2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 66 پست

عزیزم اسم اصیل ایرانیه.منم همیشه بچه بودم میگفتم اسم پسرمو سورنا میذارم.تازه سورن هم هست.

عذاب وجدان چرا؟مهراد مثلا فرقش چیه؟

اجازه نده به بچت بعدا بی احترامی بشه ومسخرش کنن

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دو دل باشی همیشه ناراحت و پشیمونی منم برا اسم دخترم همینطور شدم الان ک ده ماهشه هنوزم میگم کاش ی ...

شما چی انتخاب کردی اسم دخترتون رو؟؟؟من باردارم و بچم دختره میخام بزارم رویا...به نظرتون قدیمی نیست؟؟،

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤

اصلا توجه نکن

به بقیه ربطی نداره

هر کی هر اسمی دوس داره خودش بزاد

تو اسم بچتو با سلقیه قذبی خودت بگیر

اتفاقا خیلیم اسم قشنگیه

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
اگه دو دل باشی همیشه ناراحت و پشیمونی منم برا اسم دخترم همینطور شدم الان ک ده ماهشه هنوزم میگم کاش ی ...

اسم بچت چیه مگه؟

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

دیگه از این به بعد یه مادری، محکم باش، عذاب وجدان برای چی!!!!! محمد و علی میزارن خوبه سورنا بده!!!!!! شاید اطرافتون انقدر اسم های تکراری داشتید براتون محرض نیست اما سورنا اسم خیلی قشنگیه. اگه پسر داشتم یا سورنا یا سامیار یا سپنتا میذاشتم