2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
یعنی میخوای وقتتو با همچون ادمی تلف کنی  عزیزم یکم ارزش قائل شو برا خودت این رابطه رو تموم کن ...

من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگشت گفت من بردمشون فلان کبابی من از ترسم که خاستگارم فکر بد نکنه گفتم نه 😭😭😭 من دروغ گفتم بهش

من احساس میکنم من مقصرم 😭 اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا هم برگش ...

طرف اندازه ارزن بهت اعتماد نداره که میاد رو در رو میکنه بعد حالا هی میگی من مقصرم‌

ول کن دختر دیگه به این خواستگارت محل نده ببین چطور میافته دنبالت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگ ...

بهش بگو بسلامت دوست داشته باشه میمونه نداشته باشه نمیمونه و تو هم میفهمی هیچوقتتتتت با اینکه گناهکار نیستی و موضوع کباب خوردن گذشته رو به یه آقایی که هیچ کست نیست نگفتی نرو بابتش عذر خواهی کن

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خیلی ساده ای که خودتو مقصر میدونی...بگو من به خودم اطمینان دارم هرررکی میخواد هرررچی بگه..تمممام دی ...

اخه بعد از قضیه شماره دادن من و اون اقا رو رو در رو کرد . اون اقا برگشت گفت من اینا رو بردم فلان کبابی . منم هول شده بودم از ترس اینکه خاستگارم فکر بد نکنه گفتم نه 😭

هرکی فهمید اسی چ دروغی گفته ب منم بگه  خو تو میگی جریان اون رسوندنو گفته بودی بهش کجا دروغ گفت ...

اسی گفته فلانی رسوندمون نگفته دم را یه کبابیم خریده 

در صورتی ک اون ی تعارف زده دوست اسی قبول کرده بنده خدا اسی ک نمی تونسته مخالفت کنه

یعنی مثلا شما و دوستت با همکارت بری بیرون دم راه اب معدنی بخری بعد نامزدت بگه چرا نگفتی اب خوردی

طلاق😁😷

واقعا من تقصیری ندارم؟ من بهش دروغ گفتم اخه 😭😭

یک سوال این رفتن به کبابی مالع موقعی بود که با این آقا درارتباط بودی یا ماله گذشته بود؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
گفت قران بیارم دست میزاری رو قران ؟ چی باید میگفتم بهش😭

ببین دوستت اینقدر آدم هست که بیاد راستشو بگه؟!؟

ی موقع بخاطر دوست پسرش تازه کارت رو خرابتر نکنه

خودت ی جوری اعتماد خواستگار تو جلب کن

آدمای اضافه رو تو کار نیار

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اسی گفته فلانی رسوندمون نگفته دم را یه کبابیم خریده  در صورتی ک اون ی تعارف زده دوست اسی قبول ...

ما از ماشین پیاده شدیم تا کباب حاضر بشه . رو صندلی های بیرونش نشستیم . دوستم گفت همینجا بخوریم بعد بریم . منم نشستم کنارش تا بخوره و بریم 😭😭

ببین تو اینجور موارد دست پیش بگیر همیشه،تو داد و بیداد کن که خجالت نمیکشی اون تهمت میزنه باور میکنی تو،قضیه همونیه ک گفتم اعتماد نداری به حرفام برو پی زندگیت دیگم اسممو نیار،منم حلالتون نمیکنم با زندگیم بازی کردید همتون.اینجوری با داد و دعوا بگو و قطع کن.اصلا نباید ساکت باشی و مظلوم نشون بدی خودتو

ببین دوستت اینقدر آدم هست که بیاد راستشو بگه؟!؟ ی موقع بخاطر دوست پسرش تازه کارت رو خرابتر نکنه خو ...

خاستگارم قبول داره ۳ نفری رفتیم و اون با دوستم رفیق بوده . فقط حرفش اینه چرا ازت پرسیدم رستوران رفتین گفتی نه . چرا راستشو نگفتی

گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

خودت شروع کردی، اصلا لازم نبود در مورد جزییات بی اهمیت گذشتت چیزی بهش بگی که اینجوری قضیه رو بزرگ کنی! اگر هم بهت شماره داده بود ، بازم نباید به خواستگارت میگفتی! همونجا تموم میشد میرفت !!