2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
بیشتر از این خودتو سبک نکن بهش بگو من به تو دروغی نگفتم که الان بخوام پشیمون باشم می‌خوای بری؟&nbs ...

اخه واقعا دروغ گفتم خودش نیست خداش که هست . اوایل ازم پرسید ۳ تایی رستوران رفتین گفتم نه 😭😭😭 حتی نگفتم که کبابی رفتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم همه ی اینا رو بهش میگم 😭😓

عزیزدلم خودت رو اذیت نکن انشاالله هرچی به صلاحت هست پیش میاد ❤️❤️ نمی‌خواد بهش صداقتت رو ثابت کنی چون هرچی دلیل و مدرک هم بیاری این آدم میخواد حرف خودش رو بزنه . یه کار دیگه پیدا کن بعد از اینجا در بیا ارتباطتت رو هم قطع کن با همشون ‌. زندگی رو به خودت تلخ نکن شما یه بار جدا شدی باید دنبال یه مورد آروم باشی که کنارش آرامش بگیری نه این که استرس بده بهت . برا من یه مورد بدتر از این پیش اومد شوهرم روز اول کلی دعوا کرد و داد و بیداد و میخواست نامزدی رو بهم بزنه منم مثل شما خیلی وابسته بودم و واقعا مقصر بودم ‌ اما فرداش که آروم شد اومد معذرت خواهی کرد که واکنش زشت بوده و کار من جای بخشش داشته و زیاده روی کرده و خودش برگشت بهم چون آدم منطقی هست اما پارتنر شما آدم شکاک و غیر منطقی هست ‌ آینده تون باهاش فکر نکنم جالب بشه 

اخه واقعا دروغ گفتم خودش نیست خداش که هست . اوایل ازم پرسید ۳ تایی رستوران رفتین گفتم نه 😭😭😭 حتی ...

خب من فکرکردم نرفتی واقعا 

تو که گفتی واسه دوستت خرید

ولش کن اصلا

باهاش یه قرار حضوری بذار

از اول تا آخر کامل تعریف کن و دلایلت بابت پنهان کاری توضیح بده

بعدشم بگو من به تو حق می‌دم که بخوای رابطه را تموم کنی

خدافظ

و پاشو برو 

اگه بخوادت خودش میاد دنبالت 

همون موقع هم نه، شاید چند روز بعد حتی

ولی یادت باشه با گریه و زاری براش توضیح ندی 

کاملا با اعتماد به نفس باش

به نام خداوند رنگین کمان...
عزیزدلم خودت رو اذیت نکن انشاالله هرچی به صلاحت هست پیش میاد ❤️❤️ نمی‌خواد بهش صداقتت رو ثابت کنی چو ...

یه روزه باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم 😭 دارم عذاب میکشم . احساس میکنم خودم‌باعث شدم شک به دلش بیوفته . همون اوایل ازم پرسید رستوران رفتین ۳ تایی من گفتم نه . اصلا حرف کبابی رو نزدم 😭 باید راستشو میگفتم 

باشه عزیزم همه ی اینا رو بهش میگم 😭😓

بنظرم حرف دوستمونو گوش کن کم آویزون بازی دربیار دوست من اون میگه به من زنگ نزن توچته هی میخوای باهاش حرف بزنی؟ولش کن لیاقتتو نداشته مردا اززنایی که هی منتشونو میکشن بیشترفاصله میگیرن تو ام تیریپ سرسنگینی بردار آسه بیا آسه برو نگاشم ننداز تا کارجدید پیداکنی وریختشونم نبینی دنبال بهونه بوده کاملا واضحه .‌‌..اون دوستتو اون مرده رو هم پیش همه باهم رودررو کن اگرتونستی ولی به هیچ عنوان دیگه منت خواستگارو نکش یکم عرج داشته باش

اره همکاریم . خاستگارمه

ولش کن تو خودت بهش بگو خوب شد این جریان یش اومد تا من بتونم ادمای دور و برم رو درست بشناسم کسی که از الان بهم اعتماد نداره و شک داره پس فردا تو زندگی میخواد چی کار کنه 

اینجوری میفهمه ناراحتت کرده و اگه واقعا دوستت داشته باشه میاد دوباره خواستگاری 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
خب من فکرکردم نرفتی واقعا  تو که گفتی واسه دوستت خرید ولش کن اصلا باهاش یه قرار حضوری بذار ...

خب منم باهاشون بودم ولی اصرار دوستم بودم که گرسنمه چیزی بخر بخوریم . دیدین من مقصرم😭 همه چیو خراب کردم الکی الکی

ولش کن تو خودت بهش بگو خوب شد این جریان یش اومد تا من بتونم ادمای دور و برم رو درست بشناسم کسی که از ...

اخه اون اوایل من واقعا دروغ گفتم بهش 😭 ازم چند بار پرسید ۳ تا رستوران رفتین و من گفتم نه . اصلا حرف اینکه کبابی رفتیم رو نگفتم 😭😭

یه روزه باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم 😭 دارم عذاب میکشم . احساس میکنم خودم‌باعث شدم شک به دلش بیو ...

طبیعی هست عزیزم چند روز که بگذره آروم میشی اما سعی کن چیزی رو با التماس به دست نیاری بعدا بدجوری ضربه میخوری بابتش ‌ . الان ممکنه بعد یه مدت اوضاعت آروم بشه ‌. اما اگه ادامه بدی وارد یه زندگی متشنج میشی و هر روز خودت رو لعنت میکنی

یه روزه باهاش حرف نزدم دارم دیوونه میشم 😭 دارم عذاب میکشم . احساس میکنم خودم‌باعث شدم شک به دلش بیو ...

بس کن عزیزم دیگه واقعا شورشو دروردی..توهرچی تلاش کنی برا اثبات خودت اون آقارو پر روتر وحق بجانب ترمیکنی فکرمیکنه واقعا حق بااونه..یکم عزت نفس داشته باش

خدایا منم نگاه کن
خب منم باهاشون بودم ولی اصرار دوستم بودم که گرسنمه چیزی بخر بخوریم . دیدین من مقصرم😭 همه چیو خراب ک ...

فقط یه چیزو می‌دونم 

این که اگه الان هی بخوای بهش پیام بدی و توضیح بدی بد تره

فقطط یه پیام می‌دی که اگه دوست داری درباره اون روز کامل بهت توضیح بدم ساعت فلان، فلان روز، بیا فلان جا

اگه اومد که همون کارایی که گفتمو می‌کنی

اگه نیومدم که فقططط یه پیام می‌دی خدافظ 

و دیگه هییییچ پیامی نمی‌دی

به نام خداوند رنگین کمان...
اخه اون اوایل من واقعا دروغ گفتم بهش 😭 ازم چند بار پرسید ۳ تا رستوران رفتین و من گفتم نه . اصلا حرف ...

مهم نیست اینجوری بخوای باشی خودتو اذیت میکنی و اونم فک میکنه هر بلایی بخواد سرت بیاره و هر چی بگه تو باز هم منتشو میکشی 

تجربه به خود من ثابت کرده غرور به موقع واسه دختر باعث میشه همیشه بیش تر خاطر خواه داشته باشه 

مردا نا خود آگاه به دختری علاقه مند میشن که سخت بدست بیاد 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون