2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

میدونید  اگر ادم انسان باشه تحصیلاتش بالا بره خدا کنه ظرفیتش را داشته باشه که انسان باقی بمونه. وای به روزی که آدمیزاد نباشه و تحصیلات علمیشم بالا بره، اون موقع از هر حیوانی پست تر میشه. پس بهتره آدم دنبال انسان خوب باشه تا دنبال تحصیلات بالا چون قطعا شخصیت آدم هارو بهتر نمیکنه اما بدتر ممکنه بکنه.

خشت اول گر نهد معمار کج،تا ثریا می رود دیوار کج     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتری ادبیات. استاد دانشگاه. راضی نیستم چون هنوز استخدام نشدم و معلومم نیست که بشم یا نه🥴

منم کارشناسی  ادبیات ذارم میخام تا دکترا ادامه بدم به نظر تون تصمیم درستی گرفتم؟خیلی علاقه به تدریس دارم

خوندن دکترا سخته؟؟کلا دکترا چند سال طول میکشه؟

😍😍خدایا شکرت
وای شماداروسازی می خونین؟😍خوش به حالتون منم به داروسازی علاقه دارم درسته که میگن درساش خیلی خیلی س ...

سلام عزیزم بله دارو میخون

امیدوارم علاقتو دنبال کنی💗

واقعیتش درسلش سنگینه ی کم نسبت به رشته های دیگه ولی خبرچیز غیر ممکنی نیست و فقط تلاش میخواد

سم شناسی هنوز نداشتیم تا حالا😅

منم۶ساله کلاس زبان میرم و ترم اخرمه ولی حس میکنم باید خیلی سخت باشه

آره سخته ، زمان بره

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
مهندس کامپیوترم ولی سر کار نمیرم و به بچه ها میرسم آره خداراشکر راضیم 

عزیزم من کامپیوترم واسه ده سال پیشه مثلا حتی ویندوز ۷ روش خیلی جواب نمیده هنگ می‌کنه 

به نظرت رم اضافه کنم درست میشه ؟ یا باید رد کنم بره 

با ویندوز اکس پی کار می‌کنه 

می‌خوام بتونم با اینترنت گوشی به نت کامپیوتر وصل شم  

میشه راهنمایی کنی 

اهان خیلی ممنونم ازتوضیحاتتون🌹 همون پیداکردن کارفرمافکرکنم خیلی سخت باشه

بله خیلی سخته. اما اگ کارتون پرستاری و  پزشکی (متخصص) باشید براتون خیلی راحتر میشه چون نیاز دارن به اینا وکمبود نیروی متخصص ماهر در حوزه درمان و پزشکی