2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
ببین عزیزم من نه تو رو دیدم نه میشناسمت و نه دلم میخاد کسی رو بکشم پایین نه دوس دارم کسی رو تخریب بک ...

سلام عزيزم اينكه ديپلم هستي اصلا بد نيست من ليسانس دارم ولي مطمئنم تحصيلات نه شعور ميارع ن شخصيت(مخاطبم هيچكس خاصي نيست)

اگه دلت خواست ادامه تحصيل بدي خب خوبه چون در اينده همه ي مامان باباها تحصيل كرده هستن اكثرا

ولي اگرم ندادي مهم نيست ميتوني بري دنبال ي حرفه اي چيزي

درهرصورت ناراحت نباش

موفق باشي❤️

ديش ديري ديرين ماشالله
ممنونم عزیزم چقدر قلب مهربونی داری 😍😍 من هم برات بهترینها رو آرزو میکنم .. هیچوقت برای شروع جدید د ...

فدات بشم عزیزم یلدای تو هم مبارک باشه و روزهای بعد یلدا همه برات مبارک و خوش یمن باشه ان شاالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تحصیلات هیچی نیست مادربزرگ من فقط میتونه بخونه و نوشتن هم بلد نیست ولی مهربون ترین و مادر ترینه. کنارش که میشنی تو هر حالی باشی بوی گلاب چارقدش لبخند روی لبات میاره.

برای دبیر شدن باید جزوه فرهنگیان باشید ؟؟؟

نه عزیزم.هرسال آزمون برگزارمیشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
همیشه تازس ب خدا دیر نیس عزیزم پیتونی بهترین شییییی فقط باید بخوای خب؟❤😍

چقدر حرفای شعاری میزنی خودت مگه بهترینی رشتت میگی کار براش کمه حرفه ای شدن توش سخته 

اول حرفاتو واسه خودت عملی کن 

عاشق شغلتم، موفق باشی عزیزم 

ممنون   در پناه خدا

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
دانشگاه دولتی بودید؟ چه مدتی مطالعه داشتید؟ کدوم مرکز؟ چند ساله وکیل هستید؟

واقعا منو نشناختی؟😢😢😢😢

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .