2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 9973 بازدید | 256 پست
حق با کاربراس قضیه مشکوکه ، تولد شوهرش چرا باید گوشی خراب کادو بده نشسته فک کرده ببینه چ بهونه ای ...

منمیدونم چون میدونم پولش و نمیده نمیبرم درست کنم

من خودم آنلاین شاپ دارم با بدبختی پول در میارم برای خودم

بعد بیام بدم برای این و پولمم نده

این گفته ببینم کی خر تره تو اطرافم

از من خر تر پیدا نکرده

من زن داییم همچین بلایی سرم اورد دور از جون این خانم دور از جون فهمیدم در حال خیانتهحتی بعد لو خوردن ...

درست میگید رفتار مشکوکیه ولی شاید شوهر خانمه از این آدمای کنترلگر و عصبیه. ببینید بعضی چیزا فقط زیر یه سقف معلوم میشه، ممکنه یه آدم آرومی در ظاهر، در باطن یه ادم عصبی کنترلگر باشه که برای کوچکترین کارها باید ازش اجازه گرفت

بعد به مرور آدم میترسه و یواشکی کارهاش رو انجام میده. اینکه اون دخترخانم یه کارت به اسم خودش نداره یا اگر هم داره کارت به کارت نمیکنه، احتمال میدم شوهرش این مدلی باشه و خب اتفاقی موبایلش خراب شده و میترسه که شوهرش درست کنه

شایدم حرف شما درست باشه ان شاالله که اینطور نباشه اما اصرارش بر نفهمیدن شوهرش و موبایلی که داده دست استارتر، از شمایلش چیزای خوبی بنظر نمیاد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم از همین قضیه میترسم که میخوام الان برم در خونشون چند کوچه اونطرف تر هم هستن انقدرم سرد هوا ف ...

این برات درس بشه اگه مستقیم نمیتونی کسی رو رد کنی بنداز گردن شوهرت بگو شوهرم اصلا اجازه نمیده تنهایی جایی برم حتی اگه قبلا دیده تنها بیرون رفتی بازم الکی بگو شوهرم خیلی حساسه من بدون اجازش جایی نمیرم تموم شه بره

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

سرده بخدا با بدبختی رفتم و اومدم چند کوچه اونور تر خونشون فکر نمیکنم شوهرش خسیس باشه بهش نمیاد زنه ت ...

حالا تو میگی قدرت نه گقتن ندارم اما من ازین ور بوم افتادم ،چیزی مطابق میلم نباشه سریع نه میگم

حتا بهم میگن سیاست نداری بگو باید فکر کنم یا ...

حق با کاربراس قضیه مشکوکه ، تولد شوهرش چرا باید گوشی خراب کادو بده نشسته فک کرده ببینه چ بهونه ای ...

من این خانم رو نیمدونمولی خب ما اونجا نیستیم نمیدونیم دلیل کارت نداشتن وگوشی نداشتنش چیه باتوجه به اینکه اسی میگخ تت چند وقت پیش اینجور بوده

زن دایی من خیانت جنسی کرد نه یبار نه دوبار نه سه بار

هربار داییم بخشیدش بخاطر بچشون

ولی گوشیش روشکوند

این هرجامیرفت دنبال یه گوشی یواشکی بود!!!!هرکی از بیرون میدید شاید فکر میکرد که چرا شوهرش براش گوشی نمیخره بقیهنمیدونستن که گوشی نخریدن هیچ واکنشی نبود در برابر کارای اون زن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه در و به روش باز نمیگنم اینم گوشی لعنتی ام بعد از ظهر میبرم در خونشون میگم خودم نبردم به شوهرمم ...

پول نداره درست کنه

شوهرش قرار نیست سوپرایز کنه

میخواد قایمکی از این گوشی استفاده کنه

چون اولش گفته بوده شوهرت نفهمه ک ب شوهر اون نگه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منمیدونم چون میدونم پولش و نمیده نمیبرم درست کنم من خودم آنلاین شاپ دارم با بدبختی پول در میارم برای ...

استارتر جان بحث پول نیست میدونم خیلی سخته اما یکی دو بار باهاش صحبت کنید ، دروغگو کم حافظه است، صبح که همسرش نیست باهاش صحبت کنید به هر بهانه ای ببینید چی میگه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالم از سادگی خودم بهم میخوره بخدا یه جوری پدر مادرم بزرگم کردن انگار زبون ندارم تو دهنم یه نه نمیتو ...

خب عزیزم. اگه تواینجوری بمونی بچهاتم بعدازخودت یادمیگیرن. ازهمین حالاتجربه بشه برات. شروع کن یادگرفتن که بگی نه نه نه

صد درصد به دلیلی شوهرش از داشتن گوشی محرومش کرده

وگرنه الان تو روستاهای دور افتاده همه گوشی دارن حتی خسیسترین ادمام بلخره یه گوشی ساده دست زنشون میدن که در مواقع ضروری باهاش تماس بگیره

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
این برات درس بشه اگه مستقیم نمیتونی کسی رو رد کنی بنداز گردن شوهرت بگو شوهرم اصلا اجازه نمیده تنهایی ...

بهش گفتم

گفتم شوهرم بدون اجازه نمیزاره تا یه مغازه ام برم

الانم فقط با استرس اومدم که بهت بگم گوشیت دست خودت

در حالی که واقعا اینجوری نیست هر جا بخوام میتونم برم ...

اما دروغ گفتم دست از سرم برداره

ازین به بعد هر چی بشه میندازم گردن شوهرم میگم نمیزاره

منمیدونم چون میدونم پولش و نمیده نمیبرم درست کنم من خودم آنلاین شاپ دارم با بدبختی پول در میارم برای ...

دور از جونت احتمالا از مهربونیت بوده که روش شده بیاد ازت اینکارو بخواد

فکرتو مشغول نکن تو که کار بدی نکردی بخوای حرص بخوری

عصر برو در خونش بگو من نمیتونم برم گوشی رو ک دادی دستش کم کم بیاد عقب و خدافظی کن نمون به حرف زدن که بتونه مجابت کنه

بهش گفتم گفتم شوهرم بدون اجازه نمیزاره تا یه مغازه ام برم الانم فقط با استرس اومدم که بهت بگم گوشیت ...

اسی یه سوال

موبایلی که بهت داده، قدیمیه یا جدید؟