2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
اصلا نمیتونم دیگه کار کنم . کارم تمرکز میخواد . دیونه میشم تو اون شرکت 

پس قبلش یه کاردیگه پیداکن بعدازاونجا برو انقدیه فردبرات مهم نباشه شایدخیری درش بوده به این فکر کن گیرم الان ازدواج کردی چهارروزدیگه هی بهت متلک بندازه و هزارجورحرف احساس خوشبختی میکنی خواهشا نگو فقط ازدواج کنم هدفت چیزای دیگه باشه

نباید سماجت به خرج بدی و اصرار کنی اونی که باید بفهمه خواستگارت هست که اگه قراره حل نشه براش موضوع یا اعتماد نکنه عمری چجوری میخواد با تو بسازه؟الان از موضع ضعف بیا پایین برو رو فاز سرسنگینی و برای اون آقا هم جلو رو همه دویست تومن بنداز جلوش بگو دویست تومنم خانم فلانی رو حساب کردی و من اگه با تو رابطه داشتم به جز این چهارصد تومن حرف دیگه ای هم داشتی که بزنی پیامی عکسی چتی خاطره ای و اینکه تنها باهات میومدم بیرون تنها گناه من اینه تعارف یه آدمی که عوضی هست رو قبول کردم اینم دونگ چهارصد تومن من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگش ...

خب اصن رفته باشی باهاش کبابی اون موقع این آقا تو زندگیت بوده؟ نه؟ پس قطعا ب ایشون ربطی نداره.. من نمی‌فهمم این موضوع ب این کوچیکی ک مربوط ب گذشت‌س چ ربطی داره😕.. از من ب تو نصیحت با آدم بد دل زندگی نکن ک پیرت میکنه❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
نباید سماجت به خرج بدی و اصرار کنی اونی که باید بفهمه خواستگارت هست که اگه قراره حل نشه براش موضوع ی ...

۴۰۰ تومن رو دروغ گفته بود . همه میگن تقصیر توعه نباید میگفتی باید میزدی زیرش 😭 ولی اخه چرا مگه من چیکار کرده بودم بزنم زیرش . احساس میکنم اون دروغ اولم باعث شد خاستگارم شک کنه 😭 چون همون اوایل ازم پرسید رستوران رفتین یا نه ؟ من کلا گفتم نه اصلا حرف کباب رو نزدم

خب اصن رفته باشی باهاش کبابی اون موقع این آقا تو زندگیت بوده؟ نه؟ پس قطعا ب ایشون ربطی نداره.. من نم ...

میگه من با رفتنت مشکل ندارم . اینکه من ازت پرسیدم رستوران رفتین و تو گفتی نه . این داره اذیتم میکنه 

۴۰۰ تومن رو دروغ گفته بود . همه میگن تقصیر توعه نباید میگفتی باید میزدی زیرش 😭 ولی اخه چرا مگه من چ ...

حتی اگه رفته باشی هم شما تعهدی به کسی نداشتی ببخشیدا خونه تیمی که نرفتی...هی اون ایراد بگیره هی تو بزنی رو قران؟بعد لطف کنه فوقش ببخشه فراموش کنه قبولت کنه؟؟؟

نه اصلا بحث غذا نیست . میگه چرا وقتی رفتین رستوران و من ازت پرسیدم تو زدی زیرش 😭 من گفتم فقط یه رسو ...

بابا صداقت بهترین سیاست هست ‌ بهش بگو جانم ترسیدم فکر دیگه ای بکنی وگرنه طلا که پاکه چه منتش به خاکه . از همین واکنشت میترسیدم وگرنه من که دروغ گو نیستم بعدم شما اگه میخوای حرف های اون آقا که هرچی به ذهن مریضش میاد رو باور کنی دیگه مشکل من نیست . اگه میبینی دارم بهت توضیح میدم بخاطر علاقه ای هست که بینمون شکل گرفته وگرنه هیچ وظیفه ای ندارم برات توضیح بدم این اتفاقا قبل آشنایی با شما بوده حتی اگه باهاش دوست هم میشدم اون موقع هیچ تعهدی به شما نداشتم که بخوام الان نگران این موضوع باشم 

حتی اگه رفته باشی هم شما تعهدی به کسی نداشتی ببخشیدا خونه تیمی که نرفتی...هی اون ایراد بگیره هی تو ب ...

بهش گفتم . گفتم اون موقع تو توی زندگیم نبودی . میگه من با رفتنت مشکل ندارم فقط اینکه ازت پرسیدم و تو انکار کردی داره اذیتم میکنه . گفتم‌من نخواستم راجع به من فکر بد کنی 

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

اوووه بابا بسه دیگه اینقد اشک و گریه حالم بد شد 

یکم قوی باش هر جی شده که شده اگه حرفت رو قبول نداره بهش بگو هری 

والا فک کرده کیه ک باید جز ب جز رفتارای خودت را براش شرح بدی

بهش گفتم . گفتم اون موقع تو توی زندگیم نبودی . میگه من با رفتنت مشکل ندارم فقط اینکه ازت پرسیدم و تو ...

یا داره گربه رو دم حجله میکشه یا وز یا وسواس فکری داره بعضی وقتا آدم خون به مغزش نمیرسه یعنی خواستگار شما معصوم هست و به عمرش دروغ نگفته؟این دروغ شما چه ضرری داشته برای کسی؟شما کاری نکن طرف منت بذاره ببخشیدت بعدا به روت میاره ها یا خانه گمانی میکنه....بذار منتت رو داشته باشه...اون دست روی قرآن گذاشتنت رو کجای دلم بذارم؟

وای متنفرم از مردهای تیز مرد باید خنگ باشه😂

اخه استارتر فکر میکنه این کارش تیزیه

در حالی که این کارش از وسواس فکری و شکاک بودنش نشات میگیره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

یا داره گربه رو دم حجله میکشه یا وز یا وسواس فکری داره بعضی وقتا آدم خون به مغزش نمیرسه یعنی خواستگا ...

چرا بارها شده ازش دروغ شنیدم ولی به روش نیاوردم . که مقصر منه احمقم . فعلا که کلا جواب منو نمیده و میگه دیگه بهم زنگ نزن 

بیشتر از این خودتو سبک نکن

بهش بگو من به تو دروغی نگفتم که الان بخوام پشیمون باشم

می‌خوای بری؟ 

به سلامت

دروهم پشت سرت ببند

والا

چرا خودتو واسه اون کوچیک می‌کنی 

خب برهههه به درک

به نام خداوند رنگین کمان...