بچه ها سلام میدونم چند باره راجب اسم سورنا نظرخواهی کردم ولی الان یه مشکل دیگه دارم من خیلی ساله که این اسمو دوست دارم و حالا میخوام بذارم رو پسرم همسرمم موافقت کرده ولی خانوادم آنقدر که مسخره کردند و گفتند این اسم چیه و معنی نداره و یه اسمی مثل دانیال یا مهراد بذار حالا چند روزه با این وضعیت بارداری عذاب وجدان دارم که با این اسم بچم بزرگ شه خجالت میکشه و همه مسخرش میکنند و یا پس فردا خدا منو محاکمه میکنه این چه اسمیه رو بچت گذاشتی از طرفی چون استند اسمشو و لباس بیمارستان نوزاد رو با اسم سورنا سفارش دادم همسرم نمیذاره اسموعوض کنم دارم از عذاب وجدان میمیرم که چرا این اسمو انتخاب کردم با وجود اینکه عاشق این اسمم به هم دردیتون محتاجم بچه ها. از خدا میترسم بعدا محاکمم کنه چرا این اسمو گذاشتم
خداوند فرموده وظیفه پدر و مادر اسم با معنی و نیکو بزارن رو بچه
حالا اگه معنیش خوبه ک دیگه مشکلی نیس
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
ی بی ..... داشت مزخرف میگفت از خودش حرفای مفت در میاورد راجع ب دین
حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹