2821
2789
عنوان

چی داری میگی

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 102 پست
اونو گوش کن ببین یکی بود میخوند میگف شوهرمه.الان اینجا هم صدای خودشع هم شوهرش یجورایی تو دماغیه.دوتا ...

آره گوش دادم 

منم شک کردم ولی فعلا کاری به ما نداره که بذا. خوش باشه بنده خدا

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
اینا به خدا روزی میرسه که خدا را هم انکار میکنند از بس بدبین و بد دل و از خود راضی هستن اینا به زمین ...

از همون فحشه ای که گفته بودی روت نمیشه بگی عکس بفرست ببینم

‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلی  ❤️😍 فدای مهربونیت❤️😍😍😍😍

منم آرمیم🙃

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
بچه ها خودتون قضاوت کنین من به کدومتون حسودی کردم ؟؟؟؟؟ @به_کبودی_یاس     @نیکی0 &nbs ...

به روباه گفتن کی شاهدته گفت دمبم برای شهادت و تایید حرفات از کسانی که با هم افتادین و تو این سایت با هر کی لج باشین یکیتون میره گزارش میزنه بقیم میرید تایید کنید نی نی یار هم باور کنه و طرفا بیرون کنید و بعد برید بخندید 

@نی_نی_یار_5  

لطفا به این خانم و ترفندی که برای بیرون کردن خیلیا تا الان تونسته بهش برسه رسیدگی کنید این خانم عقرب با چنتا دوستاشون میرن تو هر تایپیکی که دلشون بخواد کلی میخندن و جوشا بهم میریزن بعد کاری میکنند تعلیق بشه این گروه را زیر نظر بگیر برای خودت میگم سایتتا امثال این دارن نابود میکنند منم بلاک کن قبلا هم گفتم من صاحاب صد سایت بودم از سال ۸۳ هزار بارم بلاک تعلیق بشم یک ثانیه میتونم بیام داخل ولی برای خودت میگم امثال این سایتتا یا فیلتــــر میکنند یا کاری میکنند خیلی کاربرات برن و تعلیق بشن 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
از همون فحشه ای که گفته بودی روت نمیشه بگی عکس بفرست ببینم

این پیام آخرمه برات یعنی حیییییف منه به خدا وقتمو و بعدش کلا با تو صحبت کنم بای بار آخرتونم باشه تو تایپیکا من میایید حرفی مینویسی من خودم به نی نی یار میگم تعلیقم کنه من که برام کاری نداره میتونم هزار بار دیگم وارد بشم 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
بله دیگه تا حرف عکس شد ساکت شد  چشم گلی دیگه ارزش نداره😍😘❤️

جدی برو خودتا اصلاح کن من ازت بدم نمیاد دلم فقط برات میسوزه کاش میتونستم کمکت کنم حیف بهتون دسترسی ندارم 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
جدی برو خودتا اصلاح کن من ازت بدم نمیاد دلم فقط برات میسوزه کاش میتونستم کمکت کنم حیف بهتون دسترسی ن ...

همون بهتر که من از اینجور ادما دور هستم من دلم برای مادر و پدرت میسوزه

‌‌
@نی_نی_یار_5      @نی_نی_یار_5     نی نی یار اگه نظرای کاربر هارو بخونین& ...

@نی_نی_یار_5  لطفا با ترفندی که این خانم و حدود ده نفری هستن که همدیگرو تگ میکنن تو تایپیکا دیگران و با هر کی لج باشن با هر دروغ و نیرنگی باعث تعلیقش میشن رسیدگی کن منم بلاک کن ولی بلاکم کردی نی نی یار عزیز و برگشتم دیدم این خانم اینجاست مجدد بعد من از تجربیات ۱۸ ساله اینترنتم جهت فیلتــــر کردن نی نی سایت استفاده میکنم راه و روششم عالی بلدم وسلام 

❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛❤💚💜💙💛
واقعا؟ این اهنگه😂😂😂

آره والا آقاست صدا زنونه در میاره یبار میگه این صدایه خودمه بعد باز  باصدایه مردونه میگه صدایه شوهرمه

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.