2777
2789
عنوان

زایمان

502 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها توروخدا واسم دعا کنید آروم بگیرم دلم آشوبه هرچی به روز زایمانم نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه واسم دعا کنید زایمانم آسون باشه زود بگذره نفری یه صلواتم واسم بفرستید خیلی لطف بزرگی کردید ❤😥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم 4سال پیش که نزدیک به زایمان بود همش میومدم وتایپیکای زایمانهای سختو میخوندم ولی نمیدونم جرا استرس نمیگرفتم تااینکه توی یکی از تایپکها یکی گفته بود که ورزشکاره وقهرمان شنا..گفته بود وقت زایمان فقط قربدین وبعدش برام دعاکنین..منم این حرف توذهنم موند از لحظه ایی که کیسه ابم پاره شدورفتم بیمارستان تا زایمانم که 4ساعت زمان برد فقط قر دادم..اگه بگم زایمان بی نظیر وبی دردی داشتم شاید باورتون نشه که اصلا پرستار وپزشکا وحتی مامای همراهم تعجی میکردن که دهانه رحمم از 4سانت به فاصله بیست دقیقه شد10سانت..اونم بدون درد..قربده خیلییییییییی تاثیر داره..بعدها به خاله م گفتم اونم قر دادوگفته بود این روش عالیه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

دم نوش تخم شوید خیلی تو کاهش درد تاثیر داره من تاثیرش دیدم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

منم 4سال پیش که نزدیک به زایمان بود همش میومدم وتایپیکای زایمانهای سختو میخوندم ولی نمیدونم جرا استر ...

منم خاطرات زایمانو زیاد میخونم خیلیم ازینکه یسری اطلاعات دارم بهتر شدم خیلیاشونم میگن قرمیدادن ولی دردم داشتن...ولی بازم امتحان میکنم از اولش قر میدم البته اگه اجازه بدن بلند شم از جام خیلی از بچه ها میگفتن نمیذارن پاشی...مرسی از نظرت گلم 

اینم بگم که بدون امپول وسرم برای القای درد زایمان کردم ومامایی که قراربودبخیه بزنه دستاموگرفت وگفت توزایمانت کاملا فیزیولوژلیک بود توروخدابرای بچه هام دعاکن..درصورتیکه وقتی قرمیدادم یکی از ماماهابهم با لحن بدی گفت برو بخواب سرحات حالا ورزش اونقدراهم تاثیرنداره..ولی نمیتونستم دراز بکشم چون اگه یه لحظه قرو ول میکردم دردم شدیدمیشد😄😄

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓