2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
جواب این خانمو ندین....خیلی پرخاشگره و راحت تخریب شخصیتی میکنه به من که فوق لیسانس شیلات هستم گفته ر ...

ببین عزیزم من نه تو رو دیدم نه میشناسمت و نه دلم میخاد کسی رو بکشم پایین نه دوس دارم کسی رو تخریب بکنم این شما بودی که دیشب دل منو شکستی و باحرفات منو تخریب کردی،، و به این استدلال که جواب های، هوی هست من هم تمام بی احترامی هایی که به من کردی رو بهت برگردوندم، شما منو اول ریپلای کردی و تفکرات خودتو به زور میخواستی توی مغز منم فرو کنی، من نه بی احترامی به کسی کردم و نه به قشر تحصیلکرده توهینی کردم، من فقط جواب استارتر رو دادم و گفتم من دیپلمم و مامان دوتا گل دختر و راضیم این تو بودی که اومدی منو تخریب کردی و گفتی بچه هات بعدن خجالتی میکشن که تو دیپلم داری و از این حرفا من نه کاری به کسی داشتم نه به کسی توهین کردم این تو بودی که به من حمله کردی من هم برای اولین بار بی فکری کردم و اومدم دهن به دهن شما شدم و جواب بی احترامی هاتون رو دادم (منظورم شما و 3 یا4 تا خانوم دیگس) 

بنظرم یه کم روی خودتون کار کنید واقعا من از دیشب توی این تاپیک بابت طرز فکر چندنفر متاسف شدم که به راحتی توهین میکنید و وقتی من جواب توهیناتون رومیدم خودتون رو بیگناه جلوه میدین و میخاین منو مقصر کنین

واقعا انسانم آرزوست 

به حرفام فکر کنین و یه کم روی طرز فکرتون کار کنید و نه توی مجازی نه دنیای واقعی دل نشکنید

اگه چند نفر که عقیدش مثل تو هست اومدن پشتت رو گرفتن فکر نکن حق با تو بوده فقط متاسفانه اونام سطح تفکرشون در این حده توقعی نمیشه ازشون داشت.... 

من هیچوقت دوس ندارم نه توی واقعی نه مجازی به کسی توهین کنم و دل بشکنم فقط شما چندنفر مجبورم کردین که مثل خودتون بشم

انسان# باشیم#

به دورود🖐️

عزیزم من اشتباه کردم دست از همه چی کشیدم گوشه نشین شدم همش بخاطر تحقیرهایی که بخاطر نداشتن همسر شدم ...

ممنونم عزیزم چقدر قلب مهربونی داری 😍😍 من هم برات بهترینها رو آرزو میکنم .. هیچوقت برای شروع جدید دیر نیست عزیزم .. هر موقع دوست داشتی با کسی صحبت کنی من هستم .. یلداتم مبارک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

10 سال تلاش کن به درآمد خوبی برسی بقیه عمرت رو برو بگرد و حال کن اینجوری هم دکتری هم به آرزوت میرس ...

دکترم اما خیلی چیزا رو ازدست میدم  با این ده سال چه کنم که بهترین روزای عمرمه اما نمیتونم برای کاری که دوسش دارم صرفش کنم 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
دکترم اما خیلی چیزا رو ازدست میدم  با این ده سال چه کنم که بهترین روزای عمرمه اما نمیتونم برای ...

آدما برای رسیدن به خواسته ها و آرزوهاشون باید قیمت پرداخت کنن

اون موقع که داشتی برای کنکور سخت میخوندی به چی فکر میکردی؟ 

آدما برای رسیدن به خواسته ها و آرزوهاشون باید قیمت پرداخت کنن اون موقع که داشتی برای کنکور سخت میخو ...

فکر میکردم قبول که شدم اونوقت میتونم برم نقاشی یاد بگیرم کنارش اما اصلا وقتشوندارم جدی بهش فکر کنم فرصت گیرم نمیاد

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
جواب این خانمو ندین....خیلی پرخاشگره و راحت تخریب شخصیتی میکنه به من که فوق لیسانس شیلات هستم گفته ر ...

افرین موافقم.من خودم هرچی ریپلای بزنه نخونده  پاک میکنم.

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

من دیپلم نقشه کشی ساختمان. ترم یک دانشجو نرم افزار بودم انصراف دادم خیاطی رو میخوام یاد بگیرم

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.