2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
خودش وقتی اومد جلو تقریبا از همه چی خبر داشت

همین الان سفت و محکم وایسا بگو من کاری نکردم ک پشیمون باشم یا قسم بخورم و مدام بخوام به تو اثبات کنم

توضیح دادن زیادی نشونه ضعفه...

بگو من همینم یا میخوای و تو زندگی هرگز شک نمیکنی به من یا اگر قرار شک کنی برو بسلامت

عزیزم شکاک بودن مرد و حساس بودن الکیش رو گذشته و لباس پوشیدن و حرف زدن و خندیدن و هکار و اینا بعدا خیلی اذیتت میکنه...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا اينجاش كه برو خدارو هزار مرتبه شكر كن ازدواج با اين خاستگار بد دلو بنداز دور چه خوب كه فهميدي ...

واقعا فردای روزگار هر چی مامان پسره راست یا دروغ بگه پسره خراب میشه سر این دختر ک بقیه راست میگن تو دروغ میگی

مگه تا بحال نگفتی براش؟حضوری بهتره خیلی اروم ومنطقی جوری که حق باتوعه بگو اینارو لحن حرف زدنتم حق به ...

چرا دیشب کلی پیام بلند و بالا براش نوشتم تو واتساپ فقط نوشت بهم پیام نده تو هم بهم دروغ گفتی 

اصلا نمیتونم دیگه کار کنم . کارم تمرکز میخواد . دیونه میشم تو اون شرکت 

ازحرفات کاملا متوجه میشم که خیلی وابسته ای کلا ادم وابسته ای هستی ولش کن باهاش ازدواج کنی دوباره میخوای یه بار دیگه اسم یک نفردیگه از شناسنامت خط بخوره؟ادم شکاک و نمیشه تحمل کرد اصلا

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
واقعا فردای روزگار هر چی مامان پسره راست یا دروغ بگه پسره خراب میشه سر این دختر ک بقیه راست میگن تو ...

فقط برگشت بهم گفت چرا اون اوایل ازت پرسیدم رستوران رفتین نگفتی رفتیم کباب خوردیم . میگه با رفتنت مشکل ندارم با اینکه پنهون کردی و دروغ گفتی مشکل دارم

چرا دیشب کلی پیام بلند و بالا براش نوشتم تو واتساپ فقط نوشت بهم پیام نده تو هم بهم دروغ گفتی 

پس دیگه رهاش کن از اون اقا برا شما شوهردر نمیاد استغفرالله خداهم از اسمون بیاد بگه این بیگناهه باور نمیکنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یه بار دیگه منطقی بدون گریه و زاری بهش توضیح بده عزیزم اگه دیدی باز حرف خودش رو میزنه بذارش کنار شاید چند روز اول سخت باشه اما بعدش خیالت راحته که یه عمر درگیر زندگی با یه آدم که نمیتونه بهت اعتماد کنه نشدی . وگرنه تا آخر عمرت به دیده شک بهت نگاه می‌کنه . امروز میگه قسم بخور فردا میگه از کارت بیا بیرون پس فردا هم سوارت میشه  .

الان قبول داره بین من و اون چیزی نیست فقط میگه چرا کبابی برده رو همون موقع نگفتی

تو هم یه مدت بیخیالش باش بذار خودش کنار بیاد 

بگو همه چیزای که گفتم حقیقت بود

اگر شک داری بذار تموم بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگر در همین حد بوده که شما میگی و خواستگارت اینقدر داره مته به خشخاش میذاره؛ خیلی نگران بهم خوردن ارتباطتون نباش عزیزم

چون بعدا با مسائل بزرگتر تنش‌های بسیار بزرگتر و شدیدتری خواهی داشت....

ازحرفات کاملا متوجه میشم که خیلی وابسته ای کلا ادم وابسته ای هستی ولش کن باهاش ازدواج کنی دوباره میخ ...

خودم باعث شدم شک کنه 😭 اخه سه ماه پیش همین بحث شد فقط ازم پرسید رستوران رفتین ؟ گفتم نه فقط رسونده ما رو 😭 اصلا حرف کباب خوردن رو نزدم