2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

ذهنیتش رو نسبت به شما خراب کردن.اونم تو شرکتی که همش چشم تو چشم همکاراتونید.چقدر اون آدم پسته.شمام یه کم سیاست به خرج میدادین.چرا هر اتفاقی رو رسانه ایش میکنید.طرف هزار سال بادوست شما رابطه داشته نمیدونستی بعد شما حرکت زشت اون رو علنی کردین معلومه انتقام میگیره.همونجا جوابشو میدادی ومیگفتی اهلش نیستی تمام.

نمیشد نگم . چون خودش شنیده بود از دهن طرف که ما رو رسونده . سر قضیه کباب خریدن هم قسمم داد گفت منکه ...

به نظر من ازدواجتون اشتباهه چون اون از الان شک افتاده به جونش یعنی بد بختت میکنه😐😐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اینکه کبابی رفتن رو پنهون کردم ازش تقصیری ندارم؟

پنهون کردنش نه

ولی اینکه سوال کرده و منکر شدی 

یعنی یه جای کارت میلنگیده دروغ گفتی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

سلام. من یک کار بر مرد هستم.

استارتر خودتون رو بذارین جای خواستگارتون.

بدترین وجه این موضوع اتفاق افتادن توی محیط کارتونه.

شاید اگر خواستگارتون با شما همکار نبود جور دیگه ای با این قضیه برخورد میکرد.توی محیط کار واسه یه مرد سخته با این شرایط رو برو بشه.یه نصیحت برادرانه:خیلی محترمانه جریان رو کامل براش بگو.وبعد هم یه جواب منفی بهش بده.چون تنها راه رسیدن شما به هم اول یک دل کردن طرف مقابلتونه نسبت به خودتون. ودوم تغیر محل کار شما و خواستگارتون. وآخر آخرش این شک توی دلش می مونه .گاهی فراموشش میکنه و گاهی به هیچ چیز ی جز شک ش فکر نمیکنه.زندگی خیلی واست سخت میشه.

گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

عزتتو حفظ كن ول كن مياد سمتت باز

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

عزیزم من رفتم تاپیکاتو یه دوری زدم

فقط بهت بگم دو تا پا داری دو تا پا دیگه هم قرض کن فرار  کنازش😨😨😨

این ادم کنترل گر و شکاکه 

بد اخلاق و عصبیه 

صدر درصد شک نکن 

هر چی که الان هست 

بعد عقد ده برابر بد تر خواهد شد 

ببخشید که می پرسم

علت طلاق ایشون چی بوده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چون طرف تو شرکت نشسته بود گفته من اینا رو رسوندم منم وقتی اومد خاستگاری براش توضیح دادم که قضیه این ...

مطمئنا اون شخصی که شما رو رسونده یه مریض روانی و یک فضول و یک مرد خاله زنک هستش.

بهش بگو تو مردی یا خاله ی زنها.

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.
عزیزم من رفتم تاپیکاتو یه دوری زدم فقط بهت بگم دو تا پا داری دو تا پا دیگه هم قرض کن فرار ازش😨😨😨 ...

منم اومدم بهش بگم مرسی که شما گفتی خواهرم

ولی استارتر نمیدونم عاشق شده یا چی داره خودش رو گول میزنه به هر نحوی میخواد این آقا رو حفظ کنه

استارتر عزیز با احترام به شما   

بیشتر دقت کن از مشاور کمک بگیر خیلی این اقا ترسناک هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
تصمیم گرفتم نرم 😭 ولی خیلی دوسش دارم الکی الکی همه چی خراب شد 😭😭 ایکاش قسم دروغ میخوردم که نرفتم ...

تحت هيچچچ شرايطي دروغ نگو..الانم بگو چون ترسيدم نگفتم،ما سرراه رفته بوديم نه قرار قبلي...دست پيش بگير بگو رفتار خودت باعث شد من هول بشم و گردن نگيرم وگرنه قصدم دروغ نبوده...بگو تا حالا مگه خطايي ديدي؟بگو اگه قراربود مخفي كنم كلأ نميگفتم

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧

خواستگارت اصن ب درد نمیخوره بیخیال شو 

اصن بر فرض ک رفتی باهاش ب اون ربطی نداره چون این قضیه مربوط ب مجردی شما بوده شاید خاستگارشماهم خیلی کارا توی گذشته اش کرده باشه ک شما خبر نداشته باشی بهش بگو یا آدم باش یا ب درررک ک میری برو

توروخدا انقدر جلوی مردا و پسرا ضعیف نباشین عزت نفس داشته باشین

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بگو اول به خاطر شان و شخصیت خودم و خانوادم و دوم بخاطر اعتقاداتم  حاضر به ارتباط با نامحرم و اقایان هرجایی نیستم و کاملا عفیف زندگی می کنم.

اگر هم برای شما گفتم برای اینکه بدونید و در جریان باشید و گرنه لزومی نداشت به شما هم بگم چون خطایی نکردم.

و در اخر من به خودم اعتماد دارم می دونم هیچ خطایی نکردم و می تونم از این آقا بابت تهمتی که به من زده شکایت و احقاق حق کنم. ببینم کی باهاشون قرار داشتم؟ چه روزی باهاشون رستوران رفتم که خودم‌خبر ندارم؟

نباید یه اس حتی تو‌ گوشیم باشه یا یک‌مکالمه؟

الان هم خدا رو شکر می کنم این‌موضوع پیش اومد و شما رو شناختم 

من مردی می خوام که قبولم داشته باشه شکاک نباشه مثل متهم ها با من رفتار نکنه من چنین ازدواجی رو نمی خوام لطفا دیگه با من تماس نگیرید پیام‌هم ندید.

این پیام رو براش بفرست و واقعا در رو که طلاق دوم بیچارت می کنه

یا من هو به کل مکان

یه بارم طلاق گرفتی وانقققدر ناپخته رفتار میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟

یه رستوران رفتن رو چرا گفتی اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟که انقدر بزرگ بشه قبل ازدواج مجدد وشکست مجدد یکم روی رشد خودت کار کن وگرنه دوباره به بن بست میرسی

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی