2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
جدا؟؟ منم حقوق خوندم ولی میگن وکلا هم الان بیکارن نمیدونم ازمون وکالت شزکت کنم یا نه

تو هر رشته و شغلی باید تلاش کنی و خودی نشون بدی

وگرنه بیکاری چه وکیل چه پزشک چه شغل دیگه ای

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم رشته های که قدرت درک آدم و افزایش بدن و درواقع مادر بقیه رشته ها هستن باعث پیشرفت آدم میشن.. مثل الکترونیک و کامپیوتر و... 

مثلا کامپیوتر اگه خونده باشی مخصوصا برنامه نویسی چون قدرت درکت بالاست و ذهن خلاق و توسعه دهنده ،میتونی به همه جا برسی اولش از برنامه نویسی تویه شرکت شروع میکنی و بعدش چون مشکلات بخش های مختلف باید از طریق برنامه نویسی حل کنی همه کارو یاد میگیری و درواقع میشه ناظر بر کار بقیه بخش ها و در نهایت میشی مدیر داخلی... 

من خودم دانشجو بودم بدون حقوق رفتم برای شرکت کار کردم پروژه جدید بود سه ماه کامل وقت گذاشتم بعدش تازه قرارداد بستم و بعد یکی دوسال کل بخش های داخلی شرکت فروش، حسابداری، بازرگانی، خدمات رو سیستمی کردم و کارهمه رو یادگرفتم و الان شدم مدیرداخلی و همه اینا رو مدیون برنامه نویسی هستم که ذهنمو انقد باز کرده... 

کارشناسی حقوق وکیل دادگشتری راضیم شکر

سلام‌عزیزم منم‌دانشجو حقوق هستم میشه راهنماییم کنی از الان‌در کنار درسم‌چه کتابی بخونم‌یا چه‌کاری انجام بدم که سال اول وکالت قبول بشم؟

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم
سلام‌عزیزم منم‌دانشجو حقوق هستم میشه راهنماییم کنی از الان‌در کنار درسم‌چه کتابی بخونم‌یا چه‌کاری ان ...

سلام عزیزم شما میتونی از الان منابع اصلی رو تهیه کنی و کم کم شروع به خوندن کنی و تست بزنی 

من بعد از پایان کارشناسی تازه شروع کردم به خوندن

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
سلام عزیزم شما میتونی از الان منابع اصلی رو تهیه کنی و کم کم شروع به خوندن کنی و تست بزنی  من ...

دانشگاه دولتی بودید؟

چه مدتی مطالعه داشتید؟

کدوم مرکز؟

چند ساله وکیل هستید؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام عزیزم حتما

خوشبحالتون واقعا 

خانم وکیل یه سوال ؟

این آزمون های وکالت و اختبار خیلی سخته ؟؟

اخه یه جور میگن سخته آدم فکر میکنه صد سالم بخونه هیچی نمیشه

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
خدایا چرا اخه اینقدر توهین میکنی😫

جواب این خانمو ندین....خیلی پرخاشگره و راحت تخریب شخصیتی میکنه به من که فوق لیسانس شیلات هستم گفته رشتت بدرد نخور و کلی مسخره کرده و گفته در حد درست کردن تن ماهیه!!🙄 انگار همون کنسرو ساختن رو خیلی وارده....