2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مهربون و با حوصله اید که جواب میدین❤

ممنونم عزیزم 

بلاخره حضور تو سایت باید یه فایده ای داشته باشه نمیشه که همش تو تاپیکا دعوا کرد یا مسخره کرد یا خندید

مشاوره های دفترمم اکثرا رایگانه طرفمو نگاه میکنم 

خدا خودش هست میبینه وقتی اون بالایی هوامو داره همش چرا من از هم نوعانم کمک و دریغ کنم

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

فوق لیسانس اقتصاد

2 ساله فارغ التحصیل شدم ولی بیکارم

خدا رو شکر راضیم علاقه زیادی به کار بیرون ندارم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

اسی منم رشته کامپیوتره یه پیشنهاد میتونی تاپیک بزنی فقط رشته خودمون دورهم باشیم همدیگرو بشناسیم و بعد به هم کمک کنیم 

من تازه  دارم طراحی سایتو به طدر جدی یاد میگیرم ولی بعضی وقتا به مشکل میخورم

عزیزدلم من نظرات رو خوندم باید بگم متاسفانه قشر تحصیل کرده اول شروع به توهین کردن که مادری که دیپلم ...

فقط  و فقط تحصیلات به تنهایی  مهم نیس بلکه یه مادر باید مطالعه داشته باش و به اطلاعاتی که نیاز هست مسلط باشه حتی گاهی با زیر دیپلم هم میشه              باید دیدگاهش رو وسعت بده   در مورد خیلی چیزا     مادر من تحصیلاتش پنجم ابتدایی بود ولی رفتارش با ما وخانوادش خودش وهمسرش وحتی دوستانش در حد یه خانم لیسانس زمان خودش بود حتی خیلی از دوستاش دکتر بودن وخیلی از مادر من از نظر سواد بالاتر ولی هر کی یادش می‌کنه از بزرگ منشی و رفتار و گفتار وایمانش  به نیکی یاد میکنن.......... و برخورد و تعامل و رفتار خوب و پسندیده فرد بستگی به میزان درک و شعور انسان داره وهم به خانواده هم دوستان وخیلی نکات دیگه  هیچ کدوم از اینامطلق کامل و کافی نیستن.  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خوب بالاخره انسان که هست باید درک کنه. خوب من کاری به کارشون ندارم . فشار بهشون نمیارم. ولی خوب کارش ...

خواهش می کنم من راهنمایی کنید که برای ارشد چی بخونم ب نظرتون کلا از زیر شاخه های فیزیک مثل فیزیک پزشکی انتخاب کنم یت برم مهندسی پزشکی ؟

ادرس پیج اینستا من @attari_nasrin
ممنونم عزیزم  بلاخره حضور تو سایت باید یه فایده ای داشته باشه نمیشه که همش تو تاپیکا دعوا کرد ...

چقدر خوبه که ادمهایی مثل شما هستن❤

من بارها شده درباره موضوعی اطلاع دارم و بلدم ولی حوصلم نمیکشه طرف مقابل رو راهنمایی کنم در کمال تاسف😑🤕

البته قول میدم رو خودم کارکنم مثل شما باشم😁

ایشالله که بهترین ها براتون رقم بخوره و چندبرابر مزد مهربونی هاتون رو از همون بالایی بگیرین

عرزشی جماعت تو تاپیکم اظهارنظر نکنه