2777
2789
عنوان

چی داری میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 102 پست
تو همه تایپیکام میایی فوش میدی این تازه فوش خوبت بوده تو یکیشون یه فوشی دادی روم نمیشه بگمش

تو هر چقدر هم شخصیت نداشته باشی من دارم  اگر هم چیزی گفته باشم نی نی یار خودش هست

‌‌
اره چون هر کسی که حرف حق رو بزنه حسوده 

ببین خودتم میدونی به خدا حسود و بدجنسی این سایت و داستانا هم میگذرد برو خودتا درست کن تو زندگیت با این افکار و دلی که داری به هیجا نمیرسی و خیلی ضربه خواهی خورد خودتا اصلاح کن

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها خودتون هم میدونین که ایشون کاربر مرد هستن و فقط بخاطر مسخره بازیاش اینجا هست

آره بابا 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
خب ارع میدونم تقصیر مم هست اگه قانون اینه که من بخاطر اون حرفا یه ماه هم تعلیق بشم من قبول دارم اما ...

ببین عزیزم من قضاوتو می سپارم دست نی نی یار 

ولی دوستانه و خواهرانه به هر دوتاتون میگم کار هر دوتون بد بوده واقعا هم استارتر شما که گفتی بلانسب عنی هم طرفتون که گفته بلانسبت رواانی 

الانم حرفم با هر دوتون هست حلال کنین همو تموم بشه بره وااا به خدا مجازی ارزش اعصاب خوردی نداره 

دوستون دارم لطفا برداشت بد نکنین خواهرانه گفتم❤

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
تو هر چقدر هم شخصیت نداشته باشی من دارم  اگر هم چیزی گفته باشم نی نی یار خودش هست

درست حرف بزن اصلا حیفه منه با تو یک کلمه حرف بزنم به خدا انگار یه جوری خدا شفات بده

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
ببین خودتم میدونی به خدا حسود و بدجنسی این سایت و داستانا هم میگذرد برو خودتا درست کن تو زندگیت با ا ...

بچه ها خودتون قضاوت کنین من به کدومتون حسودی کردم ؟؟؟؟؟

@به_کبودی_یاس   @نیکی0   @aidoon   @seokjin    

‌‌
ببین عزیزم من قضاوتو می سپارم دست نی نی یار  ولی دوستانه و خواهرانه به هر دوتاتون میگم کار هر ...

اونو گوش کن ببین یکی بود میخوند میگف شوهرمه.الان اینجا هم صدای خودشع هم شوهرش یجورایی تو دماغیه.دوتاش صدای خودشه😐

🌱
بچه ها خودتون قضاوت کنین من به کدومتون حسودی کردم ؟؟؟؟؟ @به_کبودی_یاس     @نیکی0 &nbs ...

رفیق جونم هر کی گفته از رو نادونی گفته 😒(حیف ک نی نی سایتیم دستو بالم بسته ست)

هر کی ندونه من ک میدونم تو چقد ماهی عزیز دلم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

صداش مشخص صدای زن که حالا نمیدونم زن یانه

اینا به خدا روزی میرسه که خدا را هم انکار میکنند از بس بدبین و بد دل و از خود راضی هستن اینا به زمین زمون بدبین و شکاکن حسود و بخیلن 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
اونو گوش کن ببین یکی بود میخوند میگف شوهرمه.الان اینجا هم صدای خودشع هم شوهرش یجورایی تو دماغیه.دوتا ...

دقیقا نزدیک سه تا کاربری زده دو تاشون ترکیده چرا ول نمیکنه

‌‌
اونو گوش کن ببین یکی بود میخوند میگف شوهرمه.الان اینجا هم صدای خودشع هم شوهرش یجورایی تو دماغیه.دوتا ...

خودشه آقاس بابا

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
رفیق جونم هر کی گفته از رو نادونی گفته 😒(حیف ک نی نی سایتیم دستو بالم بسته ست) هر کی ندونه من ک می ...

ممنونم گلی  ❤️😍 فدای مهربونیت❤️😍😍😍😍

‌‌
تو همه تایپیکام میایی فوش میدی این تازه فوش خوبت بوده تو یکیشون یه فوشی دادی روم نمیشه بگمش

اگه راست میگی اسکرین بفرست ببینیم تو که مدرک نداری اشتباه میکنی حرف میزنی😏

اینا به خدا روزی میرسه که خدا را هم انکار میکنند از بس بدبین و بد دل و از خود راضی هستن اینا به زمین ...

@نی_نی_یار_3‍   چرا این اقا رو تعلیق نمیکنید الان

کاربر عقرب کاربر محترمیه 

ایشون معلومه مرده همون بار اول مشخص شد 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دقیقا نزدیک سه تا کاربری زده دو تاشون ترکیده چرا ول نمیکنه

😂 😂