2777
2789
عنوان

گند زدم . گندددددد!😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 23145 بازدید | 401 پست
از اول نباید میگفتی

نمیشد نگم . چون خودش شنیده بود از دهن طرف که ما رو رسونده . سر قضیه کباب خریدن هم قسمم داد گفت منکه میدونم رفتین کبابی فقط راستشو بگو . گفت حتی جاشم میدونم کجاست 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان قبول داره بین من و اون چیزی نیست فقط میگه چرا کبابی برده رو همون موقع نگفتی

تو گفتی گفتم که 🤨 فقط همون رسوندنه رو گفتی؟ 

وای اون مرتیکه عجب نامردیه . همینکه رفته به همه گواهه گواهی میده که دروغه .وگرنه کسی که یکیو باهاش بیرون میره نمیره جار بزنه

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
چرا به خاستگارت گفتی؟؟؟  اون فقط یه خاستگاره...همین... گذشته ازین چرا به رئیس گفتی؟؟؟

چون طرف تو شرکت نشسته بود گفته من اینا رو رسوندم منم وقتی اومد خاستگاری براش توضیح دادم که قضیه این بوده 

چون طرف تو شرکت نشسته بود گفته من اینا رو رسوندم منم وقتی اومد خاستگاری براش توضیح دادم که قضیه این ...

مگ شوهرت تو شرکت شماست؟

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
تو گفتی گفتم که 🤨 فقط همون رسوندنه رو گفتی؟  وای اون مرتیکه عجب نامردیه . همینکه رفته به همه ...

گفتم اقای فلانی ما رو رسونده یه بار . تو راه هم چیزی خرید خوردیم . بعد که اون اقا نشست تو شرکت گفت دو بار برمشون رستوران . من قسم خوردم که دروغه . الان میگه چرا نگفتی کبابی برده 😭 گفتم اگه من میگفتم کبابی برده تو فکر بد میکردی فکر میکردی واقعا حرف اقاعه راسته

چون طرف تو شرکت نشسته بود گفته من اینا رو رسوندم منم وقتی اومد خاستگاری براش توضیح دادم که قضیه این ...

خواشا خواهشا خواهشا به اسم صداقت...چیزایی که ندونستنش به رابطه تون و طرف مقابل آسیب نمیزنه رو نگین...

تنها چیزی رو بگین که واقعا لازم و ضروریه...رتبطه گذشته ات تا جایی که به این آدم آسیبی نزنه بهش ربطی نداره...و اصن لزومی هم نداره بدونه:/

اصلا نباید هیچی از این ماجرا بهش میگفتی .بیکاری برای یه شماره دادن سرو صدا راه انداختی و به خواستگارت گفتی و کشوندی به رییس شرکت ماجرا رو .همونجا خودت باهاش برخورد میکردی و تمام نیازی نیست خواستگار این مسائل جزئی رو بدونه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

الان برو بگو من لطف کردم از صداقت بیش از حدم اومدم تو خاستگاریی موضوع ب ابن سادگیو تعریف کردم میخواستم صداقتمو نشون بدم و نیاز ندبدم جزعیاتشو بگم 

الانم اگر حرف بقبه رو قبول داریی الا من بهتره عقب بکشی

اینو بگی پشیمون میشه حساب کارم میاد دستش

اره همکاریم . خاستگارمه

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز