بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
میدونید اگر ادم انسان باشه تحصیلاتش بالا بره خدا کنه ظرفیتش را داشته باشه که انسان باقی بمونه. وای به روزی که آدمیزاد نباشه و تحصیلات علمیشم بالا بره، اون موقع از هر حیوانی پست تر میشه. پس بهتره آدم دنبال انسان خوب باشه تا دنبال تحصیلات بالا چون قطعا شخصیت آدم هارو بهتر نمیکنه اما بدتر ممکنه بکنه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم۶ساله کلاس زبان میرم و ترم اخرمه ولی حس میکنم باید خیلی سخت باشه
آره سخته ، زمان بره
با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوســت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍