بچه ها دوستان بیاین بگین تحصیلاتتوت و رشتتون چیه؟؟؟؟؟
چ کاره اید؟؟؟؟ دوس دارید از چیزی ک هستید.؟؟؟
😍😁👩🏻🎓
دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من هرچی باشم تو دانشگاه بهمون یاد دادن هروقت کم آوردیم توهین نکنیم😊 چیزی که شما بلد نیستی دیگه هم ...
جالبه من توهین کردم اول یا شما که مثل آدمای پارینه سنگی به من میگی حسودیت میشه😝😝😝
بعدشم نگران بچه های من نباش چون بچه های من زیر دست یه مادر دیپلم با شعور و باشخصیت و با اطلاعات بالا بزرگ میشن و انسانیت رو یاد میگیرن😉تو نگران بچه های خودت باش که زیر دست یه مادر پُر از عقده بزرگ میشن که دوست داره همش خودشو تحصیلاتشو به رخ دیگران بکشه😉😏😏😏😏
😄😄چون خودت نرفتی دانشگاه تمام درس و دانشگاه و تحصیلات و علم و آموزش و...همه بردی زیر سوال ک این چ ...
بخدا قسم بجون بچه هام اینا همش حرفای اساتید و روانشناساس من از خودم نگفتم درضمن من نمیخاستم تحصیلکرده ها رو پایین بکشم یعنی درشخصیتم همچین چیزی نیست فقط اینو به کسایی گفتم که خیلی پُر مدعان و دیپلمه ها رو مورد تمسخر قرار میدن، خواستم بهشون بفهمونم همچین مالی هم نیستن😏