2777
2789
عنوان

بنظرتون بینیمو عمل کنم یانه؟

185 بازدید | 43 پست

خانما مستاجریم و بچه ندارم شوهرم رانندس...هزینه عمل بینیم ۹تومن میشه بینیم گوشتیه و وقتی ب شوخی یا جدی ب روم میارن ک بزرگه واقعا ناراحت میشم شوهرم میگ پول جور میکنم عمل کن اما از طرف دلم میخاد و از یه طرفم دلم نمیاد حقوق چندماهشو خرج بینیم کنم چون از ۵ صب تا ۵ غروب اونم بدون تعطیلی سرکاره...لطفا راهنماییم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسال دیگه میگی خوب شد عمل کردم اون نه میلیونم جبران میشه اشکالی نداره ولی اینکه افکارت راحت بشه بهتره

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

کارکردن برای راحت زندگی کردنه دیگه اگه زندگیت بهتر میشه اینم بزار جزو برنامه هات

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️