2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 61 پست
من تویه بیمارستان دولتی زایمان کردم که بعضی از همشهریام بهش میگن کشتارگاه ولی چون اروم بودم واقعا پر ...

وای دقیقا منم میخوام برم کمالی کرج دولتیه اونجام درموردش همینو میگنننن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه خیلی خوبه ک اینجورییییی خب ادم خودشم باید کمک کنه دیگه معلومه اگه ناامیدانه خودتو بندازی درد میکش ...

اره مطمئن باش که میتونی..واینکه زور زدنم خیلی مهمه..اگه کلاس بارداری بری بهت میگن چه جوری زوربزنی من کلاس بارداری خصوصی میرفتم خیلی خوب بود ورزشایی که میدادن 

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
وای دقیقا منم میخوام برم کمالی کرج دولتیه اونجام درموردش همینو میگنننن

اونایی که میگن کشتارگاه دلیل داره..ببین من وقتی داشتم زایمان میکردم دیدم که یه پرستاری زد تودهن زنی که داشت زایمان میکرد..شایداون زن الان همه جابگه پرستار زدتودهنم..ولی زدنش به جابود چون هرچی بهش میگفت جیغ نکش انرژیتوصرف جیغ زدن نکن زوربزن اون همچنان جیغ میکشیدیعنی دیگه برای منی هم که داشتم زایمان میکردم سخت بود..خلاصه هرچی بهش میگفتن جیغ نکش زوربزن بچه ت خفه میشه زمان زیادیه که سرش اومده وتونمیتونی زور بزنی دیگه چون زورنمیزدوجیغ میکشید ماما زد تودهنش اونم ساکت شد وزور زد زایمان کرد..من که میگم حق با ماما بود..منم توهمون بیمارستان بودم وحس هتل پنج ستاره روداشتم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

آنقدرا هم ترسناک نیست  نگران نباش  

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

فقط وقتی دردات شروع شد برو بیمارستان زودتر نرو هیچ وقت 

من به حرف ماما زود رفتم با آمپول فشار دردا شروع شد  شاید اگه به موقع میرفتم زایمان بهتری داشتم

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

اونایی که میگن کشتارگاه دلیل داره..ببین من وقتی داشتم زایمان میکردم دیدم که یه پرستاری زد تودهن زنی ...

اره دقیقا منم از یسریا میشنوم ک میگن خوبه یسریا میگن بده بستگی ب خود ادمم داره دیگه ولی خب هرکسی هم یه توانی داره معلوم نمیکنه ... بنظرمنم بخاطر خودشو بچش زده دیگه وگرنه خدایی نکرده خفه میشد بهتر بود؟؟ولی اون میره میگه زدن تو دهنم نمیگه چرا...وای 😥

فقط وقتی دردات شروع شد برو بیمارستان زودتر نرو هیچ وقت  من به حرف ماما زود رفتم با آمپول فشار ...

اره میگن تو خونه دردت بگیره درداتو تو خونه بکشی هی بری زیر اب گرم بهتره بعد رسید به ۵ دیقه بری بیمارستان منم اگه نترسم و خدا کمکم کنه میمونم خونه اخه اون لحظه ادم نمیدونه چی میشه یهو اطرافیانم استرس میگیرن ادمو هول میکنن ک بریم معلوم نیس چ تصمیمی بگیری

نه نخور ک درد زایمان رو کم میکنه و زایمان طولانی میشه

من با اینکه بدون درد رفتم فکر میکنم زیاد طول نکشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز