2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

[QUOTE=172264008]خودم خراب کردم نه؟ 😭 ایکاش از ازاون اولم راستشومیگفتی ولی یروز همین اقا یه دلیلی بازپیدامیکردک حالتوبدکنه زندگیتوخراب کنه..چون اخلاقش نرمال نی چرامیخواخودتوگول بزنی..ماک هرچی میگیم حرف خودتومیزنی..پس چرا اومدتاپیک زدی برو هرکاری دوس داری انجام بده

خدایا منم نگاه کن
[QUOTE=172264008]خودم خراب کردم نه؟ 😭 ایکاش از ازاون اولم راستشومیگفتی ولی یروز همین اقا یه دلیلی ب ...

میدونم عزیزم . همه رو میدونم فقط ایکاش واسه تموم کردن این رابطه منو محکوم نمیکرد😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم خراب کردم نه؟ 😭 ایکاش از اول راستشو میگفتم  

بیخیال گاهی یه پیشامد هایی هست تو زندگی که داغونت می‌کنه و حکمتش رو نمی‌فهمی اما یه مدت بعد میفهمی خیر و صلاحت در همون بوده . بخاطر دختر خوشگلت هم شده به خودت بیا . اینجوری تو روحیه اون هم تأثیر بد میذاری . اگه به صلاح باشه برمیگرده اگه نه هم که قسمت نبوده ‌ . ❤️

میدونم عزیزم . همه رو میدونم فقط ایکاش واسه تموم کردن این رابطه منو محکوم نمیکرد😭

چن سالته؟خیلی بچه گانه داری باخودت برخوردمیکنی..عزیزم منم مثه خودت همچین دردی رو تجربه کردم الان پشیمونم ک چرا خودمواینقدکوچیک میکردم برا یه نفهم ک ذهن خودش کثیف بود..الان شدم یه دخترمغرور 

خدایا منم نگاه کن
بیخیال گاهی یه پیشامد هایی هست تو زندگی که داغونت می‌کنه و حکمتش رو نمی‌فهمی اما یه مدت بعد میفهمی خ ...

یاد تموم کاراش و حرفاش میوفتم . این خاطره ها داره عذابم میده😭😭 دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم 

چن سالته؟خیلی بچه گانه داری باخودت برخوردمیکنی..عزیزم منم مثه خودت همچین دردی رو تجربه کردم الان پشی ...

۲۷ سالمه . خیلی دوسم داشت خیلی 😭 همه چی خراب شد . دیشب واقعا پشت گوشی اشک میریخت 😭

۲۷ سالمه . خیلی دوسم داشت خیلی 😭 همه چی خراب شد . دیشب واقعا پشت گوشی اشک میریخت 😭

همسنیم‌‌.یروز فراموش میکنی همه اینارو...ولی حالاک اذیتی..یه پیام ک تحت تاثیرش قرارمیده براش بفرس یابهش زنگ بزن...بعدیه مدت اصن طرفش نرو اگ واقعا دوست داشته باشه خودش برمیگرده

خدایا منم نگاه کن
یاد تموم کاراش و حرفاش میوفتم . این خاطره ها داره عذابم میده😭😭 دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم&n ...

😒😒 پاشو پاشو خجالت بکش . هر وقت یاد خاطره هاش افتادی به این فکر کن که این آدم به خاطر یه سو تفاهم شما رو گذاشت کنار در صورتی که میتونست ببخشه و بگه انسان جایز الخطاست. ببخشید اما گور پدرش . اتفاقا بخاطر اینکه بهش ثابت کنی رفتنش روی زندگیت تاثیری نداشته و مثل قبل خوشحالی باید خیلی طبیعی رفتار کنی .

😒😒 پاشو پاشو خجالت بکش . هر وقت یاد خاطره هاش افتادی به این فکر کن که این آدم به خاطر یه سو تفاهم ...

👌👌👌👌موافقم دمت گرم ولی متاسفاته اسی نمیخوا واقعیت رو قبول کنه

خدایا منم نگاه کن
👌👌👌👌موافقم دمت گرم ولی متاسفاته اسی نمیخوا واقعیت رو قبول کنه

آره متاسفانه آدم وابسته ای هست خودمم تا حدودی اینجوری هستم اما بهم ثابت شده هرچی بیشتر التماس کنی کمتر جواب میگیری اتفاقا وقتی سگ محل می‌کنی همچین طرف مقابل به التماس میوفته که نگو😐

همسنیم‌‌.یروز فراموش میکنی همه اینارو...ولی حالاک اذیتی..یه پیام ک تحت تاثیرش قرارمیده براش بفرس یاب ...

چی بگم بهش به نظرت ؟ که باور کنه بخاطر اینکه راجع به من فکر بد نکنه دروغ گفتم 😭😭

😒😒 پاشو پاشو خجالت بکش . هر وقت یاد خاطره هاش افتادی به این فکر کن که این آدم به خاطر یه سو تفاهم ...

به نظرت من باعث نشدم سو تفاهم‌پیش بیاد ؟ اگه از اول راستشو میگفتم بهتر نبود؟ 😭😭 دیشب بهم میگه چرا میگی دست رو قران میزارم . گفتم دست رو قران میزارم که دو بار رستوران نرفتم . دست رو قران میزارم که فقط تو راه رسوندن کباب لقمه خریده 

من تو این شیش ماه که کنارش بودم تنها چیزی که بهش دروغ گفتم همین بود 😭 اونم چون اون موقع تو زندگیم نبود و نخواستم راجع به من فکر بد کنه