2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
واقعا بی اهمیته؟ دیشب اینقدر عصبی بود گریه میکرد بهم گفت خیلی پستی خیلی نامردی حیف دوست داشتنم 😭😭

وا پس بگو سی... تیر

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
به نظر از اون شرکت و محیطش بیا بیرون...چه وضعی ایجاد کردن..یعنی چی اخه شماره بدن؟؟؟ من الان 8ساله شا ...

ای قربون دهنت لایک

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال گذشته . فقط حرفش اینه چرا ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه تو گفتی نه . میگه چرا دروغ گفتی

اوا بگو دیگه ترسیدم ناراحت بشی یک بار دروغ گفتم 

اصن تو گذشتت که با کسی رفتی رستوران یا نرفتی به اون چه 

بعدشم من جات باشم به خاطر یکی که حرفم یه ارزنم پیشش ارزش نداره دست روی قران به اون بزرگی و عظمت نمیزارم 

در ضمن دیگه هم بهش زنگ نزن گریه و زاری 

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
نه اصلا بحث غذا نیست . میگه چرا وقتی رفتین رستوران و من ازت پرسیدم تو زدی زیرش 😭 من گفتم فقط یه رسو ...

ای بابا خودتم دلت میخواد سوال جواب بشیا

حتما هم فکر میکنی این حرفاش به خاطر دوست داشتن زیاده

رستوران نرفتین که جلو در اون خراب شده نشستین

وای اعصابمو قشنگ خورد کردی استارتر اینقدر بی دست و پایی

بگو برو به سلامت

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

اگه نمیگفتم و از بقیه میشنید چی ؟ بدتر نمیشد؟ خیلی پسر تیزی هست زود از همه چی سر در میاره 

وای متنفرم از مردهای تیز

مرد باید خنگ باشه😂

به نظر از اون شرکت و محیطش بیا بیرون...چه وضعی ایجاد کردن..یعنی چی اخه شماره بدن؟؟؟ من الان 8ساله شا ...

تصمیم گرفتم نرم 😭 ولی خیلی دوسش دارم الکی الکی همه چی خراب شد 😭😭 ایکاش قسم دروغ میخوردم که نرفتم باهاشون

مال گذشته . فقط حرفش اینه چرا ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه تو گفتی نه . میگه چرا دروغ گفتی

اصلا چرا پرسیده مگه دوست پسر تو بوده 

اقا رفتی یا نرفتی به خواستگارت ربط نداشته 

من قسم میخورم با این ادم ازدواج کنی بدبخت میشی 

چون یا هر روز میگه چرا بهم دروغ گفتی 

وقتی رفت سمت خیانت یا اگه اشتباهی کنه همش میگه به خاطر تو بود که بهم دروغ گفتی 

هرجای زندگیتون کم بزاره بخوای اعتراض کنی دروغتو میزنه تو سرت 

ببین حتی اگه افتاد دنبالتم تو قبولش نکن این برا تو شوهر نمیشه

تا اخر عمر ازدواج نکردن شرف داره تا با این مدل ادما زندگی کنی که هی بخوان بهت تلقین کنن مقصری

اگه نمیگفتم و از بقیه میشنید چی ؟ بدتر نمیشد؟ خیلی پسر تیزی هست زود از همه چی سر در میاره 

اقا اینو با خودت هزاربار تکرار کن 

دوست پسر دوستت تو و دوستتو رسوندن به خواستگارت احمقت ربط نداره 

اه دختر یکم عزت نفس داشته باش

مردای تیز بهونه گیرن

توام خوشحال باش ک اخلاقش دستت اومده 

مطمعن باش پس فردا اگ زنش شدی بخاطر اینکه تا سر کوچه رفتی و احیانا یه پسر هم بایسته سر کوچه بازم بهت شک میکنه ک نکنه... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

باید ببخشید به چپت باشع که اون موضوع بی ارزش رو بفهمه یا نه چون الان که نرفتی بدرک که میشنید یا نه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
اصلا چرا پرسیده مگه دوست پسر تو بوده  اقا رفتی یا نرفتی به خواستگارت ربط نداشته  من قسم ...

دیشب جون دخترمو قسم داد گفت به همون امام رضایی که رفتی قسم ات میدم ۳ تایی رستوران رفتین یا نه . منم داد زدم گفتم نه . گفت چرا دروغ میگی منکه میدونم رفتین چرا منو خر فرض میکنی . که بعدش پیام دادم و گفتم 😭 ایکاش قسم دروغ میخوردم ایکااااااش 

تصمیم گرفتم نرم 😭 ولی خیلی دوسش دارم الکی الکی همه چی خراب شد 😭😭 ایکاش قسم دروغ میخوردم که نرفتم ...

بخاطر یه آقایی که واقعا شکاکع جالبه میگی ای کاش دست میزاشتم رو قران😐😑

ای بابا خودتم دلت میخواد سوال جواب بشیا حتما هم فکر میکنی این حرفاش به خاطر دوست داشتن زیاده رستور ...

میدونم ولی الان چون بخاطر کار نکرده همه چی خراب شد دارم میسوزم 😭 اینکه همونجا نشستیم کباب رو خوردیم رستوران رفتن حساب میکنه میگه باید همونم بهم میگفتی 

من یکی دوتا از تایپیکاتو خوندم این آقا مریض هستن و شکاک و شما هم مشکل کمبود عزت نفس دارید 

واقعا توصیه میکنم حتما مشاور برید 

از محل کارتون بیاین بیرون و این اقارو هم کاملا بیرون کنید از زندگیتون حتی اگه دوباره اومد سمتتون 

چون من ۶ماه دیگه رو میبنم که تایپیک زدید و از شوهرت مینالی