2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

بگو من اگه می خواستم دروغ بگم اصن از اول مجبور نبودم که بیام برات تعریف کنم پس حالا که خودم گفتم تو هم باور کن.بعدشم زیاد نخواه بهش توضیح بدی چون فکر میکنه داری ماست مالیش میکنی

عزیزم من رفتم تاپیکاتو یه دوری زدم فقط بهت بگم دو تا پا داری دو تا پا دیگه هم قرض کن فرار ازش😨😨😨 ...

دقیقا مشخصه زن قبلی بخطر شکاکی جدا شده

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا مشخصه زن قبلی بخطر شکاکی جدا شده

یا شکاکی و یا عصبی بودن و بد اخلاقی

یعنی چی تا  تقی به توقی خورد بگه تموم کنیم😐😐😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببخشید ولی بهش بگو بر ارواح و امواتتون صلوات! بعدشم بلاکش کن 

خیلی اعصاب میمونه تو زندگی واست ک ی شوهر شکاکم بهش اضافه بشه

{فروا الی الله}  به سوی خدا فرار کنید🙂💖 من کلا احساسی میشم غلط املاییم توی تایپ میره بالا، بهم گیر ندین😁
تصمیم گرفتم نرم 😭 ولی خیلی دوسش دارم الکی الکی همه چی خراب شد 😭😭 ایکاش قسم دروغ میخوردم که نرفتم ...

تو عاشق نیستی تو فقط اعتماد بنفست ضعیفه و فکر میکنی بهتر از این گیرت نمیاد اما داری اشتباه محض میکنی

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

https://s16.picofile.com/file/8420996718/Screenshot_۲۰۲۱۰۱۱۱_۱۹۲۰۰۸_Samsung_Internet.jpg

استارتر من اهل مچ گرفتن نیستم ولی خودت سوتی های خودتو ببین . احساس می کنم آدم راستگویی نیستی . یه ماه پیش اسکرین گذاشتی که همسر داری الان به یه ماه نرسیده خواستگار داری ؟ :/

گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

بهتر بابا خ خررر خاستگارت با این ادم بددل چجوری میخواستی زندگی کنی😐

چقدر دخترا حقیرن که عشق رو گدایی میکنن. این آقا رو بیخیال شو. اگر واقعا دوستت داشته باشه این بهانه های بچگانه رو نمیاره.

تو مجرد بودی و هر کاری کردی مربوط به خودت بوده. هیچ نوع خیانتی هم به کسی نکردی. اون آقا هم اگه ناراحته راه بازه

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

هرچه در دوران مجردی بوده سیر تا پیاز رو برای همسرم تعریف کردم  گفت از لحظه ای ک ب عقد من دراومدی  برام مهمه قبلش مهم نیست و من ب تو اعتماد دارم .تنها کار من هم دوران مجردی  با ی  پسر فقط در حد پیام ک قصد هردو ما ازدواج بود و قسمت نشد . اون پسر هم دوست همسرم بوده از قضا.   حالا شوهر من هم بیفته ب قسم قرآن؟؟ دیگه آدم حس پوچی میکنه.  خواهشا فکرات  رو بکن چون که بعدها خیلی اذیت میشی 

خدایا تو بهترینی  مرسی  ک هستی ❤

سلام به استارتر و بقیه عزیزان! 

لطفا لطفا خارج از چهارچوب کاری با همکار جنس مخالفتون بیرون نرید! 

شوخی نکنید! 

پیام تبریک و تسلیت و یلدا وفلان بهمان ندید! 

احوال پرسی بی مورد نکنید! 

به شوخی هاشون نخندید! 

سر سنگین و باوقار باشید! 

کلا برای خودتون و سلامت روح و روان شما و محیط کاری بهتره! 

هزاراااااان مشکل تا حالا پیش آمده از رفت و آمد با همکار جنس مخالف... اینجا ایرانه.. ما مسلمانیم... فرهنگ و آداب و عرف جامعه روابط کالیفرنیایی نمی‌پذیرد! چه خوشمون بیاد چه بدمون بیاد! همون کالیفرنیا هم چقدر تو فیلماشون نشون میدن روابط خارج از عرف همکاران مسبب چه خیانت هایی شده! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
اره همکاریم . خاستگارمه

گلم هم تو انتخاب دوست دقت کن! هم اینکه دیگه سوار ماشین همکار مرد نشو... هرکسی جنبه و وجدان نداره... حرف در میارن! و اینکه اگه میشد جریانات رو نگی بهتر بود! 

ولی به قول خودت اون آقا رفته گفته! 

ان شاء الله که ختم به خیر بشه... بعضی چیزا هم قسمته آدم قبل ازدواج متوجه بشه. 

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

عزیزم لطفا همین الان بهش پیام بده بگو من هرچی لازم بوده رو گفتم بهت دیگه نیازی ندیدم هنوز هیچ نسبتی باهم نداریم تمام ریز مسائل روبهت بگم الان هم اگه از همین الان میخوای سر یه چیز کوچیک و بی ارزش پای قرآن رو وسط بکشی بروبه سلامت یه کم ارزش برای خودت

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

اسی جون توضیح زیادی شک رو بیشتر میکنه! 

خودتو دیگه آنقدر محتاج و مشتاق نشون نده! کاریه که شده

ایشونم فهمیده و نمیپسنده! 

شما دیگه گیر بهش نده.. بخواد میاد.. نخواد هم نمیاد! 

لطفا خودتو بی ارزش نکن و بذار خودش تصمیم بگیره! 

تو محیط کاری هم دیگه با مردها راحت نباش! با هر زنی هم دوستی و درد و دل نکن! تجربه ی خوبی شد واست که تو محیط کاری چطور ورود کنی.