2777
2789
عنوان

تحصیلات؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 36559 بازدید | 1472 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا در دانشگاه ها چیزی درس نمیدن که به درد تربیت کودک بخوره حتی بعد از فارغ التحصیلی به درد خود ف ...

کاملا مشخصه از حسودی دارین صحبت میکنین

من هیچ بی احترامی نکردم ولی شماکاملا از نظرتون مشخصه که حتی اصول اولیه ی بحث کردن هم بلد نیستین

همین کافیه که نشون بده شما دانشگاه نرفتین

مدرس زبان انگلیسی بصورت خصوصی با قیمت توافقی
شما بچه منو دیدی که میگی زبان فارسیش کامل نشده!!! چقدر شناخت داری از بچم!!! لطفا درست صحبت کن به بچ ...

اتفاقا خیلی کار خوبی میکنید من خانم دکتری رو میشناسم دختر هفده سالش به شش زبان مسلط میگفت از چهار ماهگی براش کتاب انگلیسی میخونده گویا کتاب برای نوزادان صفر تا سه ماه ، سه تا شش ماه ، شش تا نه ماه وجود داره دقیقا یادم نمیاد روشش چطوری بود ولی مطمئنم از ۴ ماهگی شروع کرده بود خیلی خوبه در حد فهم بچه دارید اموزشش میدید من همیشه از مامانم شاکی هم که چرا برای ما اینکار رو نکرده 

دندون پزشکی میخونم  هم راضیم هم ناراضی از دو جهت بررسیش میکنم از جهت وجه اجتماعی و در امد و ای ...

10 سال تلاش کن به درآمد خوبی برسی

بقیه عمرت رو برو بگرد و حال کن

اینجوری هم دکتری هم به آرزوت میرسی

وا عزیزم چقد سطح تفکرت پایینه🤐مگه ارزش آدما به مدرک تحصیلیشونه خیلی از آدما کلی تحصیلات دارن اما ی ...

کامل از طرز صحبت کردنت مشخصه هیچکس ب گرد پات نمیرسه🙂خیلی خیلی زیاااااد باهم تفاوت داریم

چخبرتهههه من فقط گفتم برام جالبه همین.چون هیچکس رو تو فامیل و اشنا و اطرافیان ندیدم ک اقایی ک ارشد یا دکترا داره خانم دیپلم یازیر دیپلم بگیره همین😐

دیگه اینهمه پرخاشگری واس چیه 🤕

جل الخالق

به نطرم که هیچ مزیتی نداره

این لایحه دقیقا چه بلایی سر وکالت میاره ؟؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من هم فوق لیسانسم و همسرم دیپلمه ولی اهل مطالعست بنظرم مادر با سواد واجب تر از پدر با سواده. منظورم ...

دقیقا همینه کلا آقایون ترجیح میدن خانمشون از نظر تحصیلات و فرهنگ ازشون بالاتر باشه.

مردهای قدیمی و سنتی برعکس بودن دوست داشتن فقط ی زن خانه دار حالا سواد در حد خوندن نوشتن فقط بگیرن ک خیلی تو جامعه نباشه و ندونه چی ب چیه و سرش گرم بچه و خونه باشه و دانشگاه نرفته باشه

کامل از طرز صحبت کردنت مشخصه هیچکس ب گرد پات نمیرسه🙂خیلی خیلی زیاااااد باهم تفاوت داریم چخبرتهههه ...

خانوم متفاوت!! ارزش آدما به دیپلم و زیر دیپلم و بالای دیپلم نیست،ارزش آدما به انسانیتشونه خودتو اطرافیانت مشکل دارین که برای ازدواج به انسانیت طرف نگاه نمیکنین و فقط به تحصیلاتش نگاه میکنین منم برام عجیب بود که به راحتی بی احترامی کردی وگفتی چطور یه ارشد راضی شده با یه دیپلم ازدواج کنه، که انگار یه دیپلم مَرضی چیزی داره😏

قابل توجه خانومای پُر مدعا:

میگم تحصیلات شعور نمیاره همینه

کسی که شعور داشته باشه به راحتی توهین نمیکنه

توهین میکنن بعد ادعاشونم میشه که بی تقصیرن

کاملا مشخصه از حسودی دارین صحبت میکنین من هیچ بی احترامی نکردم ولی شماکاملا از نظرتون مشخصه که حتی ...

یکی بره ریپلای منو بخونه  به من بگه کدام حرفم توی اون پست بی احترامی بوده بجز واقعیتها🤭🤭😩دقیقا اون حرفا رو خوده اساتید دانشگاه توی یه برنامه میگفتن یعنی عین همون حرفا رو من از خودم نگفتم محض اطلاعت😏 دیگه کم آوردی نمیدونستی چی جواب بدی که از دره تو حسودی و اینا وارد شدی خب عزیز بعیده از یه مثلا تحصیلکرده😝 اینجوری خاله زنکی و عقب افتاده حرف زدن😏😏😂پس معلوم شد طرز فکر و شعور و شخصیت ربطی به تحصیلات نداره😝😝😝