2777
2789
عنوان

شپش سر کمکککک

487 بازدید | 39 پست

دخترم کلاس اوله همون روز اول رفت مدرسه شپش گرفت البته دوهفته قبلش هم کلاس تابستونی رفته بودن ، خلاصه. من الان ۱۰ روزه دارم تخم شپش دونه دونه با دستم هرروز از سرش در می آرم. چرا بازم هنوز هست ؟؟ از کجا هرروز تولید میشه ؟؟ هرروز فکر میکنم تمام شده. اما روز بعد بازهم نمیدونم از کجا میاد. شپش زنده نداره. هر هفته هم باید اسپری پرایم بزنم

ازونور اون یکی دخترم ۱۸ ماهشه اونم گرفته. فکر کردم خوب شده اما دیشب اسپری مرحله دوم را زدم حتی ۳تا شپش داشت. بعد نمیشینه از سرش تخم هارو بکنم. اونو چیکار کنم ؟؟؟

ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارییید

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ی سم هست از سم فروشی یا عطاری بخر ی بار بزن همشون میکشه تخما رو هم از بین میره اگه شیرازی من دارم بهت بدم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

اول اینکه هر چی رو بالشی و پتو و تشک و روسری و هر چیزی که مربوط به سر میشه رو با اب گرم بشور

بعد سرکه اسپری کن روی تمام سر بچه بعد با یه روسری ببند بزار نیم ساعت باشه

بعد ببرش حموم با شانه ضد شپش ۳ تا ۴ بار شامپو بزن و شانه بکش و بشور

من یک هفته تا ده روز اینکارو کردم هم از خودم رفت هم از دخترم

کوچیکه رو موهاش کوتاه کن

بزرگه رو یه بالشت بذار یه گوشی بده دستش موهاشو دسته دسته کن گیره بزن هر دسته ای تمیز کردی گیره بزن بذار کنار

من موهای دخترامو همینجوری تمیز کردم هیچی نموند

دو روز کامل از صبح تا غروب نشستم ها

قبلش هم ببر حموم با نرم کننده خوب شونه بزن تا شپشاش بریزه

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 هلـــه نومید نباشی که تو را یـــار برانـد ،گـــرت امروز براند نه که فـــردات بخواند، در اگــر بر تو ببندد نـــرو و صبر کن آنجا، ز پس صبــر تو را او به سر صـدر نشـاند، و اگــر بر تو ببندد همه ره ها و گـذر ها، ره پنهـــان بنماید که کس آن راه نـداند

موقعی ک خوابید بککن، فعلا راهای نداره تا ی مدت داعم موهاشونو تمیز کنی. تاریشه کن شه. حموم صابون بزن ب موها و اینک تا وقتی ک کسی اطرافش شپش داشته باش متاسفانه میگیره هر روز موهاشو ببینی باید . اتوی موهم خوبه تخم هارو میسوزونه

واسه خفه کردن تخم ها باید سس مایونز بمالی کیسه فریزر بکشی شب تا صبح بمونه رو سرش بعدش صبح با شامپو مخصوص شپش بشوری بعدم نرم کننده بزنی

حتی تخم ها بمونن هم زنده نیستن

من پری شب به دخترم و خودم سس زدم پدرم دراومد

اهان راستی ممکنه خودتم گرفته باشی دخترتو که پاک میکنی دوباره از تو بگیره

خدالعنتشون کنه چرا رسیدگی نمیکنن که ما هم دچار میشیم اخه

ولی من عمیقأ دلم تنگ شده واسه اون استوری هایی که از خوشی ها میذاشتیم الان استوری هارو باز میکنی همه دارن به هم تیکه میندازن بیایید استوری از خوشی هامون بزاریم و انگ خز بودن نزنیم

ی سم هست از سم فروشی یا عطاری بخر ی بار بزن همشون میکشه تخما رو هم از بین میره اگه شیرازی من دارم به ...

نه کرجم. اسم سم چیه

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 
با دست برندار پنبه بردار بزن تو سرکه سفید چون تنده زود از بین میرن بعدش این اسپرع چیه؟بجاش شامپو مخص ...

سرکه رو با آب اسپری کنم چی؟ یعنی تخم هارو میریزه؟

با دست برندارم با شونه اصلا فایده نداره نمی ره. عین چسب چسبیده

اول اینکه هر چی رو بالشی و پتو و تشک و روسری و هر چیزی که مربوط به سر میشه رو با اب گرم بشور بعد سرک ...

یعنی دونه دونه تخم شپش نکندی؟