بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من هرچی باشم تو دانشگاه بهمون یاد دادن هروقت کم آوردیم توهین نکنیم😊 چیزی که شما بلد نیستی دیگه هم ...
جالبه من توهین کردم اول یا شما که مثل آدمای پارینه سنگی به من میگی حسودیت میشه😝😝😝
بعدشم نگران بچه های من نباش چون بچه های من زیر دست یه مادر دیپلم با شعور و باشخصیت و با اطلاعات بالا بزرگ میشن و انسانیت رو یاد میگیرن😉تو نگران بچه های خودت باش که زیر دست یه مادر پُر از عقده بزرگ میشن که دوست داره همش خودشو تحصیلاتشو به رخ دیگران بکشه😉😏😏😏😏
😄😄چون خودت نرفتی دانشگاه تمام درس و دانشگاه و تحصیلات و علم و آموزش و...همه بردی زیر سوال ک این چ ...
بخدا قسم بجون بچه هام اینا همش حرفای اساتید و روانشناساس من از خودم نگفتم درضمن من نمیخاستم تحصیلکرده ها رو پایین بکشم یعنی درشخصیتم همچین چیزی نیست فقط اینو به کسایی گفتم که خیلی پُر مدعان و دیپلمه ها رو مورد تمسخر قرار میدن، خواستم بهشون بفهمونم همچین مالی هم نیستن😏