2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
میدونم ولی الان چون بخاطر کار نکرده همه چی خراب شد دارم میسوزم 😭 اینکه همونجا نشستیم کباب رو خوردیم ...

واقعا خندم میاد از اون همه پرویی اون آقا و تو هم مظلوم نشستی هرچی خواست بگه

ازش همون لحظه پرسیدی تو کیمی؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم ولی الان چون بخاطر کار نکرده همه چی خراب شد دارم میسوزم 😭 اینکه همونجا نشستیم کباب رو خوردیم ...

اسی واقعا دیگه نمیدونم چی بگم

من هر چی میگم شما بازم حرف خودتو میزنی

اینقدر برو التماسش کن تا ببخشتت. چی بگم دیگه؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

بخاطر یه آقایی که واقعا شکاکع جالبه میگی ای کاش دست میزاشتم رو قران😐😑

من با تمام وجودم وابسته اش شدم 😭 جوری که الان واقعا خودمو مقصر میدونم در صورتی که میدونم تقصیری ندارم

من با تمام وجودم وابسته اش شدم 😭 جوری که الان واقعا خودمو مقصر میدونم در صورتی که میدونم تقصیری ندا ...

با همین ۴تا پستی که ازت خوندم صد در صد مطمئن شدم مهرطلبی

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

من با تمام وجودم وابسته اش شدم 😭 جوری که الان واقعا خودمو مقصر میدونم در صورتی که میدونم تقصیری ندا ...

خب برو معذرت خواهی کن و تا اخر عمر این ادم شکاکو تحمل کن 

همه ما خودمونو کشتیم شما باز حرف خودتو میزنی 

گلم باشع درسته مدتیه باهاش رفت و آمد میکنی وابستش شدی ولی از سرت میره کلا ارتباطت رو باهاش قطع کن از من به تو نصیحت الان چون وابستشی نمیدونی چه تصمیمی بگیری این آقا مشکل دارن 

حالا دیگه میخوای خودت زندگیتو بسوزونی با خودتع 

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
واقعا خندم میاد از اون همه پرویی اون آقا و تو هم مظلوم نشستی هرچی خواست بگه ازش همون لحظه پرسیدی تو ...

من فقط الان دارم میسوزم که ایکاش قسم دروغ میخوردم دیشب 😭 ولی اخه جون بچه امو قسم داده بود😭😭 بعدش دوستم اگه یه روزی باهام لج میکرد و دهنش رو باز میکرد میگفت چی 

برو تاپیکای قبلشو بخوان حرص نخور ایشون به کمک تخصصی احتیاج داره خودش میدونه با کی طرفه بازم با اصرار ...

به اونا نیاز نیست با همین ۴تا پستش توی این تاپیک معلومه مهرطلبه شدیدا

من فقط الان دارم میسوزم که ایکاش قسم دروغ میخوردم دیشب 😭 ولی اخه جون بچه امو قسم داده بود😭😭 بعدش ...

دقیقا شما مشکلت اینه میخوای با هر خفتی طرفو نگه داری 

یعنی انقدر بی شوهری سخته که ادم با هر خفتی ازدواج کنه

خب برو معذرت خواهی کن و تا اخر عمر این ادم شکاکو تحمل کن  همه ما خودمونو کشتیم شما باز حرف خود ...

همه جیو میدونم عزیزم . ولی اون ادم منو کوبید زمین و بعد همه چیو تموم کرد . اصلا دوست نداشتم برچسب دروغگو بهم بچسبونه😭

من فقط الان دارم میسوزم که ایکاش قسم دروغ میخوردم دیشب 😭 ولی اخه جون بچه امو قسم داده بود😭😭 بعدش ...

عزیزم انگار گوش نمیدی اون آقا مشکل داره مشکلللل روحی و روانی 

شکاکه زندگیتو سیاه میکنه 

هنوزم میگی کاش قسم دردغ میخوردم واقعا دیگه نمیدونم چی بگم 

آخه یبار طلاق گرفتی بجای اینکه دنبال زندگی آرومی بگردی دنبال جهنم میگردی من فقط فقط دلم برا دختر طفل معصومت میسوزه که میخواد برع زیردست این آدم شکاکه دیوته

اه عصبی شدم

به اونا نیاز نیست با همین ۴تا پستش توی این تاپیک معلومه مهرطلبه شدیدا

من خیلی احساسی ام . مطمئنم ضربه بدی میخورم . هم اینکه همه چی تموم شد بخاطر قضیه ای که من هیچ نقشی نداشتم هم اینکه برچسب دروغ گو بودن بهم چسبوند