2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

زیاد توضیح نده، چند بار که گفتی بگو هرجور خودت میخوای فکر کن و تصمیم بگیر

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ملت دوست میشن لاو میترکونن به خاستگارشون نمیگن اونوخت تو دوست پسره دوستتم بردی گزاشتی کف دستش😕

فدات شم ما همه همکاریم خاستگارم وقتی اومد جلو حتی از رسوندن ما هم خبر داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت شروع کردی، اصلا لازم نبود در مورد جزییات بی اهمیت گذشتت چیزی بهش بگی که اینجوری قضیه رو بزرگ کن ...

خاستگارم از همه چی خبر داشت . حتی از اینکه ما رسونده . وقتی اون اقا جلوم شماره گرفت یکی دیده بود رفته بود پیش دوستم گفته بود فلانی و فلانی با همن ها . بگو حواسشون رو جمع کنن . به نظرت نباید میگفتم بازم؟؟؟

فدات شم ما همه همکاریم خاستگارم وقتی اومد جلو حتی از رسوندن ما هم خبر داشت

وای هر چی

اصلا خوب کردی گفتی

ولش کن این اقا شکاکه

چه فرقی میکنه براتون کباب خریده یا فلافل

خواستگارت دنبال بهونس

مرد گنده که نتونه از یه همچین موضوع بی اهمیتی بگذره به درد زندگی نمیخوره

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

اسی گفته فلانی رسوندمون نگفته دم را یه کبابیم خریده  در صورتی ک اون ی تعارف زده دوست اسی قبول ...

😂😂اها گرفتم قسمت کبابو نگفته 😑😑😑خدایی استارتر خوشحال باش این مریض پریده والا فردا تو زندگی میخواد تا دستشویی رفتنتو بهش اطلاع بدی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

این آدم شکاکه اگر دست رو قرآن هم بزنی باز هم باورش نمیشه و اذیت میکنه ...اگر باهاش ازدواج هم کنی باید هر روز بابت کارات توضیح بدی که اکثرشون براش قابل قبول نیست ..زندگی تو تباه نکن . آرامش و اعصابت رو کنا ر این آدم از دست میدی ...من  گرفتار آدم شکاک هستم و راه فرار ندارم .در مان هم نداره ...تو خودتو گیر ننداز

خو مشکلت اینه ک مقصر میدونی خودتو تازه تنها هم که نبودی یعنی ی کبابی رفتن دلیله به هم خوردن رابطست ...

اخه چند بار تو دعوا ازم پرسید رستوران رفتین ۳ تایی یا نه منم گفتم نه 😭😭

وای هر چی اصلا خوب کردی گفتی ولش کن این اقا شکاکه چه فرقی میکنه براتون کباب خریده یا فلافل خواست ...

واقعا بی اهمیته؟ دیشب اینقدر عصبی بود گریه میکرد بهم گفت خیلی پستی خیلی نامردی حیف دوست داشتنم 😭😭

خاستگارم از همه چی خبر داشت . حتی از اینکه ما رسونده . وقتی اون اقا جلوم شماره گرفت یکی دیده بود رفت ...

نه اصلا 

در هرصورت نباید میگفتی ، نتیجش میشه این ! 

اون دیگه بدبین شده و احتمال قوی دیگه برا همیشه بره

به نظر از اون شرکت و محیطش بیا بیرون...چه وضعی ایجاد کردن..یعنی چی اخه شماره بدن؟؟؟ من الان 8ساله شاغلم اصلا این برنامه هارو نداریم.همکارای آقامون جرات ندارن بدون اجازه بیان توی اتاقمون..عزیزجان اینجوری ابروی خودت میره زیر سوال...اگرهم موقعیتی برات پیش بیاد با این حرفا فرار میکنه.با توجه به اینکه یکبار هم جدا شدین متاسفانه مردم همه اتفاقات بد رو به شما نصبت میدن.

یک سوال این رفتن به کبابی مالع موقعی بود که با این آقا درارتباط بودی یا ماله گذشته بود؟

مال گذشته . فقط حرفش اینه چرا ازت پرسیدم رستوران رفتین یا نه تو گفتی نه . میگه چرا دروغ گفتی

من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگش ...

باید اون دوستتم صدا میکردی بیاد همه رو در رو حرف میزدین حل میشد

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
واقعا بی اهمیته؟ دیشب اینقدر عصبی بود گریه میکرد بهم گفت خیلی پستی خیلی نامردی حیف دوست داشتنم 😭😭

وای معلومه که اهمیت نداره 

چند سالته شما؟

حالا خوبه یه تجربه زندگی مشترک هم داشتی

چرا اینجوری میکنین با خودتون

واقعا نفهمیدی این آدم شکاکه

سره اینکه مثلا ساندویچ نبوده کباب بوده گریه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ولمون کن تورو خدا

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

نه اصلا  در هرصورت نباید میگفتی ، نتیجش میشه این !  اون دیگه بدبین شده و احتمال قوی دیگه ...

اگه نمیگفتم و از بقیه میشنید چی ؟ بدتر نمیشد؟ خیلی پسر تیزی هست زود از همه چی سر در میاره 

وای معلومه که اهمیت نداره  چند سالته شما؟ حالا خوبه یه تجربه زندگی مشترک هم داشتی چرا اینجور ...

نه اصلا بحث غذا نیست . میگه چرا وقتی رفتین رستوران و من ازت پرسیدم تو زدی زیرش 😭 من گفتم فقط یه رسوندن ساده بوده و تو راه چیزی خریده