2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

ای بابا 

شما که بهشون گفته بودید 

شما اشتباه نکردی و خوب کردی که همون اول همه چی رو گفتی

منطقی بهش بگو اگه من دروغگو بودم نمیومدم بهت بگم 

بعد این فک کنم زیادی بدبین هست یه ذره به آینده ات فک کن میتونی باهاش بسازی؟

لازم نیست ثابت کنی پس اطمینان به هم کشکه؟گیریم پس فردا سوتفاهم بزرگ ترازاین بوجودبیاد لابد طلاقت مید ...

به نظرت امروز یه پیام براش بنویسم و همه چیو براش بگم . اخرش بگم قضاوت با خودت من همه چیو صادقانه بهت گفتم

چون همه جا دوربین هست و مدام چک میشه اگه مهندس اون صحنه رو میدید اون وقت من مقصر میشدم که حرفی نزدم ...

نباید میگفتی خودت همجارو خبر دار کردی اونم برا توجیح دیگران پشت سرت حرف زده

عزیزم شما باید بری مشاور حتما این کارو کن  من دوستی مثل شما داشتم که دو سال با خفت یه رابطه رو ...

به نظرت بهش بگم من دیگه نمیام شرکت ؟ چون اگه فردا بدون اطلاع نرم دیگه حق برگشت رو ندارم

به نظرت امروز یه پیام براش بنویسم و همه چیو براش بگم . اخرش بگم قضاوت با خودت من همه چیو صادقانه بهت ...

بنظرم کلا ولش کن برای اینکه خودتم دستت بیاد چقد براش ارزش داری وجدی هستی ...توخودت تجربه داری زندگی باادم شکاک بهتره یا مجردبودن ...درضمن شمامستقلم هستی پس عجله نکن 

نباید میگفتی خودت همجارو خبر دار کردی اونم برا توجیح دیگران پشت سرت حرف زده

تا من برگردم داخل سالن . یکی از اقایون گفته بود من فلانی و فلانی رو تو راهرو دیدم😓 واقعا جو یه جور بود که نمیشد نگم 

اصلا از رفتار خواستگارت خوشم نیومد

بگو من عین حقیقتو گفتم. به حرف هر دروغگویی قرار باشه اینطوری به هم بریزی و منو تحت فشار بذاری اذیت میشم خیر پیش

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ای بابا  شما که بهشون گفته بودید  شما اشتباه نکردی و خوب کردی که همون اول همه چی رو گفتی ...

درسته من گفته بودم ولی اون یه قسمت کبابی رفتن رو نگفتم 😭 حتی اون اوایل ازم پرسید گفتم نه 

گفتم وقتی طرف گفته دو بار رفتیم رستوران یعنی اون رستوران از پیش تعیین شده بوده . هماهنگ شده بوده یعن ...

کارد بخوره شکم دوستت

خدا لعنتش کنه ک با مرد متاهل دوست شده

حالا تلف میشد تاخونشون صبر میکرد ک نمیره ازگرسنگی ی چیزی مرگش کنه

به نظرت امروز یه پیام براش بنویسم و همه چیو براش بگم . اخرش بگم قضاوت با خودت من همه چیو صادقانه بهت ...

مگه تا بحال نگفتی براش؟حضوری بهتره خیلی اروم ومنطقی جوری که حق باتوعه بگو اینارو لحن حرف زدنتم حق به جانب باشه وطوری که خداحافظی میکنی  نه اینکه منتش و بکشی وگریه کنیا

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍