من و خاستگارم تو یه شرکت همکاریم و اونجا ازم خاستگاری کرد . قضیه از قراره که قبل اینکه ایشون بیاد تو زندگیم دوستم با یکی از اقایون متاهل شرکت دوست بودن و من خبر نداشتم . یه روز قرار بود با دوستم بریم خرید از سرویس که پیاده شدیم اون اقا رفت سوار ماشینش شد اومد سر راه ما بوق زد که برسونه ما رو . من به دوستم اصرار کردم روم نمیشه بیام خودت برو . گفت بیا من فلانی رو میشناسم فامیل دور هستیم ادم خوبیه . منم رو حساب حرف اون نشستم تو ماشین . تو راه دوستم برگشت بهم گفت گرسنمه پیاده شدیم بریم فست فود . گفتم باشه . اقاعه یه تعارف زد گفت چیزی میخورین بخرم . دوستم فوری گفت اره 😐 اونم جلوی یه کبابی نگه داشت رفت کباب لقمه خرید . این داستان تموم شد تا وقتی که خاستگارم اومد زندگیم . من قضیه رو بهش گفتم گفتم فلانی ما رو رسونده و تو راه چیزی خریده خوردیم . که بعدا حرف و حدیث نشه . چند ماه گذشت همون اقا که ما رو رسونده بود تو راهرو شرکت میخواست بهم شماره بده . منم قضیه رو به خاستگارم گفتم و بعدش رفتم پیش مهندس شرکت . که دو روز گفتن نیاد شرکت ولی بعد دو روز با تعهد برگشت . وقتی برگشت نشسته بود همه جا گفته بود چرا من فلانی رو دوبار بردم رستوران ۴۰۰ تومن خرجش کردم . چرا پیش مهندس اینا رو نگفته
یعنی میخوای وقتتو با همچون ادمی تلف کنی عزیزم یکم ارزش قائل شو برا خودت این رابطه رو تموم کن ...
من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگشت گفت من بردمشون فلان کبابی من از ترسم که خاستگارم فکر بد نکنه گفتم نه 😭😭😭 من دروغ گفتم بهش
از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...
بهش بگو بسلامت دوست داشته باشه میمونه نداشته باشه نمیمونه و تو هم میفهمی هیچوقتتتتت با اینکه گناهکار نیستی و موضوع کباب خوردن گذشته رو به یه آقایی که هیچ کست نیست نگفتی نرو بابتش عذر خواهی کن
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خیلی ساده ای که خودتو مقصر میدونی...بگو من به خودم اطمینان دارم هرررکی میخواد هرررچی بگه..تمممام دی ...
اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا برگشت گفت من اینا رو بردم فلان کبابی . منم هول شده بودم از ترس اینکه خاستگارم فکر بد نکنه گفتم نه 😭
یک سوال این رفتن به کبابی مالع موقعی بود که با این آقا درارتباط بودی یا ماله گذشته بود؟
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭
ببین دوستت اینقدر آدم هست که بیاد راستشو بگه؟!؟
ی موقع بخاطر دوست پسرش تازه کارت رو خرابتر نکنه
خودت ی جوری اعتماد خواستگار تو جلب کن
آدمای اضافه رو تو کار نیار
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین تو اینجور موارد دست پیش بگیر همیشه،تو داد و بیداد کن که خجالت نمیکشی اون تهمت میزنه باور میکنی تو،قضیه همونیه ک گفتم اعتماد نداری به حرفام برو پی زندگیت دیگم اسممو نیار،منم حلالتون نمیکنم با زندگیم بازی کردید همتون.اینجوری با داد و دعوا بگو و قطع کن.اصلا نباید ساکت باشی و مظلوم نشون بدی خودتو
گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...
خودت شروع کردی، اصلا لازم نبود در مورد جزییات بی اهمیت گذشتت چیزی بهش بگی که اینجوری قضیه رو بزرگ کنی! اگر هم بهت شماره داده بود ، بازم نباید به خواستگارت میگفتی! همونجا تموم میشد میرفت !!