2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
خواشا خواهشا خواهشا به اسم صداقت...چیزایی که ندونستنش به رابطه تون و طرف مقابل آسیب نمیزنه رو نگین.. ...

جون بچه ام رو قسم داد . گفت قران میارم دست بزار روش . بعدش اگه دو روز دیگه من با دوستم بحثم میشد و اون میرفت همه چیو به خاستگارم میگفت چی

بهش قشنگ توضیح بده وقسم بخور تا بهش ثابت بشه اما بگو دیگه نمیخوامت چون بدبینی، و چند روزی سرسنگین

دیگه خودش میوفته دنبالت و سعی میکنه دیگه این کارو تکرار نکنه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید هیچی از این ماجرا بهش میگفتی .بیکاری برای یه شماره دادن سرو صدا راه انداختی و به خواستگار ...

اخه یکی از همکار های اقا دیده بود ما رو . که ایشون شماره گرفته جلوی من . واقعا نمیشد نگم چون حرف خیلی سریع میپیچه تو شرکت و از کس دیگه میشنید خیلی بدتر میشد

الان برو بگو من لطف کردم از صداقت بیش از حدم اومدم تو خاستگاریی موضوع ب ابن سادگیو تعریف کردم میخواس ...

الان تنها حرفش اینه که چرا کبابی رفتن رو ازم پنهون کردی 😭 من خودمو مقصر میدونم الان 😭😭😭

یعنی میخوای وقتتو با همچون ادمی تلف کنی 

عزیزم یکم ارزش قائل شو برا خودت این رابطه رو تموم کن بره 

ببین بهت قول میدم بعد ازدواج هرجا مشکل پیوا کنی این قضیه رو میزنه تو سرت 

زندگیتو میکنه زهر مار 

پس همین الان تموم کن اگه هم اومد سراغت بگو یه بار دیگه بخوای هی قصیه اون اقا و رستوران رو بکشی وسط دیگه حق نداری بیای سمتم بگو مشکل  توعه که اعتماد نداری من نمیتونم هربار وقتمو تلف کنم تا به تو ثابت کنم 

جون بچه ام رو قسم داد . گفت قران میارم دست بزار روش . بعدش اگه دو روز دیگه من با دوستم بحثم میشد و ا ...

ببین تز همین اول حد و مرزت رو با طرف مشخص کن و رسما تو حالیدونش بندتز که هیچی از گذشته تو به اون ربطی نداره و بالعکس...

قرار باشه همه چیو بداش هی توضیحد بدی و هی رفع ابهام کنی به درد نمیخوره...فقط باعث اعصاب خوردیه....این آدم الان تورو واسه چیزی که تو دوران مجردیت بوده و اصن خودش حضور خارجی نداشته هدتره تورو بازخواست میکنه...

و فک میکنم ازونا باشه که در آینده بخواد رئیس بازی در بیاره که رژت پررننگه کمش کن...با فلانی نخند...و....و....و....

برین پیش یه متخصص رابطه....

اینجورعی بهتره:)

بهش قشنگ توضیح بده وقسم بخور تا بهش ثابت بشه اما بگو دیگه نمیخوامت چون بدبینی، و چند روزی سرسنگین د ...

از دیشب دارم توضیح میدم . میگم رستوران رفتن با اینکه تو راه رسوندن چیزی بخره خیلی فرق داره . فقط میگه تو بهم دروغ گفتی 😭😭

اخه یکی از همکار های اقا دیده بود ما رو . که ایشون شماره گرفته جلوی من . واقعا نمیشد نگم چون حرف خیل ...

دختر حتی میگفت هم اون یارو باید حاشا میکردی صداقت زیادی هم دردسر مگه نمیبینی همیشه آدمای آب زیر کاه موفقتر هستن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
الان تنها حرفش اینه که چرا کبابی رفتن رو ازم پنهون کردی 😭 من خودمو مقصر میدونم الان 😭😭😭

خیلی ساده ای که خودتو مقصر میدونی...بگو من به خودم اطمینان دارم هرررکی میخواد هرررچی بگه..تمممام

دیگه قسم وآیه واشک وآه نداره..قوی باش

آندم که باتوباشم یک سال هست روزی....واندم که بی توباشم یک لحظه هست سالی

عزیزم یکم اعتماد به نفس یکمم عزت نفس 

اخه مگه دوتایی رفتی که الان میگی چرا نگفتم 

با این خواستگار اینده خوبی برات نمیبینه 

خو مشکلت اینه ک مقصر میدونی خودتو تازه تنها هم که نبودی

یعنی ی کبابی رفتن دلیله به هم خوردن رابطست واقعا  !! این اصلا با عقل جور در نمیاد 

قسمم داد . هر دو ازدواج دوممون هست . گفت جون اون یه دونه دخترت قضیه چی بوده😭

هرکی فهمید اسی چ دروغی گفته ب منم بگه 

خو تو میگی جریان اون رسوندنو گفته بودی بهش کجا دروغ گفتی گفته چون دروغ گفتی همه چی تمومه؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
گفتم من نمیدونستم با خانم فلانی دوسته من از هیچی خبر نداشتم . خبر نداشتم که اون رسوندن هماهنگ شده بو ...

ضعیف نباش یکبار برای دل خودت بهش بگو من قرار نداشتم تازه اصن از اول تقصیر شماس چرا ماجرای گذشته رو اومدی به خواستگارت نه نامزدتم باشه گفتی بعدشم یکبار بگو اینطور نبوده گوش نداد بگو بسلامت اگه از همین الان بخوای براش قران بخوری تو زندگیت سوارت میشه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍