2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 61 پست
دم نوش تخم شوید خیلی تو کاهش درد تاثیر داره من تاثیرش دیدم

از کی شروع کردی به خوردنش؟!من بخور اسطوقدوسم شنیدم کمک میکنه به باز شدن دهانه رحم ولی نمیدونم کی شروع کنم میترسم از الان شروع کنم زود بدنیا بیاد

منم خاطرات زایمانو زیاد میخونم خیلیم ازینکه یسری اطلاعات دارم بهتر شدم خیلیاشونم میگن قرمیدادن ولی د ...

چرانزارن بلندشی؟؟؟اگه بخوای دراز بکشی که وحشتناکه چون تواون حالت دردداری..حتما قربده وتوپم امتحان کن هرچندمن روتوپم دردداشتم فقط باقرخوب میشدم..انشالله بسلامتی زایمان کنی

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم بگم که بدون امپول وسرم برای القای درد زایمان کردم ومامایی که قراربودبخیه بزنه دستاموگرفت وگفت ت ...

وای خوشبحالت واس منم دعا کن اینجوری بشمممم توروخداااا...اره شنیدم میگن دراز ک بکشی دردا غیر قابل تحمل میشه

از کی شروع کردی به خوردنش؟!من بخور اسطوقدوسم شنیدم کمک میکنه به باز شدن دهانه رحم ولی نمیدونم کی شرو ...

از 37 هفته من شروع کردم اسطوخودوس من نخوردم 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

در مورد تخم شوید تو همین نینی سایت خوندم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

چرانزارن بلندشی؟؟؟اگه بخوای دراز بکشی که وحشتناکه چون تواون حالت دردداری..حتما قربده وتوپم امتحان کن ...

نمیدونم حتما یسری از بیمارستانا نمیذارن دیگه....اره بابا تحرک خیلی تاثیر داره...حالا شما مطمئنی از قردادن بوده ک راحت زایمان کردی  ینی اگه اینکارو نمیکردی سخت میشد بنظرت؟!

وای خوشبحالت واس منم دعا کن اینجوری بشمممم توروخداااا...اره شنیدم میگن دراز ک بکشی دردا غیر ...

حتماعزیزم..انشالله که زایمانت بدون دردباشه واین خیلی مهمه که استرس نداشته باشی من اصلااااا استرس نداشتم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
حتماعزیزم..انشالله که زایمانت بدون دردباشه واین خیلی مهمه که استرس نداشته باشی من اصلااااا استرس ندا ...

ایشالا خدا قدرتشو بهم بده بتونم طبیعی خدا خودش کمک کنه الان فقط میگم اون روز بیادو تموم شه دیگه طاقت ندارم

نمیدونم حتما یسری از بیمارستانا نمیذارن دیگه....اره بابا تحرک خیلی تاثیر داره...حالا شما مطمئنی از ق ...

اره مطمئنم بخاطر قربوده چون وقتی میگفتن دراز بکش نوارقلب بگیریم برای جنین تادراز میکشیدم دردای وحشتناکی داشتم که نمیتونستم تحمل کنم وتمام ملحفه هارو چنگ میزدم ولی تاپامیشدم قرمیدادم دیگه دردم قطع میشد..یعنی اندازه یه دردپریودی خیلی خیلی کم..

خوردنی نیست که میگن دم کنی بخور بدی به واژن خوبه

آها نمیدونستم فکر کردم دمنوش

من تویه بیمارستان دولتی زایمان کردم که بعضی از همشهریام بهش میگن کشتارگاه ولی چون اروم بودم واقعا پرستاراهم باهام خوب بودن وحس میکردم تویه بیمارستان خصوصی هستم..

زایمان اپیدورال هم هست که بی دردی دیگه

اره مطمئنم بخاطر قربوده چون وقتی میگفتن دراز بکش نوارقلب بگیریم برای جنین تادراز میکشیدم دردای وحشتن ...

عه خیلی خوبه ک اینجورییییی خب ادم خودشم باید کمک کنه دیگه معلومه اگه ناامیدانه خودتو بندازی درد میکشی باید قوی باشیمممم😋💪

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز