2777
2789
عنوان

بنظرتون بینیمو عمل کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 43 پست
خیلی دلم میخاد عمل کنم چون همه چیم خوبه جزبینیم ک عمل کنم صددرجه تغییر میکنم

منم ۴سال پیش خواستم عمل کنم شوهرمم راضی بودولی دلم نیومدچون پول اضافه ای نبودکه بخوام بدم عذاب وجدان داشتم ولی الان میخوام عمل کنم چون شرایطمون خیلی بهترشده باخیال راحت عمل میکنم

والا دکترای خیلی خوبی بودن۱۵تومن میگرفتن چون اوضاع مالیمون خیلی خوب نیست برام ۹تومن خیلیه براهمین می ...

گلم دو سه ماه که چیزی نیس انشالا جاش خیلی زود پر میشه،مگه اینکه از مهلت خونتون کم مونده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من بهتره نگه داری برای بعد حاملگی،، چون بینی گوشتی که موقع حاملگی باد میکنه اصلا به حالت اولش ...

شوهرم مشکل داره حامله نمیشم باید عمل کنه اگ عمل جواب نده باید برم ب روشای دیگ حامله شم ک ۱۵تومنی هزینشه

منم ۴سال پیش خواستم عمل کنم شوهرمم راضی بودولی دلم نیومدچون پول اضافه ای نبودکه بخوام بدم عذاب وجدان ...

دقیق منم براهمین دلم نمیاد چون پولمون اضافه نیست و خیلی کارای دیگ میتونم باهاش بکنم

شوهرم مشکل داره حامله نمیشم باید عمل کنه اگ عمل جواب نده باید برم ب روشای دیگ حامله شم ک ۱۵تومنی هزی ...

اگه قرار نیس خودت حامله شی و مثلا رحم اجاره کنی پس عمل کن😊😃

ن بابا خودم مشکلی ندارم..باید ای وی اف کنم

خب پس راحت باش و عمل کن، ولی مثلا اگه لاغری و تصمیم داری چاق شی اول رو اندامت کار کن بعد بینیتو عمل کن،چون بعد عمل مثلا تصمیم به چاقی یا لاغری بگیری رو فرم بینیت تاثیر بدی میزاره

خب پس راحت باش و عمل کن، ولی مثلا اگه لاغری و تصمیم داری چاق شی اول رو اندامت کار کن بعد بینیتو عمل ...

چاقم میخام لاغر شم..باید حداقل۱۰کیلو کم کنم ینی تاثیرداره؟

چاقم میخام لاغر شم..باید حداقل۱۰کیلو کم کنم ینی تاثیرداره؟

اره بابا ،مثلا دکتر دقیقا همون اندازه و فرم که تو میخوای رو در میاره بعد تو لاغر که میکنی استخون بینیت بیشتر معلوم میشه و شاید بگی عه این بینی ک من میخوام نیست و فلان و به فکر ترمیم بیوفتی ،،پس اول لاغر کن و به وزن مطلوبت برس بعد برو عمل ،و بعد عملم وزنتو ثابت نگه دار همیشه

اره بابا ،مثلا دکتر دقیقا همون اندازه و فرم که تو میخوای رو در میاره بعد تو لاغر که میکنی استخون بین ...

ای بابا چ مکافاتی..خخخخ پس عمل نکنم بهتره چون ژنتیکی چاقم ب و سختییییی دوکیلو لاغرمیشم و سریع برمیگرده

ای بابا چ مکافاتی..خخخخ پس عمل نکنم بهتره چون ژنتیکی چاقم ب و سختییییی دوکیلو لاغرمیشم و سریع برمیگر ...

اره مراقبتای بعد عمل سخته،منم چون خودم قراره عمل کنم اینارو میدونم،البته ماله من استخونیه 

2790
2778
2791
2779
2792