2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
آره متاسفانه آدم وابسته ای هست خودمم تا حدودی اینجوری هستم اما بهم ثابت شده هرچی بیشتر التماس کنی کم ...

من کم محلی کنم به التماس میوفته ؟ فکر نکنم اینقدر لجبازه و حساس . که یه دروغ کوچیک منو واسه خودش یه کوه درست کرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم وقتی طرف گفته دو بار رفتیم رستوران یعنی اون رستوران از پیش تعیین شده بوده . هماهنگ شده بوده یعن ...

این ادم هیچ وقت فکرو خیال ولش نمیکنه و همیشه ارامشتو میگیره به درد زندگیت نمیخوره خودتو نجات بده 

شماره رو بهت داده خب نمیگرفتی نباید گزارش میدادی و ابروریزی میکردی 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
از الان بخواد یهت شک کنه بهش بگو تو رو به خیر وما رو به سلامت والا

آفرین دقیقا منم با نظرت موافقم  چون الان بهت اعتماد نکنه فردا پس فردا سر هر موضوع الکی قیامت به پا میکنه ... خیلی رک حرفتو بهش بگو قبول کرد که کرد نکرد بگو هندارمم لازمت ندارمم

😒😒 پاشو پاشو خجالت بکش . هر وقت یاد خاطره هاش افتادی به این فکر کن که این آدم به خاطر یه سو تفاهم ...

دیروز که بهم ز‌نگ زد . من بعدش زنگ زدم دوستم گفتم خواهشا همه چی رو بگو . بگو که خودت هماهنگ کرده بودی . خاستگارم فوری بهم زنگ زد گفت اینقدر بدبختی فوری به فلانی گفتی 😐

آفرین دقیقا منم با نظرت موافقم  چون الان بهت اعتماد نکنه فردا پس فردا سر هر موضوع الکی قیامت به ...

بهم اعتماد داشت . احساس میکنم من با دروغم باعث شدم اعتمادش سلب بشه 😭 ولی اخه اون موقع من هیچ تعهدی بهش نداشتم 

ولش کن ادم شکاک روفدای سرت که گفته همه چی تموم دیگه بهش پیام نده خودت کوچیک میکنی فقط

فقط حرفش اینه چرا همون کبابی رفتن هم بهم نگفتی 😭 منم حرفی ندارم بزنم چون راست میگه من ازش پنهون کردم حتی دروغ هم گفتم😭

فقط حرفش اینه چرا همون کبابی رفتن هم بهم نگفتی 😭 منم حرفی ندارم بزنم چون راست میگه من ازش پنهون کرد ...

خب توکه عذرخواهی کردی وبه خاطرترس ازدست دادنش بهش دروغ گفتی حالااینونمیفهمه تقصیر تونیست بزاربره برات مهم نباشه