2777
2789
عنوان

چی داری میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 102 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آقاست عزیزم کاربری قبلیش به اسم نازی جوووون بود یبار به من گفت خون پریودی بریز تو روغن.....  &n ...

خانم که نا حق چرت پرت میگی طرف این خانم عقرب نگیر و از خودت دروغ و چرندیات نگو خجالت بکش اه اه

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
همون با کاربر اولش معلوم شد که مرده

استارتر این خانم من رفتم تاپیکشو دیدم آهنگ خونذه گذاشته تو تاپیکش واقعا چرا رفتی بهش گفتی هم خودت عنی هم آهنگت؟😐

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
نی نی یار چرا جلو این آدمارو نمیگیری تا میخوان عقدهاشونا رو کسی خالی کنند و طرف را به تعلیق در بیارن ...

@نی_نی_یار_5   @نی_نی_یار_5   نی نی یار اگه نظرای کاربر هارو بخونین  بعضی از کاربر ها هم گفتن که ایشون حرفای نامشروع میزنه

‌‌
استارتر این خانم من رفتم تاپیکشو دیدم آهنگ خونذه گذاشته تو تاپیکش واقعا چرا رفتی بهش گفتی هم خودت عن ...

خب ارع میدونم تقصیر مم هست اگه قانون اینه که من بخاطر اون حرفا یه ماه هم تعلیق بشم من قبول دارم اما دیدین چی میگه؟؟؟؟

‌‌
نی نی یار چرا جلو این آدمارو نمیگیری تا میخوان عقدهاشونا رو کسی خالی کنند و طرف را به تعلیق در بیارن ...

صداتون محشره محشره محشره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

میدونید مشکل عقرب و یه سری از خانما اینجا با من چیه حسودددددی جانم چون من میتونم کمی آهنگ بخونم این خانم عقرب و بقیه از حسادت با هر ترفندی و دروغ و بدجنسی هدفشون اینه من تعلیق بشم اولا من از تعلیق واهمه ای ندارم اینجام گاهی یه آهنگی از خودم گذاشتم با کسیم کاری نداشتم یا تایپیکایه بد نذاشتم من خودم خدایه نت هستم از سال ۸۳ نت داشتم دنبال این چیزها نیستم شما خیلی رفتاراتون و حسادتاتون وقیحه 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
خانم که نا حق چرت پرت میگی طرف این خانم عقرب نگیر و از خودت دروغ و چرندیات نگو خجالت بکش اه اه

🤣🤣🤣🤣 بازم که گفتی  اه اه   

اونسری هم هم ش اه اه حسودا میگفتی. اسم کاربریت یادم نیس یا زیبا جووون بود یا نازی جووون اینم صدای زشتت هنوز دارمشhttps://uupload.ir/view/d86p_sjfi_بیا_بدتر_شیم.mp3/

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
خب ارع میدونم تقصیر مم هست اگه قانون اینه که من بخاطر اون حرفا یه ماه هم تعلیق بشم من قبول دارم اما ...

تو همه تایپیکام میایی فوش میدی این تازه فوش خوبت بوده تو یکیشون یه فوشی دادی روم نمیشه بگمش

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
صداتون محشره محشره محشره

آقاست گولشو نخور

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.