2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
دقیقا شما مشکلت اینه میخوای با هر خفتی طرفو نگه داری  یعنی انقدر بی شوهری سخته که ادم با هر خف ...

نه دلم نمیخواد با هر خفتی نگه دارم فقط دوست دارم بهش ثابت کنم که بی تقصیرم بعد همه چی تموم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه جیو میدونم عزیزم . ولی اون ادم منو کوبید زمین و بعد همه چیو تموم کرد . اصلا دوست نداشتم برچسب در ...

اصلا بهت بگن دروغ گو بگن فلان هرچی میخوان بگن شما نباید اصلا توجه کنی 

بگو بهم بگه دروغ گو وبتی این ادم تو زندگی من قراره نباشه دیگه مهم نیست هرچی میخواد بگه 

با اینکه من میدونم اون اقا دوباره میاد ولی خدا کنه این دفعه شما به خودت بیایو تموم کنی این رابطه رو 

عزیزم انگار گوش نمیدی اون آقا مشکل داره مشکلللل روحی و روانی  شکاکه زندگیتو سیاه میکنه  ...

فقط میخوام بهش ثابت کنم که بی تقصیرم بعد همه چی تموم بشه . نمیخوام تا همیشه دیدش به من بد باشه 😭

گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

کلا از اول اصلا نباید همچین چیزیو میگفتی لزومی نداره کسی ک میاد تو زندگی تو از گذشتت سوال کنه و بدونه

ب قول همسرم الان ک با همسرتی مهمه نه وقتی ک اصلا تو زندگیت نبوده

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اصلا بهت بگن دروغ گو بگن فلان هرچی میخوان بگن شما نباید اصلا توجه کنی  بگو بهم بگه دروغ گو وبت ...

عمرا اگه دوباره برگرده . درسته حرفای بقیه مهم نیست . به مرور زمان یادم میره همه چی . ولی الان واقعا دارم میسوزم 😭

من خیلی احساسی ام . مطمئنم ضربه بدی میخورم . هم اینکه همه چی تموم شد بخاطر قضیه ای که من هیچ نقشی ند ...

احساسی نیستی 

توی گوگل یه سرچ کن مهر طلب و خصوصیاتشو ببین

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

مگه مدرسه بوده رفتی ب مدیر گفتی😂

چون همه جا دوربین هست و مدام چک میشه اگه مهندس اون صحنه رو میدید اون وقت من مقصر میشدم که حرفی نزدم . چون اون اقا هم متاهل بودن مجرد بود یه چیزی

فقط میخوام بهش ثابت کنم که بی تقصیرم بعد همه چی تموم بشه . نمیخوام تا همیشه دیدش به من بد باشه 😭

لازم نیست ثابت کنی پس اطمینان به هم کشکه؟گیریم پس فردا سوتفاهم بزرگ ترازاین بوجودبیاد لابد طلاقت میده فقط راستشو که گفتی تموم بگو برامم مهم نیست باورکنی ونکنی طلایی که پاکه چه منتش به خاکه اونقدر التماس کردی قسم خوردی شک کرده خبراییه بدتر مشکوکش کردی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

اتفاقا من جای شما بودم با اون همه تحقیر که بهج کرده هیچی بهش ثابت نمیکردم میزاشتم تو همون فکرای مشکل دارش باشه یه اینطورم نگاش میکردم 😏و باهاش حرف نمیزدم

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

عزیزم شما باید بری مشاور حتما این کارو کن 

من دوستی مثل شما داشتم که دو سال با خفت یه رابطه رو نگه داشت خیلی خفت کشید هنوزم کامل نیومده بیرون ولی خب پسره بعد دو سال طوری به روح و روان این گند زد که حد نداره 

ولی خب امسال ضربه اخرم به دوستم زد و اون هنوز نمیخواد کامل از این رابطه بیاد بیرون همش میگه من باید ثابت کنم من این کارو نکردم 

ولی این بهونس برا اینکه بیشتر تو رابطه بمونه 

شما هم مطمینن به خاطر موندن تو این رابطه هی سعی میکنی اثبات کنی تو دروغ نگفتی یا اشتباه کردی 

که این کار فقط نشونه ضعفه لطفا اگه دوباره با این اقا وارد ارتباط شدید اینجا تایپیک نزن چون مشکلتو کسی نمیتونه برطرف کن جز خودت و کمک مشاور