2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

521 بازدید | 66 پست

بچه ها سلام می‌دونم چند باره راجب اسم سورنا نظرخواهی کردم ولی الان یه مشکل دیگه دارم من خیلی ساله که این اسمو‌ دوست دارم و حالا می‌خوام بذارم رو پسرم همسرمم موافقت کرده ولی خانوادم آنقدر که مسخره کردند و گفتند این اسم چیه و معنی نداره و یه اسمی مثل دانیال یا مهراد بذار حالا چند روزه با این وضعیت بارداری عذاب وجدان دارم که با این اسم بچم بزرگ شه خجالت می‌کشه و همه مسخرش میکنند و یا پس فردا خدا منو محاکمه می‌کنه این چه اسمیه رو بچت گذاشتی از طرفی چون استند اسمشو و لباس بیمارستان نوزاد رو با اسم سورنا سفارش دادم همسرم نمی‌ذاره اسمو‌عوض کنم دارم از عذاب وجدان میمیرم که چرا این اسمو انتخاب کردم با وجود اینکه عاشق این اسمم به هم دردیتون محتاجم بچه ها. از خدا میترسم بعدا محاکمم کنه چرا این اسمو گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوند فرموده وظیفه پدر و مادر اسم با معنی و نیکو بزارن رو بچه

حالا اگه معنیش خوبه ک دیگه مشکلی نیس

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

خوبه همینو بزار بعدا اگ دوست نداشت خودش میتونه اسمشو عوض کنه..ولی مهرداد هم قشنگه

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
خداوند فرموده وظیفه پدر و مادر اسم با معنی و نیکو بزارن رو بچه حالا اگه معنیش خوبه ک دیگه مشکلی نیس

🤣🤣اون تامیکت قضیش چیبود

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

خداوکیلی با حرف و این اون میخوای نظرت تغییر بدی

ما بگیم خوبه خوشحال بشی 

بری پیش خانوادت بگن بده ناراحت 

بابا خودت داری میگی دوست داری پس اینهمه نظر مردم برات مهم نباشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
🤣🤣اون تامیکت قضیش چیبود

ی بی ..... داشت مزخرف میگفت از خودش حرفای مفت در میاورد راجع ب دین 

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792