2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
عزیزم ببخشید اذیت میکنم اخه خیلی نگرانم دوتا سوال دیگه ببخشید واقعا 😥😥😥 یکی اینکه با این اسکر ...

عزیزم درخواست بده لطفا

سرور واتساپ ، اینستا و تلگرام چون تو ایران نیست قابل پیگیری تیست و نمیشه پرینت گرفت فقط پرینت پیامک رو میشه گرفت

بله خانم هم به دلیل تهدید میتونه از شما شکایت کنه

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

حرف مردم برام مهم نیست شاید بعضی وقتها یه حس کمبودی داشته باشم 

ولی این خودم بودم که مسیرمو انتخاب کردم و بنابراین هیچوقت نباید ناراحت باشم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول شاخه ای که میخای توش کار کنی و از همین الان برای خودت مشخص کن  طراحی پلان و فاز دو و مهر ن ...

میدونی من قبلا انگیزه ای برای درس نداشتم و قصد سر کار رفتن هم نداشتم برای همین پیام نور  قبول شدم ولی از الان به بعد میخوام تمام تلاشم و برای موفقیت بکنم و ارشد  سراسری قبول بشم و ترجیحا بهترین  گرایش یعنی خود معماری 

میشه بگی به نظرت بازار کار و درآمد کدوم بهتره؟

کنکور ارشد چه طوره ؟

با توکل به خداآینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنه
اه چراواسه همه ی رشته هامیگن اشباع شده من اولین باره می شنوم درموردرادیولوژی اینوگفتن پس چی بخونیم ...

من مامایی آوردم در مورد مامایی هم همینو میگن

یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
میدونی من قبلا انگیزه ای برای درس نداشتم و قصد سر کار رفتن هم نداشتم برای همین پیام نور  قبول ش ...

من هیچوقت نشستم جدی برای ارشد بخونم چون کار برام مهم تر بود 

ولی برای موفقیت بهتره که دنبال مهر باشی 

بازار کار همشون در صورت توانمندی خودت عالی میشه 

باید ببینی به چی علاقه داری 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
دکتری ادبیات. استاد دانشگاه. راضی نیستم چون هنوز استخدام نشدم و معلومم نیست که بشم یا نه🥴

مگه شماها مثل وزارت بهداشت بعد از فراغت از دکتری ۸ سال تعهد خدمت ب دانشگاه ندارین؟

درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حالیم میشه خداروشکر ...

عزیزم من معلم هستم آموزش غیراز جمع وبعلاوه وچیزای دیگه کلی تدبیر روش برای تفهیم لازمه گاهی دست بچه رو باید گرفت وکمکش کرد گاهی تشویق وهزار راه دیگه،؛ یه مادر باسواد وبا فرهنگ ؛خیلی بهتر با بچه کنار میاد وپا به پای بچه قدم برمی دارد الان دوره ای نیس ما از بچه هامون عقب تر باشیم باید حرفی یا تجربه ای برای اونا داشته باشیم که همراهیشان کنیم  حتی تو تعالیم دینی ما اومده زگهواره تا گور دانش بجوی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
اگه هک صورت گرفته باشه بسته به نظر قاضی حبس یا جزای نقدی معمولا هست اگه هک صورت نگرفته باشه ولی خب ...

چقدر مهربون و با حوصله اید که جواب میدین❤

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه

مهندس معماری ناراضیم چون بدون شناخت کافی انتخابش کردم.توفکرم زبان بخونم مثلن دکتراشوبگیرم.یامربی ششنابشم

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
من هیچوقت نشستم جدی برای ارشد بخونم چون کار برام مهم تر بود  ولی برای موفقیت بهتره که دنبال مه ...

ببخشین من متوجه نشدم باز🤕😂 یعنی چی دنبال مهر باشن؟

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه