2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
یکی بره ریپلای منو بخونه  به من بگه کدام حرفم توی اون پست بی احترامی بوده بجز واقعیتها🤭🤭😩دقی ...

من هرچی باشم تو دانشگاه بهمون یاد دادن هروقت کم آوردیم توهین نکنیم😊 چیزی که شما بلد نیستی

دیگه هم ریپلای نکنین که اگر ببینم نوتیفیکشنم رو پاک میکنم

شخصیت شما اونقدر پایین هست که من ازتون دوری کنم

طفلک بچه هایی که زیر دست چنین مادری تربیت بشن

وقت خوش

مدرس زبان انگلیسی بصورت خصوصی با قیمت توافقی
دقیقا همینه کلا آقایون ترجیح میدن خانمشون از نظر تحصیلات و فرهنگ ازشون بالاتر باشه. مردهای قدیمی و ...

اگه یه تحصیلکرده مثل تو شعور و شخصیتش انقد پایینه پس خداروشکر که من ادامه تحصیل ندادم که مثل تو بی شعور باشم و به دیگران توهین کنم😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا در دانشگاه ها چیزی درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود ف ...

😄😄چون خودت نرفتی دانشگاه تمام درس و دانشگاه و تحصیلات و علم و آموزش و...همه بردی زیر سوال ک

این چ حرفی بود زدی دختر اخه

اگه یه تحصیلکرده مثل تو شعور و شخصیتش انقد پایینه پس خداروشکر که من ادامه تحصیل ندادم که مثل تو بی ش ...

عزیزم دقت کردی فقط شمایی ک داری بقیه رو دلخور میکنی از خودت🤔

چقدر راحت توهین میکنی زشته

من هرچی باشم تو دانشگاه بهمون یاد دادن هروقت کم آوردیم توهین نکنیم😊 چیزی که شما بلد نیستی دیگه هم ...

جالبه من توهین کردم اول یا شما که مثل آدمای پارینه سنگی به من میگی حسودیت میشه😝😝😝

بعدشم نگران بچه های من نباش چون بچه های من زیر دست یه مادر دیپلم با شعور و باشخصیت و با اطلاعات بالا بزرگ میشن و انسانیت رو یاد میگیرن😉تو نگران بچه های خودت باش که زیر دست یه مادر پُر از عقده بزرگ میشن که دوست داره همش خودشو تحصیلاتشو به رخ دیگران بکشه😉😏😏😏😏

عزیزم دقت کردی فقط شمایی ک داری بقیه رو دلخور میکنی از خودت🤔 چقدر راحت توهین میکنی زشته

به تمام تحصیل کرده ها توهین میکنه

همین خودش یک فرق بزرگه بین ما که تحصیل کرده هستیم و اون 

جالبه من توهین کردم اول یا شما که مثل آدمای پارینه سنگی به من میگی حسودیت میشه😝😝😝 بعدشم نگران بچ ...

یکبار دیگه ادامه بدی گزارش میزنم واست

بس کن دیگه اه

میخاستی درست و بخونی ک الان اینجوری ناراحت نشی ای بابا

😄😄چون خودت نرفتی دانشگاه تمام درس و دانشگاه و تحصیلات و علم و آموزش و...همه بردی زیر سوال ک این چ ...

بخدا قسم بجون بچه هام اینا همش حرفای اساتید و روانشناساس من از خودم نگفتم درضمن من نمیخاستم تحصیلکرده ها رو پایین بکشم یعنی درشخصیتم همچین چیزی نیست فقط اینو به کسایی گفتم که خیلی پُر مدعان و دیپلمه ها رو مورد تمسخر قرار میدن، خواستم بهشون بفهمونم همچین مالی هم نیستن😏

واقعا متوجه نمیشه ک الان هر بچه ای اینارو بخونه میفهمه کی حسادت کرده😑

کاملا مشخصه حسادتش

من داشتم نظر میدادم گفتم دانشگاه همش کتاب و جزوه نیست آدم وقتی وارد محیط آکادمیک دانشگاه میشه با کلی چالش مواجه میشه و درس های بزرگی میگیره

بعد خانوم شروع کرده به توهین به خانم های تحصیلکرده 

واقعا جای تاسف داره