2777
2789
عنوان

بنظرتون بینیمو عمل کنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 43 پست
چندسال دیگه میگی خوب شد عمل کردم اون نه میلیونم جبران میشه اشکالی نداره ولی اینکه افکارت راحت بشه به ...

خیلی دلم میخاد عمل کنم چون همه چیم خوبه جزبینیم ک عمل کنم صددرجه تغییر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا ولی از ی طرفم میگم بزارم رو پول پیش خونه

منظورم اینه تصمیمی بگیر که چند سال دیگه حسرت اینو نخوری چرا کاری که دوست داشتی رو نکردی

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
خب اگ اونطوره و حس بدی داری عمل کن البته اگه توانشو دارین وگرنه گناه داره شوهرت به خاطر عمل بینی تو ...

خیلیا ب روم اوردن چ شوخی چ جدی ک بهم برخورده...دلم میخاد یبار ریسک کنم و دهن بقیه رو ببندم از ی طرفم میگم بزارم براپیش خونه

گلم دختر عمو و دختر عمع ی من جراحی بینی گوشتی داشتن، ولی هز دو ناراضین و مجبور به چندین باز ترمیم شدن چون بینی گوشتی بر میگرده،مخصوصا تویی که میچی بچه نداری، موقع حاملی اگه بینیت باد کنه دیگه اصلا برنمگرده به حالت اولش 😊باز نظر خودت مهمه

کارکردن برای راحت زندگی کردنه دیگه اگه زندگیت بهتر میشه اینم بزار جزو برنامه هات

ب نظر خودم عمل کنم اعتماد ب نفسم خیلی زیاد میشه الان خیلی ب خودم میرسم اما همینکه یکی بگه دماغت کلاا بهم میریزم

ب نظر خودم عمل کنم اعتماد ب نفسم خیلی زیاد میشه الان خیلی ب خودم میرسم اما همینکه یکی بگه دماغت کلاا ...

برو‌حالا نه تومنم چیزی نیست ک بیخیال برو عمل کن فقط خوب تحقیق کن دکترت خوب باشه دوباری کاری نشه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خودت باید الویت بندی کنی ببین کدوم برای بهتر شدن حالتون بهتر و مهمتره

نمیدونم عمل کنم خیلی برام خوبه..از ی طرفم دلم نمیاد حقوق سه ماه شوهرمو خرج عمل کنم دم عیدی

برو‌حالا نه تومنم چیزی نیست ک بیخیال برو عمل کن فقط خوب تحقیق کن دکترت خوب باشه دوباری کاری نشه  ...

والا دکترای خیلی خوبی بودن۱۵تومن میگرفتن چون اوضاع مالیمون خیلی خوب نیست برام ۹تومن خیلیه براهمین میترسم ریسک کنم...حقوق دو سه ماه شوهرمه

جدی اینطوره؟ینی پولم حروم میشه؟

به نظر من بهتره نگه داری برای بعد حاملگی،، چون بینی گوشتی که موقع حاملگی باد میکنه اصلا به حالت اولش بر نمیگرده،من خیلیارو دیدم اینطوری شدن، باز از چند نفر که عمل کردن راهنمایی بگیر