2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
بخدا قسم بجون بچه هام اینا همش حرفای اساتید و روانشناساس من از خودم نگفتم درضمن من نمیخاستم تحصیلکرد ...

😁😁آره دانشگاه و تحصیلات اَه و پیف و اَخه همه اینایی ک هرسال کنکور سراسری و ارشد و دکترا میدن عقلشون نمیرسه بابا

درس و تحصیلات ب چ درد میخوره.همه باید مثل شما باشن نتونن ی جمله رو مودانه بگن

طفلک بچه ها و همسرت و اطرافیانت مجبورن همچین شخصیتی رو تحمل کنن

دعاکن بچه هات حداقل ب پدرشون برن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر ک اکثرا متوجه شدن کی الان شعور و شخصیت نداره کافیه بنظرم

اینقد خوشحال نباش این چند نفریم که با تو هم سو شدن معلومه مثل تو یه افکار پوسیده و خاله زنکی دارن که مثلا اگه یه دختر تحصیل نداشته باشه و جهاز نداشته باشه کسی نمیگیرتش😂به حال خودتون میزارمتون خوش باشیدمن با عقاید پوسیدتون کنار نمیام

دهن به دهن چندتا آدم بی فرهنگ که پُر از عقده هستن  ومیخان خودشونو به زور بالا ببرن نمیشم خوش باشید خدا نگهدارتون

باید به اطلاع مادرتون برسونم که خدا شاهده بجون بچه هام منم یه معلم رو میشناسم (البته دور از جون معلم ...

من چرا حرف آدم بی اهمیتی و بی ارزشی مثل تو رو به گوش مادرم برسونم؟.در ضمن من این حرف رو به اون خانوم گفتم نه به شما

نخود.هر.اش.نشیم#  

تحصیلات ربطی به شعور نداره ولی با توجه به کامنتهای شما از دیشب تا حالا باید بگم این جمله راجع به تو اصلا صدق نمیکنه.شما تا دکترا بخونی یا همین دیپلم بمونی شعورت رشدی نمیکنه..درضمن رپلای نکن نخونده پاک کنم در شان خودم نمیبینم با هر ....حرف بزنم.دیشب هم اصلا مایل نبودم حتی رپلایت کنم در این حد برام بی ارزشی😚

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود
سلام عزیزم بله دارو میخون امیدوارم علاقتو دنبال کنی💗 واقعیتش درسلش سنگینه ی کم نسبت به رشته های د ...

من همش به این فکرمی کنم که درسته درساش سخته ولی ازنظرشغلی راحته بالاخره اون دوران تحصیلش تموم میشه ولی ادم باید30سال بااون شغل سروکله بزنه ولی ازالان تازه معلوم نیس قبول شم یانه استرس درساشودارم که بتونم بخونم یانه😂راستی شمادرموردبازارکارش خبردارین؟خیلی می شنوم میگن اشباع شده🙁

من چرا حرف آدم بی اهمیتی مثل تو رو به گوش مادرم برسونم؟.در ضمن من این حرف رو به اون خانوم گفتم نه به ...

خداروشکر که تو و مادرت با ارزشین🤮🤮🤮🤮مادر تو از رو چندنفر حکم بر بد بودن همه دیپلمه داده پس معلومه چقد سطح تفکر خودت و مادرت پایینه، بی  ارزشم خودتو اون مادرتی که همچین بچه ای تربیت کرده🤮

امسال تازه پزشکی قبول شدم. پوستم کنده شد. معلومه ک راضیم😍😍😍😍

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
خب نمیخواد زندگی کنه این جز شرایط نمیشه؟

خیر قانون میگه اعتیاد نفقه ندادن غایب بودن به مدت طولانی و ...

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
این لایحه دقیقا چه بلایی سر وکالت میاره ؟؟؟

شما وکالت رو پزشکی تصور کن که مجوزش تو سامانه بارگزاری بشه و اکثرا بتونن این مجوز و دریافت کنن

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .