2777
2789
عنوان

چهارتاخانم با سیاست باتدبیر بیان پیش بینی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لج میکنه  نمیخاد قبول کنه  ، تو اهمیت نده بگو اره تو راست میگی با جوابشو نده اونم کم ...

اع ..اره نمیخواد قبول کنه .دقیقا دیدم چیزایی که میگه بعد خلافش عمل کرده مثلا میگه فلان جنس لباستو دوس ندارم 🤐بعد چندروز خودش خریده😕خوب جلوی جمع ک نگو دوس ندارم بعد برو بخر ..ادم بدش میاد 

اره خب وقتی همه چی تو طبیعته اونم حسودیش میشه میره میگیره ولی احتمالش هست وقتی گرفت هی بگه ازش ناراض ...

اهان .فقط تو و اون خانمی ک کامنت قبلی رو گذاشت جوابمو دادین ..❤❤❤❤❤❤اون موقع چی بگم بهش ؟

اره خب وقتی همه چی تو طبیعته اونم حسودیش میشه میره میگیره ولی احتمالش هست وقتی گرفت هی بگه ازش ناراض ...

فک کن مامانته ،شایدم دوستت داره  اذیتت میکنه احساس میکنم  ازت خوشش میاد

اهان .فقط تو و اون خانمی ک کامنت قبلی رو گذاشت جوابمو دادین ..❤❤❤❤❤❤اون موقع چی بگم بهش ؟

میتونی بگی لابد شما بلد نیستین خوب بپزینش برا ما ک باکیفیت و خوب درمیاد همه هم راضین  

میتونی بگی لابد شما بلد نیستین خوب بپزینش برا ما ک باکیفیت و خوب درمیاد همه هم راضین    

اره ..ولی میدونم طبق گفته تومیره میخره همونو ..حالا اینکه ب قول دوستان بی ارزشه سر یخچالم چنین کاری کرد اولش گفت ن اینا ک تومیگی خوب نیستن فلانن ..دوسه ماه بعد خرید ..گذاشت خونش 😕چرا اولش میگه خوب نیستن درصورتیکه خوبن؟

خب همین که باهات لج میکشه چیزایی ک تو میخری میخره دوستت داره عین دخترشی  انگار

اهان .دمت گرم کسی تاحالا اینو نگفته بود بهم ..خوب ببین عزیزم اولش میگه این چیزی ک خریدی خوب نیس ..ی مدت اول مثلا سه چهار بار اول ک منو میبینه هی از وسیلم ایراد میگیره بعدا میره میخره ..خوب اون ک میخواد بخره چرا ایرادمیگیره ..من از ایرادگیریاش نمیفهمم  دلیلشو  ...چزا؟

اره ..ولی میدونم طبق گفته تومیره میخره همونو ..حالا اینکه ب قول دوستان بی ارزشه سر یخچالم چنین کاری ...

میدونی بزرگترا یه جورین ،مثلا همین بابای خودم خیلی از حرف ها و وسایلای ک ما میگیریم هم اصن قبول نمیکنن حتی تا چند روز سر اینکه یه وسیله رو با اون مارک گرفتیم جنگه ولی بعد خود ب خود متوجه میشه خوبه حتی ب بقیه هم توصیه میکنه‌، خب بنده خداها نمیتونن قبول کنن گاهی وقتا ما بهتر میفهمیم ، حالا مادرشوهر تو هم بنظر زن بدی نمیاد مث مامان خودت بقول همون دوستمون بدونی و باهاش رفتار کنی مث فرشته میشن ، این کاراش هم از سر عادته دست خودشون نیس

اهان .دمت گرم کسی تاحالا اینو نگفته بود بهم ..خوب ببین عزیزم اولش میگه این چیزی ک خریدی خوب نیس ..ی ...

ایراد گیریش واسه اینه  ک میخاد بگه تو بلد نیستی من بلدم  یا شاید فکر میکنه بهتر از اون چیزی ک تو خریدی ممکنه باشه و میتونستی بهترشو بخری ولی وقتی میره میبینه ازون بهتر نیست همونو میخره  بنظرم  بعدن دیگه ایراد نمیگیره اهمیت نده 

میدونی بزرگترا یه جورین ،مثلا همین بابای خودم خیلی از حرف ها و وسایلای ک ما میگیریم هم اصن قبول نمیک ...

اره مغروره ی کم ..بعدا عادت میکنه خوب میشه ها ..لون میترسه ک کم بیاره ..مثلا بفهمه ما چیزای بیشتری بلدیم اون میخواد بگه من فقط بلدم ...مثلا ی چیزی من میگم راجع ب ی بیماری یا هرچی اون اگه ندونه خوب گوش میکنه بعدا همون حرف منو ب بقبه و جاریم اینا میگه ولی از طرف خودش میگه ها نمیگه بهار گفت ...😂یکی ندونه فک میکنه اون خودش بلده