تموم

گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

بگو به جهنم 

پسره پرو🙄😒

مردی که بخواد فردا صبح بره بهتر که همین امشب بره

همه ی حرفات درسته . ولی فقط میخوام بدونم چرا واسه تموم کردن رابطه گذشته ی منو کشید وسط 😭الان احساس ...

خواهر من ولش کن چرا اعصاب خودتا خورد میکنی هم داری خودتا اذیت میکنی اینجوریم که گفتی یه گل دختر داری مطمئنم اونم داره ادیت میشه چون تو ناراحتی و پریشون 

میدونم سخته و هیچکدوممون جای تو نیستم چون میدونم که تو ترس از شکست برای بار دوما داری ولی این ادم برات یه تکیه گاه مطمئن نمیشه یعنی عقل ناقص من اینا میگه 

چون نه به باره نه به داره اینجوری بهت شک کرده و زیر سوالت برده وای به وقتی که هم به بار باشه و هم به دار 

محیط کارتم از تعریفات معلومه محیط خوبی نیست و پراز خاله زنکیه اگر میتونی کارتا تعقیر بده ونرو اینجا چون اینجور که میگی اون مرد هفت خط که اسم مرد لایقش نیست اون جیون که دوست دوستت بود حرف پشت سرت گفته و احتمالا دیدها را نسبت به تو که دخترم نیستی عوض کرده در صورتی که تو پاک تر از برگ گلی 

اگر موقعیت مالیت و شرایط زندگیت میزاره و جای کار سراغ داری هرچی زودتر کارتا عوض کن 

خواهرمن ببخش من اینجوری میگم 

واقعا بی اهمیته؟ دیشب اینقدر عصبی بود گریه میکرد بهم گفت خیلی پستی خیلی نامردی حیف دوست داشتنم 😭😭

من یه چیزی بگم 🙄🙄🙄اون اقا خواستگار شما ازدواج دومش هست برا همین حساسیتهاش بیشتر.... اما چرا شما واقعا در برابر چنین رفتاری ازش حساسیت نشون نمیدی؟؟؟ اصلا میدونی برا چی جدا شده؟؟؟رفتار شما غلط اما واقعا اونقدر عجیب غریب نیست که داره این رفتارو از خودش نشون میده ... یه بار دیگه گفت چرا ...بگو فکر نمیکردم موضوع مهمی باشه و فکر میکردم گفتنش شک و شبهه ایجاد میکنه اگه میدونستم اینقدر برات مهمه حتما میگفتم ... وقتی خودت رو مقصر میدونی این حس هم به اون انتقال میدی و تو میشی یه ادم معذرت میخام بد و پست.... نکن اینکارو

اسی جان خودت رو ناراحت نکن شاید این یک نشونه هست که در مورد ازدواج با این آقا بیشتر دقت کنی،قرار نیست واسه هر اتفاقی قسم بخوری.به ایشون تفهیم کن  که اینقدر عاقل و بالغ هستی که درست و غلط را تشخیص بدی و شما زمانی با دوستاتون رفتید بیرون که هیچ تعهدی به کسی نداشتید...پس اعصابت را خراب نکن محکم باش

بیش از حد خوبی نکن

وقتی دیدی میدونه و اومده ازت پرسیده تو هم دیگه باید همه چیو تعریف میکردی. چون اون آقا و دوستت گفتن که تو هم رفتی رستوران. ولی تو میگی نرفتم !! معلومه که باور نمیکنه. باید همهچیو میگفتی تا بدونه تو از اول ناخواسته سوار ماشینشون شدی

از الان بهت شک داره هرچقدم توضیح بدی نمی‌فهمه 

میشه بی خیالش بشی خودتو یک عمر راحت کنی؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

اصلا بهت نمیاد که قبلا یه بار ازدواج کرده باشی 

پس کو تجربیاتت؟؟!!!

اصلا این فرصته خدا جلوت انداخته طرفتو بشناسی.فردا پس فردا نگی کاش خدا یه نشونه ای بدام میفرستاد میشناختمش طرفو 

این چند ماه از قضیه گذشته اما همچنان فکر و ذهنش تو گذشته مونده اصلا اون که میدونس سه تایی رفتین و از بن قضیه خبر داشت حالا رستوران رفتن یا نرفتن اینجا خیلیم مهم نیستا.

به نظرم بشین به جای عذاب وجدان و ادای دختر ۱۵ ساله ها رو در آوردن با خودت دودوتا کن ببین اصلا از این شوهر در میاد پدر بچه ت میتونه بشه.

شما چون تو محل کارم با همیم فرصت نمیشه در مورد هم فکر کنین به قولی چون قبولش داری چشاش کور گوشات کر شده 

و چه بسا اخلاق های بد اون رو همیشه توجیه کردی برا خودت.

قسمم داد . هر دو ازدواج دوممون هست . گفت جون اون یه دونه دخترت قضیه چی بوده😭

خب مجبورت که نکردن با یه همچین آدم شکاکی ازدواج کنی، شما که تجربه ی دومتون هست باید خیلی محتاط باشید، چون ممکنه خدایی نکرده  جدایی برای بار دوم براتون مشکل باشه

خب هرحال هرطور كه بوده گذشته و جيزي بينتون نبوده من باشم به اقاهه ميگم بيار دست رو قران ميذارم هرچي ميخاي بدوني رو باقسم دوباره برات توضيح ميدم ولي متاسفانه بعد اون ديگه قيد شماروهم ميزنم شما كه ميخايين با شك منو انتخاب كنين و ازالان ازمن مطمئن نيستين من نميتونم بعدها خودمو به شما ثابت كنم پس شمارو بخير ومارو سلامت طلا كه پاك هست چه منتش به خاك هس بگين

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

آخه ازدواج به چه قیمتی!!!

من حاضر نیستم ثانیه ای توضیح اضافه برای کسی بدم

هر کس برای خودش شخصیتی داره

هنوز نه باره نه به دار ، اونوقت میخواد دست رو قرآن بزاری، فردا بایدشاهد برای آقا رو کنی که ساعت فلان از منزل خارج شده و ساعت فلان مراجعه نمودم