من و خاستگارم تو یه شرکت همکاریم و اونجا ازم خاستگاری کرد . قضیه از قراره که قبل اینکه ایشون بیاد تو زندگیم دوستم با یکی از اقایون متاهل شرکت دوست بودن و من خبر نداشتم . یه روز قرار بود با دوستم بریم خرید از سرویس که پیاده شدیم اون اقا رفت سوار ماشینش شد اومد سر راه ما بوق زد که برسونه ما رو . من به دوستم اصرار کردم روم نمیشه بیام خودت برو . گفت بیا من فلانی رو میشناسم فامیل دور هستیم ادم خوبیه . منم رو حساب حرف اون نشستم تو ماشین . تو راه دوستم برگشت بهم گفت گرسنمه پیاده شدیم بریم فست فود . گفتم باشه . اقاعه یه تعارف زد گفت چیزی میخورین بخرم . دوستم فوری گفت اره 😐 اونم جلوی یه کبابی نگه داشت رفت کباب لقمه خرید . این داستان تموم شد تا وقتی که خاستگارم اومد زندگیم . من قضیه رو بهش گفتم گفتم فلانی ما رو رسونده و تو راه چیزی خریده خوردیم . که بعدا حرف و حدیث نشه . چند ماه گذشت همون اقا که ما رو رسونده بود تو راهرو شرکت میخواست بهم شماره بده . منم قضیه رو به خاستگارم گفتم و بعدش رفتم پیش مهندس شرکت . که دو روز گفتن نیاد شرکت ولی بعد دو روز با تعهد برگشت . وقتی برگشت نشسته بود همه جا گفته بود چرا من فلانی رو دوبار بردم رستوران ۴۰۰ تومن خرجش کردم . چرا پیش مهندس اینا رو نگفته
نباید سماجت به خرج بدی و اصرار کنی اونی که باید بفهمه خواستگارت هست که اگه قراره حل نشه براش موضوع یا اعتماد نکنه عمری چجوری میخواد با تو بسازه؟الان از موضع ضعف بیا پایین برو رو فاز سرسنگینی و برای اون آقا هم جلو رو همه دویست تومن بنداز جلوش بگو دویست تومنم خانم فلانی رو حساب کردی و من اگه با تو رابطه داشتم به جز این چهارصد تومن حرف دیگه ای هم داشتی که بزنی پیامی عکسی چتی خاطره ای و اینکه تنها باهات میومدم بیرون تنها گناه من اینه تعارف یه آدمی که عوضی هست رو قبول کردم اینم دونگ چهارصد تومن من
من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگش ...
خب اصن رفته باشی باهاش کبابی اون موقع این آقا تو زندگیت بوده؟ نه؟ پس قطعا ب ایشون ربطی نداره.. من نمیفهمم این موضوع ب این کوچیکی ک مربوط ب گذشتس چ ربطی داره😕.. از من ب تو نصیحت با آدم بد دل زندگی نکن ک پیرت میکنه❤️
نباید سماجت به خرج بدی و اصرار کنی اونی که باید بفهمه خواستگارت هست که اگه قراره حل نشه براش موضوع ی ...
۴۰۰ تومن رو دروغ گفته بود . همه میگن تقصیر توعه نباید میگفتی باید میزدی زیرش 😭 ولی اخه چرا مگه من چیکار کرده بودم بزنم زیرش . احساس میکنم اون دروغ اولم باعث شد خاستگارم شک کنه 😭 چون همون اوایل ازم پرسید رستوران رفتین یا نه ؟ من کلا گفتم نه اصلا حرف کباب رو نزدم
۴۰۰ تومن رو دروغ گفته بود . همه میگن تقصیر توعه نباید میگفتی باید میزدی زیرش 😭 ولی اخه چرا مگه من چ ...
حتی اگه رفته باشی هم شما تعهدی به کسی نداشتی ببخشیدا خونه تیمی که نرفتی...هی اون ایراد بگیره هی تو بزنی رو قران؟بعد لطف کنه فوقش ببخشه فراموش کنه قبولت کنه؟؟؟
نه اصلا بحث غذا نیست . میگه چرا وقتی رفتین رستوران و من ازت پرسیدم تو زدی زیرش 😭 من گفتم فقط یه رسو ...
بابا صداقت بهترین سیاست هست بهش بگو جانم ترسیدم فکر دیگه ای بکنی وگرنه طلا که پاکه چه منتش به خاکه . از همین واکنشت میترسیدم وگرنه من که دروغ گو نیستم بعدم شما اگه میخوای حرف های اون آقا که هرچی به ذهن مریضش میاد رو باور کنی دیگه مشکل من نیست . اگه میبینی دارم بهت توضیح میدم بخاطر علاقه ای هست که بینمون شکل گرفته وگرنه هیچ وظیفه ای ندارم برات توضیح بدم این اتفاقا قبل آشنایی با شما بوده حتی اگه باهاش دوست هم میشدم اون موقع هیچ تعهدی به شما نداشتم که بخوام الان نگران این موضوع باشم
حتی اگه رفته باشی هم شما تعهدی به کسی نداشتی ببخشیدا خونه تیمی که نرفتی...هی اون ایراد بگیره هی تو ب ...
بهش گفتم . گفتم اون موقع تو توی زندگیم نبودی . میگه من با رفتنت مشکل ندارم فقط اینکه ازت پرسیدم و تو انکار کردی داره اذیتم میکنه . گفتممن نخواستم راجع به من فکر بد کنی
بهش گفتم . گفتم اون موقع تو توی زندگیم نبودی . میگه من با رفتنت مشکل ندارم فقط اینکه ازت پرسیدم و تو ...
یا داره گربه رو دم حجله میکشه یا وز یا وسواس فکری داره بعضی وقتا آدم خون به مغزش نمیرسه یعنی خواستگار شما معصوم هست و به عمرش دروغ نگفته؟این دروغ شما چه ضرری داشته برای کسی؟شما کاری نکن طرف منت بذاره ببخشیدت بعدا به روت میاره ها یا خانه گمانی میکنه....بذار منتت رو داشته باشه...اون دست روی قرآن گذاشتنت رو کجای دلم بذارم؟