2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 10878 بازدید | 257 پست

چه آدم پررویی هست .پاش رو به خونت باز کردی از این به بعد دم به دقیقه در خونته .به شوهرتم نگو بزار بمونه خودش که اومد با حالت کلافه که انگار مزاحم هست درو باز کن بگو شوهرم نبرد تعارف فلان هم نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آدم پررویی هست .پاش رو به خونت باز کردی از این به بعد دم به دقیقه در خونته .به شوهرتم نگو بزار بم ...

دیگه در و به روش باز نمیگنم

اینم گوشی لعنتی ام بعد از ظهر میبرم در خونشون میگم خودم نبردم به شوهرمم نگفتم چون دعوام میکنه

وای منم از همین قضیه میترسم که میخوام الان برم در خونشون چند کوچه اونطرف تر هم هستن انقدرم سرد هوا ف ...

اینکه اومده وگفته به شوهرت نگو و خودش نبرده گوشی رو و از طرفی گوشیم گفته ندارم خیلی مشکوکه بعید میدونم برای همسرش باشه اون گوشی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میگم برو بده به شوهرش. بگو زنت ول کن نیس.. اینجوری دیگه دورتو خط میکشه

نمیخوام زندگیشون و خراب کنم اما زنش واقعا آبروش و برده

چند ماه پیش هم ازم چیزی خریده الان ۴۰۰ بهم بدهکار

امروزم بهش گفتم

گفت پول نقد برات میارم

نمیدونم این کارت نداره که کارت به کارت کنه

نمیدونم از زمان ناصر الدین شاه اومده

یه دختر جوون ۲۲ ساله مثل پیر زن رفتاراش

رفتم اولش تا گفتم گوشی بردی تعجب کرد گفتم برو کیفت و نگاه کن .رفت آوردش گفت آره ببخشید بعد تماسا شو ...

اخه چه اصراری داشت گوشیو ببری فردا بیاد ببرش تو خونه به اون بزرگی جا واسه اون یذره گوشی نبود؟قضیه مشکوکه یا شوهرش از داشتن گوشی بی اطلاعه یا..

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
الان از ترسم نمیدونم چطور به شوهرم بگم بزور گوشی و داد بهم باز کاش بهش نگم .فردا صبح خودش بیاد ببرش

بده شوهرت ببره بده دست شوهرش که دیگه دست ازسرت بردارع یه کتکم بخاطرکارش بخوره تادیگه یادبگیره بتمرگه توخونش اول صبحی

بده شوهرت ببره بده دست شوهرش که دیگه دست ازسرت بردارع یه کتکم بخاطرکارش بخوره تادیگه یادبگیره بتمرگه ...

کلی التماسم کرده که شوهرم نفهمه

میخوام سوپرایزش کنم

خبر مرگش

2790
2778
2791
2779
2792