بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول شاخه ای که میخای توش کار کنی و از همین الان برای خودت مشخص کن طراحی پلان و فاز دو و مهر ن ...
میدونی من قبلا انگیزه ای برای درس نداشتم و قصد سر کار رفتن هم نداشتم برای همین پیام نور قبول شدم ولی از الان به بعد میخوام تمام تلاشم و برای موفقیت بکنم و ارشد سراسری قبول بشم و ترجیحا بهترین گرایش یعنی خود معماری
میشه بگی به نظرت بازار کار و درآمد کدوم بهتره؟
کنکور ارشد چه طوره ؟
با توکل به خداآینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنه
اه چراواسه همه ی رشته هامیگن اشباع شده من اولین باره می شنوم درموردرادیولوژی اینوگفتن پس چی بخونیم ...
من مامایی آوردم در مورد مامایی هم همینو میگن
یک زن گرانبهاترین اعجاز خداست؛🖼 برای داشتنش باید وضوی باران گرفت؛🌧🧡🧡وبرمحراب رویش سجاده ای از گلبرگ یاس گسترد؛💗💗💐🌸🌺🌹وبه نام عشق شبنم وار بر عطر او سجده کرد؛🌟🌟🌟🌟⭐وهزاران هزار گل سرخ را تسبیح لحظه هایش نمود؛🌹🌹🌹🌹🌺او اجابت می کند عشقی بالاتر از خورشید و زیباتر از مهتاب را؛🦋🦋🦋 وتنهایک زن می داند آیین دوست داشتن را......و آنقدر زیبا هدیه می کند این عشق را که سیراب شوی....که او سردار عشق است.............❤❤❤❤👸👸وبهشت کمترین سرزمین اوست .......❤🧡💛💚💙💜🤎
درسته بچه من 5 سال دیگه مدرسه میره و اون موقع صددرصد کرونا از بین رفته، و انقدری حالیم میشه خداروشکر ...
عزیزم من معلم هستم آموزش غیراز جمع وبعلاوه وچیزای دیگه کلی تدبیر روش برای تفهیم لازمه گاهی دست بچه رو باید گرفت وکمکش کرد گاهی تشویق وهزار راه دیگه،؛ یه مادر باسواد وبا فرهنگ ؛خیلی بهتر با بچه کنار میاد وپا به پای بچه قدم برمی دارد الان دوره ای نیس ما از بچه هامون عقب تر باشیم باید حرفی یا تجربه ای برای اونا داشته باشیم که همراهیشان کنیم حتی تو تعالیم دینی ما اومده زگهواره تا گور دانش بجوی