2777
2789
اخه بعضی ها میان نون و نمک میخورن بدگویی هم میکنن حالا اگه در مورد شهرای دیگه بدگویی کنن همه میان خ ...

دقيقا

اونوقت تهرانيا بايد سكوت كنن، انگار رگ و ريشه ندارن!

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشگین شهریم پل معلقمونو دوس دارم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
یعنی دود و ترافیک رو دوست دارید؟😄

تهران انقدر مزیت داره که دود و ترافیک در برابرش کم رنگه، پر از آبادی و امکانات ، تا دلت بخواد مکانهای دیدنی و گردشی و زیارتی و پارک و کافه و بازار و ...

با مترو هم که بری ازترافیک خبری نیست 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من عاشق تهرانم و واقعا تعصب خاصی روی شهرم تهران دارم و با هییییییچ جای ایران عوضش نمیکنم با همه شلوغ ...

الان اسم پروفایلتو دیدم بچه شعبه لباس زیر مادام تو جمهوری که پرو داره رفتید؟؟؟؟؟

الان اسم پروفایلتو دیدم بچه شعبه لباس زیر مادام تو جمهوری که پرو داره رفتید؟؟؟؟؟

جمهوری برای خرید لباس اینا زیاد میرم عزیزم ولی اونحایی که میگید رو یا نرفتم یا دقت نکردم گلم...

جمهوری برای خرید لباس اینا زیاد میرم عزیزم ولی اونحایی که میگید رو یا نرفتم یا دقت نکردم گلم...

یدفعه یادم افتاد خندم گرفت پرو داشت هر کی میخواست لخت میچرخید و اینا