بچه ها کاربر @lilijoooooooon شاید مسخره بازی در میاره اما نمیدونین رفته تو تاپیک من چه چیزایی گفته من همینجا از @نی_نی_یار_5 میخوام که خودش قضاوت کنه بچه ها شما دیدین به جز تاپیک های ابن کاربر من به کسی توهین کرده باشم به کسی فحش داده باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونید مشکل عقرب و یه سری از خانما اینجا با من چیه حسودددددی جانم چون من میتونم کمی آهنگ بخونم این خانم عقرب و بقیه از حسادت با هر ترفندی و دروغ و بدجنسی هدفشون اینه من تعلیق بشم اولا من از تعلیق واهمه ای ندارم اینجام گاهی یه آهنگی از خودم گذاشتم با کسیم کاری نداشتم یا تایپیکایه بد نذاشتم من خودم خدایه نت هستم از سال ۸۳ نت داشتم دنبال این چیزها نیستم شما خیلی رفتاراتون و حسادتاتون وقیحه
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.