2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
خب توکه عذرخواهی کردی وبه خاطرترس ازدست دادنش بهش دروغ گفتی حالااینونمیفهمه تقصیر تونیست بزاربره برا ...

بارها شده تو رابطه امون ازش دروغ های کوچیک شنیدم ولی به روش نیاوردم . دلم میخواد الان همه رو بگم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی الان چون بخاطر کار نکرده همه چی خراب شد دارم میسوزم 😭 اینکه همونجا نشستیم کباب رو خوردیم ...

الان اگه حرفش و قبول کنی اینو بدون که بعد ازدواج باید ریز به ریز کارات رو بهش بگی یکی رو هم نگی اقا شک میکنه مرد زندگی باید طوری باشه که یه بار خانمش چیزی رو گفت قبول کنه چون بهش اعتماد داره حتی اگه یکی دوتا چیزم بهش نگه نه اینکه تو تقصیربم نداشته باشی براش صد دفعه قسم و ایه بخوری این زندگی اصل دوام نخواهد داشت

بارها شده تو رابطه امون ازش دروغ های کوچیک شنیدم ولی به روش نیاوردم . دلم میخواد الان همه رو بگم 😭

خوب این ینی اینکه تو بی نهایت بهش اعتماد داری چون دوسش داری که بدیشو نمیبینی ولی او اقا نه ادم به عشقش الکی الکی شکنمیکنه اون سر همچین چیزی اونم الان که هیچ نسبتی باهات نداره

الان اگه حرفش و قبول کنی اینو بدون که بعد ازدواج باید ریز به ریز کارات رو بهش بگی یکی رو هم نگی اقا ...

اون اوایل یه بار محکم ازم پرسید شما ها ۳ تایی رستوران رفتین یا نه ؟ من از ترس واکنشش و برخوردش گفتم نه . هیچی هم از کبابی رفتن‌نگفتم . با این اوضاع من مقصر نیستم؟

من بهش زنگ نزنم دیگه ؟ عذر خواهی نکردم ازش فقط براش توضیح دادم

نه دیگه ولش کن هرچی بیشتر توضیح بدی اون بیشتر فک مکنه حرفش حقه ادم اگه چیزی رو ذاستشو گفته باشه نه قسم میخوره نه توضیح میده یکبار میگه کسی قبول کرد که هیچ نکردم به درک

کاش بجای دلت باعقلت تصمیم میگرفتی اگه کسی بخوادت وقتی گفتی موضوع چیه بازم حرف خودش میزنه رهاش کن هرچ ...

میگه چرا همون اول که ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه ؟ تو حرفی از کبابی نزدی . میگه با رفتنت مشکل ندارم با دروغ گفتنت مشکل دارم 😭

نه دیگه ولش کن هرچی بیشتر توضیح بدی اون بیشتر فک مکنه حرفش حقه ادم اگه چیزی رو ذاستشو گفته باشه نه ق ...

الان گیر داده به من که چرا از اول راستشو نگفتی چرا نگفتی کبابی رفتیم . گفتم عزیزم اگه من میگفتم تو صد در صد فکر میکردی ما قرار رستوران رفتن داشتیم 

میگه چرا همون اول که ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه ؟ تو حرفی از کبابی نزدی . میگه با رفتنت مشکل ندا ...

اخه بیرون نشستن اونم منتظر دوستت بودی که غذاشو بخوره بعدش تنها دوتایی نرفتین که بگو من همینی که بهت گفتم اون اقا مارو رسونده تهشم چیزی برامون خریده خودتو خیلی تحویل بگیر وگرنه دلیلی نداره الان برات چیزی رو توضیح بدم بعدشم بخاطر همین اخلاق خرابت که من راستشو نگفتم چون میدونستم بعدش سر چیز دیگه میخوای قاطی کنی

میگه چرا همون اول که ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه ؟ تو حرفی از کبابی نزدی . میگه با رفتنت مشکل ندا ...

دلیلش چی بود ک نگفتی همون و بگو بخاطر این نگفتم اون موقع از نظر خودم اینطوری درستتره بود چیزه مهمی نبود برام. تو یک پیام براش بگو  بعد خداحافظی کن  بذار خودش تصمیم بگیره بره یا برگرده .ولی این ادم ازش گفتی زندگی باهاش خیلی سخت بنظر میاد سرکوچیکترین چیزها  گیر میده 

الان گیر داده به من که چرا از اول راستشو نگفتی چرا نگفتی کبابی رفتیم . گفتم عزیزم اگه من میگفتم تو ص ...

دقیقا بعدشم از الان اگه زنگ زد یا پیام داد یکی درمیون جوابشو بده بگو من مجبور نیستم هی بهت چیزی رو توضیح بدم خیلیم محکم جلوش وایسا بگو مگه من از تو صد دفعه دروغ شنیدم چیزی گفتم که تو الان دور برداشتی تا الانم هر کاری برات کردم بخاطر احترامیه که برات قائل بود 

اخه بیرون نشستن اونم منتظر دوستت بودی که غذاشو بخوره بعدش تنها دوتایی نرفتین که بگو من همینی که بهت ...

اخه خودمم کوفت کردم ایکاش میمردم نمیرفتم اون روز 😭 بیرون رو صندلی های کبابی نشستن خود کبابی رفتن حساب میشه دیگه چرا خودمو گول بزنم 😭