2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 9973 بازدید | 256 پست
خل چل نیست ۲۲ سالش اما شک کردم به عقلش اصلا تقصیر منه خره که در و باز میکنم

نکنه شوهرش اجازه گوشی نمیده و میخواد از این طریق پنهانی گوشی رو تعمیر کنه وگرنه برای تولد شوهرش گوشی دست دوم و میخواد چیکار!💀😐

اخه چه اصراری داشت گوشیو ببری فردا بیاد ببرش تو خونه به اون بزرگی جا واسه اون یذره گوشی نبود؟قضیه مش ...

منمیدونم شک کردم

الان شوهرم زنگ زد پرسید چی شده

کامل همه جیو گفتم

گفتم اگه پنهون کنم که گوشی و گرفتم

بعدا چیزی بشه شوهرم بهم میگه چرا به من دروغ گفتی

گفت آخه چرا قبول کردی بگیری

میبری خودت میدی بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی التماسم کرده که شوهرم نفهمه میخوام سوپرایزش کنم خبر مرگش

من زن داییم همچین بلایی سرم اورد دور از جون این خانم دور از جون فهمیدم در حال خیانته

حتی بعد لو خوردن خیانتش مجددا و پخش شدنش گوشی رو ازش گرفت عموم بازم هرجا میرفت دنبال یه گوشی بود یواشکی

این حرکتش و این همه اصرارش و اصرار بر نفهمیدن شوهرش خیلی غیر عادیه نمیگم خیانت خدای نکرده ولی خیلییی عجیبه و غیر عادی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالم از سادگی خودم بهم میخوره بخدا یه جوری پدر مادرم بزرگم کردن انگار زبون ندارم تو دهنم یه نه نمیتو ...

همین الان برگرد بگو شوهرم ناراحت شده میگه چرا قبول کردی گفته گوشی بیار خودم میدم به شوهرت اینجوری گوشی پس میگیره

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍

خل چل نیست ۲۲ سالش اما شک کردم به عقلش اصلا تقصیر منه خره که در و باز میکنم

دور از جون

صبح ادم گیجه، نمیتونه درست تصمیم بگیره

حق داری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

اصن بچه ها کاراش عجیب

خب یه اسنپ بگیره ببره درستش کنه

تعمیرگاه گوشی اونقدر دور نیست ازمون

منم بخاطر اینکه پولش و نمیده گفتم نمیبرم

تولد شوهرت خودت برو چرا مردم و میندازی زحمت

اسی ببر گوشی پرت کن تو حیاطشون یا بذار تو ٱسانسور زنگ بزن بگو برداره و درضمن بگولطفا هیچوقت از اینکارا از من نخواه وگرنع شوهرم به شوهرت میگه

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
دور از جونصبح ادم گیجه، نمیتونه درست تصمیم بگیرهحق داری

بخدا اول فکر کردم شوهرم چیزی جا گذاشته اومده ببره

هنوز صورتم و نشستم من

جلو خودش گیج خواب بودم چشمام باز نمیشد

موها بهم ریخته

یه وضعی

این قضیه خیلی مشکوکه.احتمال اینکه همسرش خساست داشته باشه خیلی زیاده.ولی انگار هر جوری هست میخواد از شر اون گوشی خلاص بشه.خودت رو توی دردسر نندازم همین الان ببر بهش بده و بگو شوهرم باهام دعوا کرده و گفته گوشی رو پس بدم اگه پس ندم به شوهرت میگه

اسی ببر گوشی پرت کن تو حیاطشون یا بذار تو ٱسانسور زنگ بزن بگو برداره و درضمن بگولطفا هیچوقت از اینکا ...

اخه گوشی نداره چطور بهش خبر بدم بیا برداره 😅😭

باید ببرم در خونه و بزنم خودش بگیرش

حق با کاربراس قضیه مشکوکه ، تولد شوهرش چرا باید گوشی خراب کادو بده نشسته فک کرده ببینه چ بهونه ای بیاره بگه سورپرازیه کارم که همسرش نفهمه!

احتمالا پول هم نداره واسه همین گفته تو تعمیرش کن وگرن قبلش هزینه ش رو میداد .

کاش شوهرش اینجوری زنشو بی عزت نمیکرد گوشی براش میخرید یه کارت بانکی دستش میداد

این قضیه خیلی مشکوکه.احتمال اینکه همسرش خساست داشته باشه خیلی زیاده.ولی انگار هر جوری هست میخواد از ...

سرده بخدا با بدبختی رفتم و اومدم

چند کوچه اونور تر خونشون

فکر نمیکنم شوهرش خسیس باشه بهش نمیاد

زنه تو مهمونی های دورهمی چند بار رفتیم جایی ، لباسای سنگ دوزی و گرون و برق برقی میپوشه

اما نه گوشی داره نه بلده درست حرف بزنه

۴۰۰ ازش میخوام دو ماهه چند باز بهش گفتم اون موقع که گوشی داشت پیام دادم حسابت و بده نداده

حتی امروزم گفتم

بگو من واقعیتش نمیتونم بدون اطلاع به شوهرم برم جایی ما هرجا میریم به هم خبر میدیم و هیچوقت اجازه نمیده تنها برم همچین جاهایی که کارای مردونه است و منم زیاد بلد نیستم ممکن سر ادمکلاه بذارن و....بگو شوهرم گفته عیب نداره فردا تو محل کار با خود شوهرش میریم درستش میکنیم

یجوری بحث فهمیدن شوهرش رو بکش وسط کهپشیمون بشه

یجوریم جواب بده دیگه ازت کاری نخواد

مثلا بگی نتونستم وقت نکردم برم بیرون سری بعد بازممیاد

یه جواب قاطع بده مثلا بگو خودم و شوهرم دوس نداریم توی مسائل بقیه دخالتکنیم

یا بگو من تنها بیروننمیرم فقط با شوهرم میرم

یا بگو ببخشید من نمیتونم مسئولیت چیزای بقیه رو به عهده بگیرم از اکانت گرفتن و ...میترسم

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40