2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست
خوشبحالتون واقعا  خانم وکیل یه سوال ؟ این آزمون های وکالت و اختبار خیلی سخته ؟؟ اخه یه جور م ...

عزیزم اراده میخواد و تلاش و برنامه ریزی

من ۵ماه و خورده ای خوندم 

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .
واه خب گناه زن بیچاره چیه

قوانین مارو آقایون تصویب میکنن بیشتر از این نباید انتظار داشت

گر نشان زندگی جنبندگی است ، خار در صحرا سراسر زندگی است ، هم جُعل زنده است و هم پروانه لیک ، فرق ها از زندگی تا زندگی است .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اراده میخواد و تلاش و برنامه ریزی من ۵ماه و خورده ای خوندم 

شما درستون تو دبیرستان در چ حد بود 

من مثلا در حد ۱۸ بودم یا ۱۷ 

در کل بچه درس خون بودم ولی نه ممتاز 

با این هوش میتونم بخونم یا کم میارم بنظرتون🤦‍♀️ 

و خدایی ک بشدت کافیست💛‌
شما درستون تو دبیرستان در چ حد بود  من مثلا در حد ۱۸ بودم یا ۱۷  در کل بچه درس خون بودم ...

منم مثل شما ولی دوره ی دانشگاه نمره هام بالا بود

در کنار شوهر و بچع داشتن یه حرفه خوبه. البته من چندین سال آتلیه داشتم. حیفم میاد عمرم میگذره و...&nb ...

من خیلی عکاسی دوست دارم. 😍😍دوست دارم بعد کرونا یه دوره عکاسی بگذرونم. برام پیشنهادی دارید ؟

سلام هدفتون برای ادامه تحصیل چیه؟ برای علاقه یا برای پیدا کردن کار؟

علاقه دارم به ادامه تحصیل.البته کار کردنم دوس دارم.بعضی وقتا کنار استاد راهنمام کار کردم

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻
ریاضی مالی مثل حسابداریه ؟کاربردیه .بازار کارش خوبه ؟

ریاضی مالی ی گرایش جدیده نو دوران ارشد.کمتر از ده ساله تو ایران اومده.و فک کنم ۵دانشگاه تو کل کشور دارن.جز رشته های کاربردیه.بازارکارشم از بقیه گرایش ها خیلی بهتره.میشه گفت ی نوع حسا 

خدایا بچه هام دست تو امانت🙏🏻🙏🏻

کاردانی نرم افزار 

بیکار🤗

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
واقعا منو نشناختی؟😢😢😢😢

وااای بانو وکیل شمایی😍😍😍

چقدر ناراحت شدم نبودی 

اخی خیلی خوب شد پیدات کردم 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

فوق دیپلم گرافیک دارم خیلی دوست داشتم و دارم رشته مو ..برای کارشناسی دیگه ادامه ندادم چون نی نی دار شدیم الانم فعلا مادری خانه دارم دخمرم سه سالشه 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍