2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
دختر حتی میگفت هم اون یارو باید حاشا میکردی صداقت زیادی هم دردسر مگه نمیبینی همیشه آدمای آب زیر کاه ...

به نظرم هییییچ مردی در مرحله ی خواستگاری که خیلی حساسن از این مسئله نمیگذره به راحتی! ممکنه پیش خودش بگه این همه ی ماجرا نبوده و.... الباقی

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
گفتم اقای فلانی ما رو رسونده یه بار . تو راه هم چیزی خرید خوردیم . بعد که اون اقا نشست تو شرکت گفت د ...

بخدااگه شوهرمن بخوادحرفموباورنکنه اینطوری سوال جوابم کنه باورکردکردنکردمیگم راه بازه توروبه خیروماروبه سلامت بعدواسه یه خواستگاراین همه قسم آیه وحدیث میاری بیخیالش شوعزیزم شایدبهونه ای شده بهتربشناسیش اونکه الان اینطوربدله توزندگی مشترک بدترمیشه بهترنمیشه بنظرم،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاستگارم قبول داره ۳ نفری رفتیم و اون با دوستم رفیق بوده . فقط حرفش اینه چرا ازت پرسیدم رستوران رفتی ...

بگو هول شدم نفهمیدم چی گفتم

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

میخوای خواستگارت برگرده؟ 

هیچ کاری نکن

خودش بر میگرده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

تاپیکاتو خوندم فقط میگم اگ مغز خر خوردی با این آقا ازدواج میکنی همین.چون دقیق با یکی مث این آقا زندگی کردم .روزگارتو سیاه میکنه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

تقصير خاستگارتم نيست يجورايي حق داره فكر بد كنه الان ديگه سخت ميشه اعتماد كرد ب ادما

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخه خودمم کوفت کردم ایکاش میمردم نمیرفتم اون روز 😭 بیرون رو صندلی های کبابی نشستن خود کبابی رفتن حس ...

ببین معذرت می خوام رک میگم احساس می کنم شکش الکیه میدونه بی گناهی داره می پیچونتت کلانمی خوادت

قسمم داد . هر دو ازدواج دوممون هست . گفت جون اون یه دونه دخترت قضیه چی بوده😭

ببین عزیزم خب شما اشتباه کردی خودت رو در مظن اتهام قرار دادی و سوار ماشینش شدی، ولی حالا سوء تفاهمی هست که اتفاق افتاده و خواستگار شما نسبت به شما ذهنش خراب شده، واقعیت رو براش توضیح دادی، اگر لازم شد دوباره براش توضیح بده ولی دیگه کاریه که شده. اینجور که میگی این آقا نتونسته تو ذهنش این قضیه رو حل کنه.... و وقتی حل نشه اصلا مناسب نیس که با هم ازدواج کنید.... این گره تو ذهنش میمونه و همیشه نسبت به شما تو زندگی سوءظن داره، 

اخه خودمم کوفت کردم ایکاش میمردم نمیرفتم اون روز 😭 بیرون رو صندلی های کبابی نشستن خود کبابی رفتن حس ...

گمونم شما فکر میکنی این آقا خیلی مورد مناسبی برات بوده و حالا از به هم خوردنش ناراحتی... ان شاء الله خیره.... شاید این قضیه بهانه ای شده که نشه... شما هم خانم عفیف و خوبی هستی دیگه خودت رو در ابن شرایط قرار نده که متهم بشی... کارت اشتباه بوده دیگه،، منم ازین اشتباهات داشتم.... تو رو دربایستی قرار گرفتم و بعدش خیلی پشیمان شدم که باید رد می‌کرد و چرا قبول کردم.... 

ببخشید اما گند واقعی وقتیه که رفتی همه چیزو به همه گفتی

به مهندس گفتم خواسته بهم شماره بده🙁

به خواستگارم گفتم برا دوستم غذا خریده 🙁🙁

حالا گفتن صداقت خوبه اما....

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...